Még tizenhárman multiznak a Halo 2-vel

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a Microsoft már két hete lelőtte az első generációs Xbox Live-ot és egyúttal megölte a Halo 2 online multiját, tizenhárom fanatikus még mindig tolja a játékot.
Bár a Microsoft már két hete lelőtte az első generációs Xbox Live-ot és egyúttal megölte a Halo 2 online multiját, tizenhárom fanatikus még mindig tolja a játékot.

Ugrás a galériához

Pedig azóta már több, mint két hét eltelt. A Live a 15-e után bejelentkezőket már nem engedi be a rendszerbe, viszont nem dobja ki azokat, akik anno éjfélkor nem kapcsolták ki az Xboxukat, és a konzol azóta is be van kapcsolva. Tizenhárman így még mindig játszanak a Halo 2 multijával, és egész komoly hírnévre tettek szert - a Bungie fórumán mindenki róluk beszél.

Persze kezdetben többen voltak, viszont az eltelt két hétben több Xbox is leégett, néhányuknak elszállt az internetkapcsolata, és áramszünet is tizedelte a lelkes csapatot. Joe Campbell, az egyik rajongó szerint egészen addig maradnak, amíg ki nem vágják őket, mindezt pedig pusztán a Halo 2 emlékéért teszik. Valószínűleg a villanyszámla is szép lesz a hónap végén, de hát végtére is híresek lettek.

46.
46.
bbankrablo
Ez kemény! :D

Kíváncsi leszek meddig fogják bírni...(villanyszámla az ottani keresetekkel zsebpénz, áramszünetre vagy leégésre gondolok). Lehet fogadni! :D
45.
45.
seal
Legtöbben a villanyszámlát emlegetik, pedig ha tudnák, hogy ez PL. egy UK-ban szinte semmit nem számít, csak szeretett szép hazánkban. H a marad ennyi szabad idejük amellett, hogy megkeresik rá a pénzt, az irigylésre méltó. Itt kint nem igazán kérdik a szülők, és a tanárok sem, hogy meddig van bekapcsolva a gép, átalányt fizetnek.
44.
44.
CJgabor
durva :D riszpekt nekik egyébként xd de előbb-utóbb úgyis véget ér. Vagy túlmelegedik a box, vagy áramszünet/no internet kapcsolat, stb. no meg a villanyszámla :D
43.
43.
Bloodman
De kemények! Jó fejek lehetnek bár lehet hogy anyuci apuci fizeti ki a villany számlát. Ők meg csak nyomják.
42.
42.
givi6
nagyon menő, bár a villan számla, ajajajah........
41.
41.
Mathia$
#38: egy drága villanyszámlát, online törvények megszegése miatti bírságot és 5 percnyi hírességet a világhálón.
38.
38.
viktorvizi
De még lehet hogy fog valamit kapni az utolsó :)
37.
37.
lesi20
már kapta reach beta kulcsot és már most használhatják-...
36.
36.
viktorvizi
Kíváncsi lennék mit fog kapni az aki utoljára hagyja el a szervert.



35.
35.
lesi20
AZ EGGYIKÜK MEG MAGYAR SZÁRMAZÁSU!!!

Z0mbie Sternch

34.
34.
Mathia$
max 1 hét aztán kiég a boxjuk vagy ledobják őket.

Ez már beteges.
33.
33.
bence9
remélem sokan játszanak pc-n a 2-vel.simán átmehetnének oda mert inygen van és ugyanaz mint boxon mert van live!én meg fogom venni az biztos.
32.
32.
PutyPuruty
kíváncsi vagyok meddig tolják
31.
31.
Maxxer
Tizenhárman így még mindig játszanak a Halo 2 multijával, és egész komoly hírnévre tettek szert - a Bungie fórumán mindenki róluk beszél."



Tudná valaki linkelni ezt a topicot bungie oldaláról? csakmert nemigazán találom
30.
30.
HerodPK
Igazábol én lélekben velük vagyok.....bár PC s vagyok még is a kezdetektöl követem a halot és a story--át..........imádtam és sajnálom is öket....aki igazi játékos és szeret valamit annak ez hatalmas érvágás....ha konzolos lennék nekem ez olyan lenne mint elvesztené az ember a kiskutyáját vagy hasonló........igazi gamer feeling...nehéz megválni attol ami évekig veled volt+a livos társaság
29.
29.
nyre
anyuci biztos örülhet : D
26.
26.
Optimus Prime
#22: a PC Halo a mindenkori GFW Live-ot használja, az egy másik rendszer és egységes. Igaz, a PC-s Live sose élt, de ez egy másik tragédia.



Egyébként én nem mondom, hogy szánalmas, hülyék, kockák vagy nincs jobb dolguk. Egyszerűen szeretik a Halo-t és mindent, ami ezzel az élet érzéssel jár. És az utolsó cseppet is ki akarják préselni belőle.

Én némiképp tudom milyen lehet. Én toltam a Tabula Rasa-t az utolsó percig, amikor is lekapcsolták a master szervet. :(
26.
26.
packson
Sehogy ezt mondom hogy azt szolgáltatók adják,ha minőségi!!
24.
24.
packson
CS 1.6 szerókat nemhiszem hogy le fogják kapcsolni!!Ráadásúl azokat szolgáltatók nyújtják!!
24.
24.
LnB
#23: cs szervereket bárki indíthat, hogy kapcsolja le a Valve?
23.
23.
sgabo09
Vajon majd a sok CS 1.6-os gamer társadalom legalja is ezt fogja csinálni ha a Valve lekapcsolja a 10 éves szerókat ? :D
22.
22.
Anti4730
De amugy a pc halo 2 szerverei is leálltak? Mert ha nem megvehetnék pc-re, és nyomhatnák azon is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...