Újra Szellemirtókat akar a Columbia

  • Írta: fojesz
  • 2008. szeptember 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A Columbia állítólag újra összehozná a Szellemirtók szereplőgárdáját egy harmadik film erejéig: ennek örülünk, de mi lesz akkor a régóta várt játékváltozattal?
A Columbia állítólag újra összehozná a Szellemirtók szereplőgárdáját egy harmadik film erejéig: ennek örülünk, de mi lesz akkor a régóta várt játékváltozattal?



Rendkívül ígéretes játék a Ghostbusters, Dan Aykroyd szerint ráadásul a filmek szellemi folytatásáról van szó. A hétvégén felröppent hír szerint azonban a Columbia újabb filmet akar, így jogosan vetődik fel a kérdés, hogy miként hathat ez a kiadó nélkül maradt játékváltozatra. Hivatalos információink nincsenek, de a találgatások szerint csak negatívan befolyásolhatja a játék jövőjét a bejelentés: jobb esetben visszatartják a programot a film premierjéig, de rosszabb esetben akár meg is pecsételheti a virtuális móka sorsát egy esetleges harmadik film.
10.
10.
Metal fiú
jó lenne ha vissza térna a nagy hóember fazon is :D
9.
9.
zed33
#8: Valahogy ezeket a szereplőket már nehezen tudom elképzelni szellemirtóknak. Kb 1 hete néztem meg az első részt, tehát még friss az élmény és egyszerűen furi a mostani képekre nézni! Ha mégis lesz folytatás remélem kellemesen fogok csalódni mert a régi részeket is szerettem!
8.
8.
Chocho
#1: A Rambo, a Rocky, A Die Hard 4 és az Indy 4 sem volt "érdekes". Marhajó filmek lettek. Akkor meg?
7.
7.
Optimus Prime
#6: ezért lenne a 3. pocsék. Lásd T3, JP3, stb.

Egy játék változat az eredeti gárdával még jól sülhetett volna ki, főleg mint stand alone játék és nem film adaptáció. De így... :(
6.
6.
laca009
remélem lesz mert az 1-2 nagyon jó volt:)
5.
5.
Metal fiú
akkor lesz új Fiilm jeeeeeeeee
4.
4.
lac15
de ő fiatalabb nak nézki
3.
3.
fojesz
1: Bruce Wiilis is csinált még egy Die Hardot. :P
2.
2.
Giga0509
Jöjjön film is de akkor a játék legyen az új film alapja...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...