Új stúdiót nyitott a Bioware a Mass Effect 2-nek

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 3.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bioware az Electronic Arts Montreal segítségével új stúdiót alapított, ahol a nagysikerű szerepjáték, a Mass Effect második részét fejlesztik.
A Bioware az Electronic Arts Montreal segítségével új stúdiót alapított, ahol a nagysikerű szerepjáték, a Mass Effect második részét fejlesztik.


A Bioware egyik alapítója, Ray Muzyka elmondta, hogy a jelenlegi Electronic Arts Montreal területén belül hoztak létre egy új céget, ahol a Mass Effect 2 munkálatait végzik. Elmondása szerint nagyszerűen tudnak majd együtt dolgozni az EA-s barátaikkal, hogy egy nagyszerű játék készítsenek. Az új stúdió jelenleg még munkaerőt toboroz, reméljük a Mass Effect második része is olyan jóra sikerül majd, mint az első volt.
9.
9.
Mathia$
8: EA mindig kockáztat
8.
8.
karmancs
Az az érdekes, hogy a válság miatt szinte minden héten hallani, hogy bezárnak 1 stúdiót, ezel szemben ők újat nyitnak. érdekes..
7.
7.
boxgamer12
én jelentkeznék tesztelőnek :D:D
6.
6.
Raam989
Remélem nem kúrnak el semmit. Pár napja pörgettem ki az első részt, nagyon frankó játék, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy kicsit többre vágyik, mint agyatlan lövöldözés.
5.
5.
Ghost
laca009: Ha ajánlás kell, akkor nyugodtan olvasd el Ca$h tesztjét, nekem régen nagyon meghozta a kedvem a játékhoz:



http://www.gamekapocs.hu/cikk/1127/821/1/Mass+Effect+Jatekteszt+ujgeneracios+konzolon
4.
4.
hunlord
laca009: Ha jól értelek, akkor egy "ajánlás" kell. :) Jó játék, én nagyon szeretem, RPG és akció, nagyon jó történet, tökéletesen eltalált SCI-FI környezet, kidolgozott karakterek, küldetések szintúgy... Lehet róla áradozni, az tény, de a lényeg, megéri kipróbálni, játszani!
3.
3.
felegyi
1# Én amondó vagyok ha még nem próbáltam ki valamit, arról nem nyilvánítok véleményt! Te se tedd, ajánlom hogy szerezd meg az első részét mert disznózsír...
2.
2.
MT Raze
Laca: Überzsírvaddisznó. Kb ez az 1. rész.
1.
1.
laca009
sok a pénz sok a pénz.. akkora csőd lesz ebböl ok hogy nem játszottam vele de fogok vamikor de ahoz még valami agy rászkódásomnak kéne lennie mert nem vami csábító egy játéko ha meg sértem akik játszottak vele akkor bocs de ha lehet akkor szóljatok róla pár szót hogy kipróbáljam és akkor teljessen más hogy fogok hozzá állni:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...