Call of Duty: World At War - béta októberben

Link másolása
Közel egy hónap és megjelenik a Treyarch eddigi legjobban várt játéka, a Call Of Duty: World At War, így nem csoda, hogy elkezdtek kiszivárogni az infók a bétáról.
Közel egy hónap és megjelenik a Treyarch eddigi legjobban várt játéka, a Call Of Duty: World At War, így nem csoda, hogy elkezdtek kiszivárogni az infók a bétáról.


A Gamepro legújabb számában írnak pár új információt a World At Warról, többek közt azt is, hogy lesz bétája a játéknak idén októberben.  A Gamepro említi, hogy máshogy is belehet férkőzni a tesztelésbe, de szokásosan a béta azoknak van, akik előrendelték a játékot. Nem sokkal késöbb az Activision megerősitette, hogy a Call of Duty: World At War Észak-amerikai megjelenési ideje november 11 lesz és tényleg lesz béta tesztelés októberben, így aki érdeklődik a iránta,  előrendelheti a játékot, hogy kapjon béta kulcsot.
16.
16.
lodi29
Hát nem tom de eléggé nehéz lesz COD4 skill-böl cod 5 skill csinálni . DE hogy a story modot is végig lehet tolni a neten ez NAGYON KIR .... lanon el leszünk vele :D:D HA tul haladja a cod 4 multit akkor remélem menni a fog a gépemen szerintetek ezen menne a COD 5 ?? 7600 gt || 1 magos amd barton 3200 || 2 gb ram || netem az jóó ||
15.
15.
Malazia
Az lesz a legszebb az egészben hogy itt a COD5-ben már a story-módot is végig lehet tolni online coop,ez volt az egyedüli dolog amit hiányoltam anno a COD4-ből..mert istencsászár volt a multija,de magát a történetet végignyomni a haverokkal..a legnagyobb királyság lesz...
14.
14.
onikage
nincsenek csíterek 360-on az 100%!!

nem is lehetne csíterkedni mert nem tudsz belenyúlni a játékba!!
13.
13.
TONYSAKKA
14.

neked meg a szemedel haverom,nem azt irtam hogy a CoD4 a szar hanem//PS3-ra A MULTI PS3-ra AZ ONLINE RÈSZE//vágod????????
11.
11.
Nagyi06
de szar h csak azok próbálhatják ki akik előrendelik! szánalom:(
10.
10.
klemid
3:LOL,vmi baj van a te CoD-oddal! Én jáccottam egy csomót vele PC-n és ugyan az!Én semmi külömbséget nemvettem észre.Kivéve aszt hogy jobb a grafja PS-en mert nekem PC-n nemment olyan hüdeszépen.És legalább nincsenek PS-en csiterek. :D
9.
9.
tombar
csíterkedés szemét dolog de igazából nem lehet megszüntetni. ez van ilyenek az emberek. ezeket csak sajnálni lehet :(
8.
8.
felegyi
7# Ja van ilyen, de csak ha tört szerveren játszol ;)!
7.
7.
Dcrysis02
7:#3:" Az,h PS3-on szar volt,az nem jelenti azt,h a konzolokon szar volt!!" Attól még hogy egy ember csal nem azt jelenti hogy a többi is csal!!!
6.
6.
Well
regisztrácional 2. épésnél elaakdtam, ez van lami vagyok :D
5.
5.
Dcrysis02
Ja a béta Pc-re és X360-ra egyaránt vonatkozik ;)
4.
4.
huszti
felegyi: kérdezd tőlük :D
3.
3.
TONYSAKKA
na ebböl irigylem a pc-seket,

sokkal hamarabb hozzá nyulhatnak a játékhoz mint a konzolosok!!!

mikkor a CoD4 kijött,konzolra egyböl meg vettem,de ps3on az online olyan szar hogy még olyat gampi nem baszott//már bocs//x-pályábol csak 3-4et használ egyfojtába,és persze a store-rol letöltöttem a 4 mapátt hozzá.ténleg fagy mint állat gyakran szakad,sokszor perceket várok hogy logoljak be!!!ez ténleg gàz levan egyszerüsitve mint a fa kocka//márt mint a multi//azt fos az egész!!nagyon remélem hogy az 5 nem lesz ilyen szar konzolra!!azt belerakhaták volna multiba hogy invitálas nélkül,bárki belogoljon magán pályára,igy könyebb dolga lett volna az amugy szar infinity servereknek!!de az a lényeg hogy ez legalább minösegi játék!!!

üdv.
1.
1.
felegyi
Előrendelem a játékot, és visszamondom!? Úgy kapok kulcsot :)?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...