A jövő év elején érkezik a Mass Effect 2

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Aki a közelgő bejelentés hírére reménykedett, hogy talán még az idén játszhat kedvence folytatásával, most csalódni fog, az Electronic Arts jövőre tűzte ki a megjelenést.
Aki a közelgő bejelentés hírére reménykedett, hogy talán még az idén játszhat kedvence folytatásával, most csalódni fog, az Electronic Arts jövőre tűzte ki a megjelenést.



A Mass Effect 2 máris napi beszédtéma a játékosok között, rendszeresen feltűnik a sajtóban, holott a bejelentését csak a Game Developers Coference 2009 keretében ejtik majd meg. Az Electronic Arts fejese, John Riccitiello az MTV Multiplayer keretében jelentette, hogy a folytatás megjelenését a 2010 januárja és márciusa közötti időszakra időzítik, ami azt jelenti, hogy a korábbi hírekkel ellentétben idén már biztosan nem játszhatunk a játékkal.
8.
8.
IceColdKillah
Igen trilógia lesz, ez 100%! Amúgy teljesen egyetértek veled drat.

BioWare = Minőség...
7.
7.
bitbandita
drat: én is úgy tudom, hogy trio lesz
5.
5.
wolf15
Hát....természetesen szomorú vagyok,h csak jövőre jelenik meg.Bíztam az idei megjelenésben.De hát nincs mit tenni,mi csak várunk és várunk...és majd újra órákig belemerülünk a játékba =)
4.
4.
felegyi
Ez az 1 év úgy el fog szállni mint a ... emlékszem anno 2006 elején amikor bejelentették a Jerichot, nem tudtam kivárni! De az a másfél év egyből elszállt!
3.
3.
boxgamer12
miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii én várni addig wááááá most megtanulok türelmes lenni fúúúúúúú ez hosszú lesz=) de ha évente jönne akko télleg nfs vándorló lenne:D
2.
2.
Chavez
Gondoltam, h késni fog, hiszen az első rész nyáron jelent meg. Örüljünk annak, ha jövő nyárra is megjelenik. Biztos lesz tolodás a tavaszi premierjétől. Meg amúgy is, elvégre nem nfs gém, h évente jöjjön ki egy ilyen "év játéka" tipusú játék.
1.
1.
K.G.
Kár.

De így legalább több idejük lesz tökéletesíteni. Csak olyan messze van:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...