PC-re is megjelenik a Manhunt 2

  • Írta: fojesz
  • 2009. augusztus 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Már az első Manhunt is a legbrutálisabb játékok közé tartozott, azonban a folytatás még tovább feszítette volna a húrt - természetesen ennek meg is lett a következménye.
Már az első Manhunt is a legbrutálisabb játékok közé tartozott, azonban a folytatás még tovább feszítette volna a húrt - természetesen ennek meg is lett a következménye.

Ugrás a galériához

Az eredetileg PS2-re, PSP-re és Wii-re fejlesztett folytatást sem a Sony, sem pedig a Nintendo nem akarta kiadni annak erőszakossága miatt, míg a Rockstar el nem készítette az enyhébb verziót, amely jókora késéssel ugyan, de boltokba kerülhetett. Az ESRB honlapján a minap feltűnt a PC-s verzió besorolása, amely a vágatlan verzióhoz hasonlóan az Adults Only plecsnit kapta. Noha a Rockstar nem erősített meg semmit, az ESRB-s értékelések általában már félhivatalos információknak tekinthetők, így vélhetően hamarosan számítógépen is kipróbálhatjuk a Manhunt 2-t.

15.
15.
manhunt2
Nekem megvan a manhunt2 pc-re de nem a gyengébb csak nem tok továbbmenni elaső pályáról nem tom mit kell csinálni a kukásautónál amugy najon jó játék :D
14.
14.
X-Master
A Manhunt 2 viszont a maga kategóriájában NO. 1 volt.Manhunt 3 nem lesz?
13.
13.
X-Master
Ha a San Andreasnál jobb játékot csinálnak, mondjuk San Andreas 2 vagy GTA 5, nem olyan szart mint a GTA 4, na azt tuti megveszem.A GTA 4 hatalmas csalódás volt a San Andreas után.Pedig ha kiadtak volna egy olyan GTA-t, mint a SA egy kicsit jobb grafikával és még egy kis plusz újdonsággal, nem kellett volna 3 évet várni egy unalmas jellemtelen ganajra csúcsszuper grafikával.
12.
12.
jeti93
Utálom a Rockstar üzletpolitikáját. Kiad minden játékot konzolokra, aztán meg rá 1-2 évre PC-re. És még az is egy ritka szar port. Én már csak ezért sem fogok venni eredeti Rockstar játékot. Amíg nem kezelnek együtt a konzolosokkal, addig rohadjanak meg! Ezt se fogom megvenni az 100.
11.
11.
ktomika
Én is ps2-őn játszottam és azt kell mondjam hogy nem mertem továbbvinni a 3 episodenál.Mondjuk akkor 14 voltam, és +18-as a játék.
9.
9.
s@rge
psp toltam de szerintem istenkirály volt
9.
9.
Gula
"amely a vágatlan verzióhoz hasonlóan az Adults Only plecsnit kapta"

"em a Sony, sem pedig a Nintendo nem akarta kiadni annak erőszakossága miatt,"

na most akkor enyhébb verziiót kkapunk, vagy az eredeti elgondolást?

(melleseleg nem tudom mit vannak úgy oda egy postal 2 után)
8.
8.
pyro
PS2-n kijátszottam, de szerintem az első rész szintjét sem hozta... Az irányításról meg inkább nem mondok semmit.

7.
7.
ATi0021
PC-s Midnight Club LAnek jobban örülnék. Remélem jön az is.
6.
6.
simon 555
na végre már miota vártam erre:Daz elso rész is tetszett bár az sztem nem volt annyira brutális de jo voltXD
5.
5.
pjoco
1 rész-nek nagyon jó volt a story-ja, de amúgy sztem nem is volt brutláis! Szögbelövővel fejbe nyomsz valakit mi abban a nagy cucc? :D
4.
4.
bledzer
Valahol pótolni kell a nyereség hiányt. Aztán menj és hentelj:D
3.
3.
X-Master
Hát ennek most nagyon örülök, de tényleg.Gépen biztos még jobb grafika lesz.Én csak azt nem bírom elképzelni, hogy Wii-n hogy játszák ezt mozgásérzékelős joy-al?Biztos király lehet.KIpróbálnám szívesen.
2.
2.
mephi
Húúú ennek a hírnek mennyi kisgyerek fog örülni, még a nyár utolsó napján széthentelhet pár embert. Lelőhet, kibelezhet, felnégyelhet és egyéb módon végezhet virtuális ellenfeleivel, akik helyére épp az aktuális matektanárt vagy of-t képzelhetik.

Az első rész írtó gagyi volt, a másodiktól sem várok többet. De lehet csak nekem nem élmény az, hogy valakit megfolythatok egy zacskóval és mehetek két lépét a köv áldozatért...
1.
1.
ptogamer
Mien jo arc a R* 2 ev mulva gondol a pc-re is!:O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...