Assassins Creed 2 - Egy új kor új hőse

  • Írta: Ghost
  • 2009. április 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A tegnapi nap folyamán megtudhattunk rengeteg részletet az Assassins Creed folytatásáról, ma pedig végre megismerhetjük az új főhős kinézetét is.
A tegnapi nap folyamán megtudhattunk rengeteg részletet az Assassins Creed folytatásáról, ma pedig végre megismerhetjük az új főhős kinézetét is.

Mint tudjuk, az események 300 évvel Altair tevékenysége után játszódnak, s az új hős az Ezio Auditore de Firenze nevet viseli. A főnemes főhős is hasonló ruhába bújik majd, mint elődje, ám jóval felszereltebb lesz, hiszen neki már mindkét kezén található rejtett penge, valamint több fegyvert is hasznáéhat majd, mint Altair. Ha megnézitek a ruhát, akkor hűen tükrözi a kort, amelyben Ezio élt.
115.
115.
ZOLIKA21
118#

Hát te nem vagy normális.

(de azért klassz volt,höhöhöhö picim.)
114.
114.
bzsp
113.
113.
jeti93
Lehet, hogy orosz maffiózó (nem írtam félre) aki beépült az olasz maffiába, hogy kiirtsa azt. És álneve van.
112.
112.
Vébosszú
115:

"hiszen az egyik szereplő arab a másik meg spanyol."

Espanol?Mármint olaszt akartál írni,nem?
111.
111.
felegyi
118# Maradjunk a fenyítésnél...
110.
110.
lillith
Hmm...Szexibb az olasz dzsigoló cucca mint Altairé.

Na de most tényleg kiderült, hogy szerencsétlen Altairt átverték, hisz nem lett volna útba a gyűrűsujja.
109.
109.
felegyi
108.
108.
CsRicsi2600
111. Értem.Tehát az a gondod, hogy Altair arcáról is volt egy koncepció de nem azt rakták be a játékba hanem Desmond arcát.Így már más.

Tényleg jobb lett volna ha Altairnak más arca lett volna de hát az Animus csak az emlékeket hozza elő nem a kinézetet.Egyébként meg a játék szerintem ettől függetlenül is nagyszerű volt.
107.
107.
balukamc
Hát igen . Lehetett volna egy kicsi eltérés benne , hiszen az egyik szereplő arab a másik meg spanyol. De szerintem nem ront semmit a játék hangulatán . :D
106.
106.
felegyi
113# Igen ugyanaz, az Animusnak hála :)! Pedig egyáltalán nem hasonlítanának egymásra, de az Animus miatt ugyanúgy néznek ki (teljesen máshogy kellene kinéznie Altairnak, és Desmondnak... csak hát Desmond amikor átéli Altair kalandjait a teste nem változik, ugyanúgy néz ki Altair karaktere mint Desmond karaktere), és nekem ezzel van bajom.
105.
105.
elite_hun
112:Előbb meg azt írtad hogy teljesen más, most meg hogy ugyanaz. most mi van? :)
104.
104.
felegyi
111#Félreértesz, lehet én írtam rosszul :)! Altair és Desmond arca ugyanaz, nekem ezzel van a gond... láttam egy képet Altir-ról, fehérebb volt, borostásabb, hosszabb volt a haja.
103.
103.
CsRicsi2600
110: Mért, Neked teljesen ugyanolyan arcberendezésed van mint az ük-ük-ük apádnak?

102.
102.
felegyi
Az a vicc hogy Altair feje teljesen másmilyen mint Desmondnak, kár hogy a fejlesztők nem azt az arcot rakták bele! (nem nagy cucc de hitelesebb lenne)
101.
101.
Harkat
Akkor nem szóltam. Na majd úgy is jövőhéten újrakezdem, és megnézem:)
100.
100.
balukamc
107 . Akkor az csak grafikai hiba volt :D . A jövő beli srácnak megvan az összes ujja.
99.
99.
Harkat
Rég játszottam vele, szóval nevek nem rémlenek. De az a pali aki mindig befeküdt és középkorban Altair volt. Na annak nem csak akkor volt levágva ujja, hanem jelenben is. Egyszer megnéztem, és nemvolt meg.
98.
98.
elite_hun
105: Nem tudom hogy milyen paliról beszélsz akinek a jövőben le van vágva az ujja de mind1.
97.
97.
Harkat
De most nem az a vége az egynek hogy bemegyünk a szobába, és jelek vannak a falon? Szóval gondolom onan folytatódik, és jövőben is le volt vágva pali ujja, szóval nemtom miért van már meg ezen a képen.
95.
95.
felegyi
101# Az vagy kamu, vagy a jövőbeli figurára, Desmondra gondoltak! (ha Desmond lesz az, bár így lenne reális)
94.
94.
Gartman
áhhh...azért nvidia 8-as szériától már fog ez menni szépen...

ATI 2600-zal is...

(9600 gt golden s.)
93.
93.
boxgamer12
100:am 2-entudják majd nyomni ezt kifelejtetted :D
92.
92.
felegyi
Foglaljuk össze amit tudunk eddig: Ezio Auditore de Firenze Altair egyik leszármazottja, Desmond őse aki Olaszországban ezen belül Velencében tevékenykedik 300 évvel az első rész után. Emberünk a való életben egy főnemes, vallási életében (és egyben munkája) egy Assassin, magyarul orvgyilkos! Gondolom a szekta tagjai nagyon csak fogytán vannak, azért váltak külön útra, így jobban leplezzék valódi mivoltukat... természetesen a klánnak is lesz egy búvóhelye, ahova rendszerint vissza kell majd térnünk - új fegyverek, kiképzések, feladatok miatt - de most nem feltétlenül paripán kell megtegyük az utat, kapunk hozzá egy repülő szerkezetet is, így sec/perc alatt eljuthatunk A-ból B-be (látom lelki szemeim előtt :)! Firenze most jóval felszereltebb lesz mint elődje, ugyanis már két darab rejtett penge található kézelője alatt. Továbbá egy beszámolóból az is kiderült hogy lőfegyvert használhatunk, minden bizonnyal dobótőrök tömegei is helyet kapnak felszerelésünk között... nem feltétlenül kell majd kardot rántani, hiszen ellenségeinktől elkobzott bárdokat, buzogányokat, sőt még pajzsokat is hasznosíthatunk! Őreink jóval kifinomultabb AI-t kapnak mint elődjei, ha feltűnést keltünk ezúttal nem lesz könnyű meglógni előlük hisz átkutatják majd az egész putrit ahol szem elöl tévesztettek minket! Célpontunkat ezúttal úszva is megközelíthetjük, ami elsőre nem hangzik óriási "fejlesztésnek" de nagyban megkönnyíti a munkánkat. Háztetőkön is futkorászhatunk majd, bár az őrség elöl nem ez lesz a legjobb módszer a menekülésre hisz mire felérünk egy magaslati helyre már rég a hátunkba állítottak vagy 6 bárdot... a lényegesebb információk benne vannak, egyenlőre ennyi!
91.
91.
Gartman
Assassin's creed 2,Bioshock 2,Modern Warfare 2



(ősz)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...