StarCraft II - jut majd kulcs mindenkinek

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 6.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard koreai közösségi menedzsere szerint nincs ok aggodalomra, a StarCraft II bétájában lesz elég férőhely ahhoz, hogy minden rajongó letesztelhesse a játékot.
A Blizzard koreai közösségi menedzsere szerint nincs ok aggodalomra, a StarCraft II bétájában lesz elég férőhely ahhoz, hogy minden rajongó letesztelhesse a játékot.



"Igyekszünk minél előbb végezni a szükséges előkészületekkel és bemutatni a Starcraft II-t. Annyit határozottan kijelenthetek, hogy nem csak iparági szakértőket és más fontos személyeket hívunk majd meg, hanem szeretnénk a sorozat minden rajongóját bevonni a tesztelésbe" - mondta az úriember, ami azért is furcsa, mert korábban a Blizzard azt állította, hogy nem terveznek ehhez hasonló, már-már nyíltnak nevezhető bétát indítani. Egy belsős teszt egyébként már régóta zajlik, azonban a publikus próba időpontja még nem ismert egyelőre - a Blizzard előzetes információi szerint egy Pentium D vagy AMD 64 X2 processzor, 1-2 giga RAM és Radeon X1600 vagy GeForce 7600 GT szükségeltetik majd a játék futtatásához.
6.
6.
HomoLudens
Adják már ki végre, nem igaz hogy az sc-I ből nem szereztek annyi tapasztalaltott hogy ennyi idő alatt összerakjanak egy kiegyensúlyozott játékot... .

A legnegyobb bajom egyébkét ez a 3 részre szabdalt lenyúlós dolog és az hogy amíg nem jön ki az SC nem lesz Dio III sem... .
5.
5.
Dethklok
ÓÓ Tököm az én "FOS" gépemen már nem megy el semmi csak a Diablo 2 :D Szal lehet gépet újítani :(
4.
4.
Game 0ver
3: 5-6 hónap nem sok egy kicsit?
3.
3.
MadDragon
Kb. már fél éve az "utolsó simításokat" végzik. Ráadásul akkor még 5-6 hónapos bétát terveztek. Szóval arrébb van még e játék eljövetele.
1.
1.
Dcrysis02
Sajnos azok a követelmények hamisak voltak. :(



De nem tudok belépni a Blizzard accomba....minden lehetséges címet és jelszót kipróbáltam, de semmi.

Kell majd egy újat csinálnom, bár eleve nagyon lassú volt az oldaluk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...