Önmagát tiltja le a PC-s Gears of War

  • Írta: Daks
  • 2009. január 30.
  • Érdekesség
Link másolása
Mától használhatatlan minden PC-s Gears of War, a játék egy fejlesztésből véletlen hátra maradt kód miatt ugyanis nem engedi elindítani magát.
Mától használhatatlan minden PC-s Gears of War, a játék egy fejlesztésből véletlen hátra maradt kód miatt ugyanis nem engedi elindítani magát.

Ezrek e-maileztek ma az Epic Games-nek, hogy egyik pillanatról a másikra nem tudják használni a PC-s Gears of War-ukat. A hivatalos fórumról megtudtuk, hogy valami fejlesztésből hátra maradt kód okozza a hibát, és még magukat a készítőket is meglepte az esemény. A játék a "The certificate has expired or is not yet valid." hibaüzenettel dobja le a játékosokat, de már készül hozzá a patch. Addig is van házi megoldás, mindössze vissza kell állítani a gép rendszeróráját, és máris minden rendbe jön.
39.
39.
brandonlee
Májusig nem láttam a híreket szóval most olvasgatok és párat kommentálok :P
38.
38.
Horvi14
ja de egyébként azt mondják ha visszaállítom a gépen a dátumot akk addig tom nyomni amíg nem csinálják meg azt a patch -et? :S
37.
37.
Horvi14
lol még jó hogy nem talál...... nem helyi hálózaton kell,hanem Windows Live-n! (ha eredeti játékod van akk a hozzá adott sorozatszámmal lehet csinálni live-s accountot) egyébként rohadt jó a multija :)
36.
36.
3.14sta
bocsánat, tévedtem, tényleg hibaüzenetet ír ki...nonszensz...mikroszoft...
35.
35.
3.14sta
:O..ezt hogy lehet multin nyomni? én többször próbáltam és az írja ki nem talál játékot v. játékosokat! :(
34.
34.
Horvi14
Pedig sztem jó játék a gow ezt tolom folyamatosan multin is :P Hát de basszus ezt jól elcseszték. Re,élem gyorsan kész lesz aza patch :@
33.
33.
3.14sta
Ez egy baromság!

Abszolút nem kell állítani a gép rendszeróráját!!!

Csak annyit kell csinálni, hogy mikor ledob a tálcára a hibaüzenettel, akkor nem szabad azt az ablakot bezáni, hanem rá kell kattintani a játékra a tálcán és vissza hozza teljes képernyőre...ennyi

Egyébként pedig ezt nekem mindössze egyszer csinálta és utánaa balami miatt nem fordult elő többször...

Egyébként a Windows Live okozhat még problémát, mert ugyanis az ebben a régióban nincs..így nem tudod elmenteni a játékodat, hacsaknem az USA-ban regisztrálod magad(nemzetközi E-mail-lel)
32.
32.
laca009
kössz...



34 bameg meg fogják csinálni ebböl csak tanul az epic
29.
29.
meridarider
23: az azér gáz h a srác még nemhallott dl dvdről de mind1:D

tudod az ugy van kitalálva h 2 rétegű lásd doublelayer és ezért nem 4.7 Gb hanem 2X akkor vágod?:D BOT
29.
29.
meridarider
am meg a gowot nemszeretem ugyh annyira nemráz meg a dolog
28.
28.
koffein
ole' leblokkolja magät a microsoft rendszeren a microsoft ältal ke'szitett jäte'k. szupersztärok mär
27.
27.
Dcrysis02
29:Csak az a baj hogy a "Ha nálam nincs probléma,nincs probléma" nem válik be mindenkinél.Nekem kétszer is eltűntek a mentéseim.Hálég' nem vittem sokáig a játékot így nem volt akkora bibi.
26.
26.
maestroo
nem értem mire ez a felhajtás...ott a megoldás visszaállítod az időt amíg nincs patch. ennyi. más játékokhoz is adnak ki patcheket még boxra is. a portolásról meg annyit hogy én megvettem eredetiben és gond nélkül megy mindenféle mentés meg egyebek. és a közepes gépemen is maxon fut.
25.
25.
Leon
Milyen jó, hogy ez a veszély engem nem fenyeget a PS3-n. HAHA
22.
22.
Csoola
hehe lol :D

ekszbokszon ez nem fenyeget engem :D de most akinek nincs nete avval hogy kibasztak már, még rohangáljon patch után meg megoldás után... suxorz
21.
21.
rorr
Bár ez tényleg a GOW-ról szóljon......
20.
20.
rorr
19! Kedves rosszulinformált Barátunk!



Az xbox360-as játékok 8.5 gb os dl DVD-n vannak!!! Melyik mekkora de általában 5-7 gb nagyságúak! A GTA 4 kb 6.7 gb legalábbis ekkora az installja!!!

19.
19.
Dcrysis02
19:A PC-s verzióban a high-res textúrák amiken a BOX megfulladt volna több helyet foglalnak,azért nem fért rá 1 DVD-re.Plusz az extra tartalom is nyom még egy kicsit.Amelyik játékon meg nem változtattak(nem lett jobb grafja PC-n,és semmi extra tartalom)az meg persze hogy ugyanannyi helyet foglalt.
18.
18.
StevenSTV
De ez még mindig a GoW-ról szóló oldal.....
17.
17.
StevenSTV
19:

Te egy igazi géniusz vagy esküszöm. XBOX360-on 4,7Gb-ra ráfér a GTA4???? :S:D

GRATULÁLUNK NYERTÉL EGY ZOKNIT!!!! Egyébként a textúrák miatt foglal 2szer annyi helyet mint boxon!
15.
15.
dareal
szerencse, hogy úgy általában a kommersz játékok nem érdekelnek (azért van ami igen, szerencsére azok nem nagyon szivattak), ami meg érdekel, az szinte csak pc-s :)
14.
14.
Dcrysis02
14:Hát épp ezaz kis barátom.Ha minden maradt volna a régiben nem ilyen összecsapott portokat kapnának hanem eredeti PC-s játékokat amikkel nem lenne ez a baj.Az,hogy egy Xbox360-nál 3-szor gyorsabb gépen rosszabbul fut a GTAIV kisebb beállításokon egy nagyon jó füles arra hogy egy közvetlen,összecsapott konzolos porttal van dolgunk.Példa:Devil May Cry 4 külön lett fejlesztve PC-re,eredmény:Remekül van optimizálva,nincs vele baj.
13.
13.
ferrari123
13:De atportoljak oket a penz miatt.am erdekes h konzolnal mindig minden mukodik pc nel meg mindig van valami.pc szar konzol kiraly!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...