Call of Duty: World at War - támadnak a zombik

  • Írta: Ghost
  • 2008. október 26.
  • Videó
Link másolása
Egy frissen megjelent videóban megleshetjük, amint egy sereg zombi támad hősünkre, aki megpróbál mindent bevetni a túlélés érdekében.
Egy frissen megjelent videóban megleshetjük, amint egy sereg zombi támad hősünkre, aki megpróbál mindent bevetni a túlélés érdekében.


Igen, jól olvastátok. Zombik. A Call of Duty: World at War kapcsán megjelent legfrissebb videóban láthatjuk, amint egy sereg zombi próbálja meg eltenni hősünket láb alól. A mozgókép alapján úgy tűnik, hogy csak a multiplayerben küzdhetünk majd ellenük, ami azért jó hír, mert így nem kell az egyjátékos kampány során is zomiharcba bonyolúdnunk, s ezáltal megmarad a sokak által kedvelt realitás is. Mindenesetre érdekes húzás a fejlesztőktől, hogy német zombikat küldenek a játékos nyakára. November 14-én megtudjuk, hogy milyen is lett az új epizód.
49.
49.
zuluvadasz
hát nem tom eléggé Wolfeistein-re emlékesztet ez a zombi gyakolás,de remélem is hogy nem rakják be a singel-be.
48.
48.
fcsabika
http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne http://is.gd/1Kne
47.
47.
bozont411
Fasza lesz ,bár amíg e játszuk vele ne kell levoi következtetéseket. De jo lesz mit a COD 4 szeritem az gyege lett játékélméyileg.Az meg jó hír ,,hogy multyban lehet zombizni.
46.
46.
zoombixDlol
Jaj már mit paráztok?

A zombi mod egy kulon mod lesz!Semmi koze a story hoz!

és valoszinuleg a kártyák is kikapcsolhatok lesznek,ha meg nem lehet a kártyákat kikapcsolni akkor nem veszed fel oket!
45.
45.
zoombixDlol
Jó ez a zombis mod mondjuk edig is volt a codokban zombis mod de ez felül mulja az osszeset.Szal nagyszerü ötlet volt hogy belerakták normálisan meg van csinálva nekem nagyon tetszik.Alig vátom hogy játszhassak vele. ;)
44.
44.
debigo
sztem ez a zombis újítás elég szar ötlez volt, de ettől függetlenül nagyon VÁROM XD
43.
43.
mykice
Én már nyomom a Beta verziót a neten!!Jó game szép grafika nincs nagy gépigény egyszerüen nagyszerü:D xd!!
42.
42.
tombar
hát most h mondod lehet :)
41.
41.
Kyuubi
Szerintem az nem külső nézet, csak meghalt és egy másik játékos szemszögéből nézi :)
40.
40.
tombar
mi a fasz!!

külső nézet is lesz?

na mindegy nekem 10/10
37.
37.
lodi29
mért irájtok már ki hogy ki jött a béta?

36.
36.
BIG_ghost
Szerintem ez jó húzás volt a fejlesztőktől, cod4ben is nagyon szerettem a zombis modokat. És akinek nemtetszik annak senki nem mondta hogy muszáj zombiznija, anélkül is elég izgalmas lesz a játék.
35.
35.
Bally King
Nem nagy cucc. Eddig is volt zombie mod a codokhoz, megtetszett a fejlesztőknek, belerakták a játékba.
34.
34.
coderman
Durva ötlet... Németek mit szólnak?
33.
33.
simon 555
Ba**ki olyan nehéz megértenetek,hogy ennek a zombis izének semmi koze a story modhoz?

Akkor tudc a zombimoddal játcani amikor kivitted a story modot ugy mint a cod4 ben a repulos tuszmentos!

és szerintem jo otlet legalább nehezebb megunni!
32.
32.
boda1995
Amugy a játék király meg minden de akkor nem kéne zombikat bletenni nem?

31.
31.
boda1995
Én nemtom mia szarnak ilyen hulye zombikkal tulbonyolítani egy háborus játékot,ez nagyon szar
30.
30.
TONYSAKKA
f**** márt ki van hogy állandóan a pc-re vannak ezek a plusszok.

ezért is nem értem hogy ha valami,kijön konzolra/és csak késöbb pcre egyből duruzsolnak,azt ha bele gondolok mindig csak pc-re van fejlesztés''

GGGEEECCCIIIKKK
29.
29.
TargetCJ
Én meg nagyon örülök, hogy a Single Playert nem rontják el ezzel, így is kevés ilyen játék van már ahol télleg emberek ellen küzdhetünk a codot épp ezért szeretjük...
28.
28.
e-1o7
lol :D wolfenstein feeling :) szerintem kár hogy nincs single player-be :(
27.
27.
lesi20
Ugye egyedül is lehet majd tolni? Remélem igen. több ezer zombi kontra én :D Szóval lehet coop nélkül nyírbálni a náci dögöket? :D
26.
26.
ps3
:D khmm Élvezetes game az biztos
25.
25.
pjoco
Haláli lesz a World at War! Imádom az összes codot és a 4-ben sok zombi szerveren nyomtuk haverokkal de ebben meg alapból benne lesz! Coop modban istencsászár lesz tolni barátokkal!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...