Modern Warfare 2 - Demó a megjelenés után

  • Írta: Ghost
  • 2009. szeptember 27.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Infinity Ward bejelentette, hogy a megjelenés előtt nem fogunk demó változatot kapni a játékból, mert a teljes verzióra kell koncentrálniuk, de utána elképzelhető.
Az Infinity Ward bejelentette, hogy a megjelenés előtt nem fogunk demó változatot kapni a játékból, mert a teljes verzióra kell koncentrálniuk, de utána elképzelhető.

Ugrás a galériához


Az Infinity Ward eddig minőségi munkát adott ki a kezei közül, és az előzetes képek és videók alapján ilyen lesz a Modern Warfare folytatása is. A fejlesztők elmondták, hogy egyelőre ne várjuk a demót, hiszen a teljes változatot kell megfelelően elkészíteniük, de a november 10-én várható megjelenés után majd számíthatunk próbaverzióra.
22.
22.
Tomie7
Az a védő cucc, mint a csébe :D
19.
19.
pjoco
Szikla egy hatalmas film! Michael Bay rendezte kedvenc rendezőm! Egyébként meg tényleg hasonlít! :D De nagyon komoly game lesz ez!
18.
18.
I
Szerintetek az első kép nem olyan, mintha a Sziklából vették volna az ötletet?^^ Abban is pont így volt, bementek az emberek valami lecsempézett szobába, és a terroristák meg szétlőtték őket.
16.
16.
Blitz90
Én nem hiányolom a demót, amikor kiadják a demót én már rég játszani fogok a véglegessel:)
15.
15.
csonti02
Szerintem meg teljesen igazuk van, nem a demo a lényeg hanem a teljes játék. Bárcsak minden kiadónak ilyen lenne a hozzáállása. Amúgy is most az a pár hét már nem számít. A demo arra van, hogy rávezesse az embert egy játék megvásárlására, vagy urambocsá' torrentre.
14.
14.
Dentis 360
Ez kár.Emlékszem a MW demóját is hányszor végignyomtam nagyon jó volt!Kár,hogy az IW is áttér erre az új "trendre" :S
13.
13.
tjames
Demonak mindig van értelme. Sokan nem veszik (nemt udják megvenni) megjelenéskor a játékot...vagy direkt nem veszik meg demo előtt. Úgyhogy engem nem zavar hogy egy hónappal később lesz demo.

De az #1-el kell hogy egyet értsek: ennek felesleges demo. Ott a MW4. aki azzal játszott, tudja mire számíthat. Ugyanarra, csak tupírozva. Egyszóval: mászthev!
12.
12.
Game 0ver
3: demo azért jön ki késöbb mert egy demot is nagy munka megcsinálni...

A demonak nem csak azért van értelme hogy kiprobáljuk a gémet hanem azért is hogy egyesek akik nem értenek a gépigényekhez kiprobálják fut-e mielőtt megvennék
11.
11.
Gabesz0311
Szerintem is ez egy olyan játék ami csak jó lehet:D:D



Akinek meg pre-order cucc kell annak sok pénze van ugyis szal neki nem számit h most kidobja azt a kis pénzt...
10.
10.
szuki
9.
9.
Horvi14
ez azér buziság :S na mind1 énmár előrendeltem XD
8.
8.
Raszti
7. basszus aki nemtudja eldönteni hogy megvegye-e a játékot(most nem csak erre gondolok) az nemfogja megvenni az egészet attól még hogy utána jön ki a demó. épp azért van a demó hogy kipróbáld mielött megveszed... kis logika
7.
7.
Tylon_Stone
4: Nem tudom, h eljutottál el a pre-orderes részig? De szerintem az egészen fontos. Nah mindegy ez az én véleményem és mint tugyuk a vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki se kiváncsi a másikéra.
6.
6.
szuki
na ez mekkora faszság akkor már minek a demo mikor már mindenki a full.t fogja tolni.
5.
5.
bzsp
na ez jó! akkor megvárom a demot....
3.
3.
K.G.
3: Megjelenés után már nem kapható a játék? Csak mert a demó később jön, attól meg ugyan-úgy ki lehet próbálni és az után dönteni, hogy kell-e, vagy sem. Persze, ilyenkor sajnos többet kell várni.
3.
3.
Giga0509
Lényegtelen,lehet tudni így is hogy überfaszaistenkirály játék lesz :)
2.
2.
Tylon_Stone
Egyet értek. De akkor is nem értem miért kell mindig azt csinálni, h a megjelenés után egy hétel kell kiadni a demót. Én eddig úgy tudtam, h a demó azért van, h kipróbáljuk a gémet aztán döncsük róla, h megveszük-e főlleg mostanság létezik a pre-order ami mindig valami extrát tartalmaz.

A fenti komentem nem csak a MW2-re vonatkozik.
1.
1.
K.G.
Kevés olyan játékok egyike, melyek nem igényelnek demót ahhoz, hogy eldöntsem: KELL

Messze az a nov. 10.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...