eBay-en árulják a Starcraft 2 béta kulcsokat

  • Írta: Daks
  • 2010. február 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Sokan nem kaptak béta kulcsot a Starcraft 2-höz, vannak azonban, akik még ebből is pénzt akarnak csinálni. Az eBay-en átlag 300 dollárért lehet venni hozzáférést!
Sokan nem kaptak béta kulcsot a Starcraft 2-höz, vannak azonban, akik még ebből is pénzt akarnak csinálni. Az eBay-en átlag 300 dollárért lehet venni hozzáférést!

Ugrás a galériához

A Blizzard stratégiája anno felforgatta a világot, most pedig küszöbön a folytatás. A fejlesztők azt ígérték, hogy minden rajongó kap kulcsot, első körben azonban nem voltak valami bőkezűek. A fekete kereskedelem beindult, az eBay-en a legolcsóbb béta kulcs 120 dollárba kerül, de van akinek az aukciója már 450 dollárnál jár, ez pedig majdnem 10 dobozos játék árának felel meg. Az oldalon jelenleg nagyjából 50-en hirdetik a hozzáférésüket, melyek többsége BlizzCon 2008 kupon formájában várja új gazdáját, de nem ritka az sem, hogy valaki a teljes World of Warcraft accountjával együtt indított árverést.

Érdekel milyen lett a Sracraft 2 bétája?
InGen már kipróbálta, olvasd el mit gondol róla!
15.
15.
abydos
#10: Ezt miért nekem írod? :D Én jól érzem magam az egymillával és ő is a meccsel :D akkor mindenki happy :D A lényeg, annyiért adom el, amennyiért el tudom adni. Ha valaki millióért megveszi, az ő baja vagy ép öröme. Ha csak 100 Ft-ért akkor annyiért adom vagy elajándékozom. Ilyen egyszerű.



Focit nem szeretem :/
14.
14.
Pukhi-zik
Na elolvastam a kommenteket is.. volt egy értelmes is. :d pontosan, van rá kereslet, addig el lehet adni. Nem jancsinak lesz, hanem esetleg egy versenyzőnek, akinek nem kerdes 400 dollar.. vagy csak szimplan akkora fan és van is penze..

ilyen a vilag..
13.
13.
Pukhi-zik
Azért szopacs mert ahogy hallom, olvasom, nagyon sok mindenen szükséges váloztatni, igy messze van még eza beta az eredetitöl.. bár azt elhiszem, h vannak oylan profik, akiknek egyszerüen kötelező egy beta verzio, a gyakorlas vegett - és termezsetesen nekik semmi sem draga..
11.
11.
Dagobert_bácsi
#10: azért 1 milliót kiadni egy jegyért... számomra nem éri meg, mondjuk én utálom a focit :D
10.
10.
Tilla25
#7: Szerintem csak gondolj a nyári foci VB-re. Példáúl a kedvenc csapatod nem jut be az elödöntöbe és mondjuk meg maradt ez miatt két plusz jegyed. Három választásod maradt. 1. Megnézel számodra egy semleges mérközést 2. eladod a jegyet normális áron Kb. 10000 ft. 3. eladod a jegyet olyan 1000000 forintért. Mert bizony ennyi pénzért is lenne rá vevö. Te ezzel sok pénz kerestél, a fickó meg jól érezte magát a mérközésen.
9.
9.
MadDragon
Ez azért vicces főként, mert a végtermék kb. 50-60$ lesz.
8.
8.
HomoLudens
Nem tudom miért lenne ez erkölcstelen , ha kaját árúlnának így éhezőknek akkor rendben van, de ez esetben a kereslet szab határt és az hogy nekünk közel sincs rá pénzűnk még nem gerinctelen. Inkább gerinctelen rögtön lezsidózni őket... .
7.
7.
abydos
#6: Ez pontosan így van, én is eladnám... Azt az bánja aki megvette, attól én még jó ember maradhatok. Vagy gondoljam meg magam, hogy az 5$ ért kikiáltott serialt nem adom el pedig licitálással 500$-t elért az értéke és csak azért mert az erkölcstelen? :D
6.
6.
Tilla25
#3: Szerintem az a nem normális aki meg is veszi.
5.
5.
Oliver S96
400-ért megvárom az eredeti játékot
3.
3.
tommy93
Nem normálisak...Nem baj én az 1. résszel is tökéletesen elvagyok.
1.
1.
CoDer
450 $??!! te jó ég!! azért ez már túlzás!
1.
1.
ACDC 4ever
Sok zsidó máris kereskedik
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...