Film készül a Darkest of Days alapján

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 12.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb játék tetszett meg Hollywoodnak: ezúttal az időutazós Darkest of Days alapján szeretne filmet készíteni az Alice in Wonderland producere, Joe Roth.
Újabb játék tetszett meg Hollywoodnak: ezúttal az időutazós Darkest of Days alapján szeretne filmet készíteni az Alice in Wonderland producere, Joe Roth.



Az Alice in Wonderland és a Knight & Day mögött álló Joe Roth a minap jelentette be, hogy filmet készítene a 8 Monke Labs időutazós FPS-e, a Darkest of Days alapján. A forgatókönyvírók állítólag már megvannak, a feladatot a The Rockról és a Double Jeopardy-ról ismert írópáros, Douglas Cook és David Weisberg kapták.

A Darkest of Days története szerint a főhős Alexander Morrist különleges küldetéssel bízzák meg a jövőben a világ megmentése érdekében. Hősünk többször is visszautazik az időben, s jelen lesz Pompeji pusztulásánál, részt vesz az amerikai polgárháborúban, illetve az első és második világháborúban. Azt egyelőre nem tudni, hogy melyik filmstúdió vállalja a játék megfilmesítését.
22.
22.
pjoco
Film ötletnek kiváló de a játék szerintem unalmas volt nagyon!
21.
21.
Optimus Prime
A játék király. Bár a grafika nem SíróMotorrral fut, de szép és hangulatos, meg nem kell hozzá erőmű. A demót sokszor végig vittem. A játék viszont tényleg nem jött ki eddig csak USA-ban, EU megjelenés volt, de csúszott októbertől egésze márciusig, Steamen. D2D-on mintha már lenne. Xbox verzió más kérdés, de az nem is lett olyan jó, mint a PC-s verzió.

A film ötlete érdekes, bár nem tudom miben lesz más, mint mondjuk a Timecop. Kivéve ha tényleg sorra veszik a játékbeli korokat, helyszíneket.
20.
20.
Mathia$
#20: értem, tehát akkor sehogysem jelent meg európában boxra vagy ps-re :D
19.
19.
Mortician
#16: Szintén csak demót. (nem warezolok)
18.
18.
Petyka
Nekem tetszett a játék. A demo engem sem győzött meg, de azért adtam egy esélyt a teljesnek, és nem bántam meg. A polgárháborús részek nagyon hangulatosak voltak, és a vége felé a havas pályák is tetszettek. Egyedül az utolsó pálya nem jött be annyira, de azért megérte végigjátszani :)
17.
17.
Mathia$
#17: akkor jó, ha ennyire szar... vagyis nem jó xd mert vártam :(
16.
16.
Giga0509
#16: Én csak a demót toltam.Nekem ott elég is volt.
15.
15.
Mathia$
mortician,giga: honnan volt meg nektek boxra?????



(még torrentoldalon se találtam PAL régiókodú verziót)
14.
14.
Mathia$
3,4,5: de boxra csak amerikában.
13.
13.
adriano28
nekem bejött a játék, szeretem az ilyen játékokat néha a régi nagy favorit a time commando beütésem volt. a teles részek a legjobbak
12.
12.
Giga0509
11.
11.
Mortician
#11: Az első néhány perc még mókás volt. Pl. az amcsi polgárháború, amikor szembeállt a két sereg és halomra lőtte egymást. Csak azért vittem végig, mert ha már leszedtem és rááldoztam egy DVD-t (persze néhány másik demóval karöltve. :D) akkor már csak azért is végigszenvedem. :D
10.
10.
Giga0509
#10: Hogy mit csináltál? Ez szentségtörés!!! XD h tudtad azt végigvinni? :D xboxon úgy laggolt mintha 20 fps-el futott volna,a grafika az tényleg nagyon ratyi lett meg úgy az egész játék :D pedig nagyon vártam,jónak tűnt.Jó is volt az indiánokat lelövöldözni a lóról,de semmi több.
9.
9.
Mortician
#9: Én végigvittem, de kínhalál volt. Unalmas volt és hiába nem vagyok grafikabuzi, ennek egyszerűen siralmas. Amúgy sehol se látom, hogy kapni lehetne. Lehet nem véletlen? :D
8.
8.
Giga0509
#2: FAIL...már egy jó ideje kijött...de sokan a demó után már hagyták a francba.Én pl. még azt se játszottam végig.
7.
7.
simon 555
a játék otlete tényleg jo!jo filmet lehet belole csinálni attol fuggetlenul,hogy a játék nem lett jo:S
6.
6.
megalonagyix
pici hiba a cikkben (már ha az) Monke --> Monkey
4.
4.
shooter1234
#2: Már rég kijött (legalábbis pcre)
4.
4.
keles
#2:már régen megjelent a game:D de nemvalami jó:s
2.
2.
Mathia$
Inkább a game jönne :/
1.
1.
megalonagyix
Remek! A játék alapkoncepciója üt, viszont a megvalósítás kevésbé.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...