Burnout Paradise - Obama reklámkampánya

  • Írta: drip
  • 2008. október 14.
  • Hír
Link másolása
Egyre elterjedtebbé válnak manapság a játékbeli reklámok, ám ezek között is különlegességnek számít Barack Obama politikai kampánya a Burnout Paradise-ban.
Egyre elterjedtebbé válnak manapság a játékbeli reklámok, ám ezek között is különlegességnek számít Barack Obama politikai kampánya a Burnout Paradise-ban.


Egy szemfüles játékos figyelt fel a hatalmas táblára, amelyen Obama képe látható. Az Xbox 360-ra és Playstation-ra megjelent játékba teljesen hivatalosan került be a kép, ezt a kiadó Electronic Arts is megerősítette. Úgy tűnik hamarosan a politikai reklámok is eláraszthatják a játékokat.
15.
15.
laca009
ÉS HOL VAN A PC-S VERZIÓ?
14.
14.
Fec
Ez az egész csak idő kérdése volt. Nem értem miért nem perelek, mert nekem már a 98-as választásoknál jutott ez az eszembe :p
13.
13.
westZsolt
nem semmi, mondjuk ha áttőrhető kép akkor jóó amugy meg, háát nemtom, engem nem zavarna :D csak cigány plakátok nelegyenek XD
12.
12.
coderman
Nem mintha ez a reklám olyan zavaró lenne egy játékban. Amíg nem állítja meg a játékot, és nem vágja a képedbe a reklámot, addig leszarom. Egy városban sok plakát van szóval beleillik a környezetbe.
11.
11.
Tomie7
10: De csak vicceltem. xD
10.
10.
Aramisz93
#9: No azért a kettő nem ugyanaz XD
9.
9.
Tomie7
Azigen xD ! Obama?! Akár ennyi erővel Gyúrcsányt is kirakhatták volna! xD
8.
8.
Vincenzo
Vagy a GTA 5 ben Jack Thompson plakátok lesznek a buszok oldalánXD
7.
7.
MetalLord
majd GOW-ban vallási plakátok lesznek a falakon és a békét hirdetik :) el tom képzelni....
6.
6.
gerappa
Az EA nem fogja azt mondani hogy: "Bocsi, de nem rakjuk ki a hirdetésed, mert nem tetszene a népnek". A pénz az pénz. És úgy néz ki hogy a játékbeli reklámfelületek lassan ugyanolyan tartalommal lesznek megtöltve, mint valós társaik. Szerintem Obama vagy valamelyik csicskása nagyon tudhat, ha ilyesmi jutott eszébe. Nekem sem tetszik a dolog, dehát ez van. Ezzel is dollárok millióit akaszthatják le a kiadók és nem fogják elszalasztani a lehetőéget.
5.
5.
Ghost
Az egy dolog, de azért elég rémisztő, hogy már a játékokban is a politikusok hirdetik magukat. Mi jön ezután? Vallási hirdetések? Bele se merek gondolni, miféle reklámok várnak még ránk, vagy amerikai társainkra.
4.
4.
gerappa
A reklámfogás csak az USA-beli 360-tulajokat érinti, úgyhogy nem kell attól tartani hogy kiszúrja a szemed egy ilyen reklámfelület.
3.
3.
fojesz
Most már jó, köszönjük. :)
2.
2.
wolf15
Jah,el vannak csúszva a sorok.



On:Engem nem zavar,úgyis az útra koncentrálok majd :D
1.
1.
klemid
Van vmi hiba az irásban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...