E3 2010: Magyarországon is lesz Xbox Live

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 14.
  • Bejelentés
Link másolása
A percekkel ezelőtt lezajlott E3-as Microsoft konferencia keretében immáron hivatalossá vált: kishazánk számára is elérhetővé válik az Xbox Live! Tapsot kérünk!
A percekkel ezelőtt lezajlott E3-as Microsoft konferencia keretében immáron hivatalossá vált: kishazánk számára is elérhetővé válik az Xbox Live! Tapsot kérünk! A Gamekapocs egész szerkesztősége könnybe lábadt szemekkel ül most a monitorok előtt, egymás vállaiba kapaszkodunk. Nem volt hiábavaló a tonnányi petíció és könyörgés, vége tehát a mindenféle, a Live-ra való kapcsolódásnál tapasztalt trükközéseknek. A rendszer magyar nyelven fog hozzád szólni! A Live minden funkciója, letölthető tartalma, minden extrája a hazai Xboxosok kiváltsága is.

Íme pedig a hivatalos sajtóközlemény:

Az idei év ünnepi szezonjában kilenc új régióban kerül bevezetésre az Xbox LIVE – Magyarország mellett Brazíliában, Chilében, a Cseh Köztársaságban, a Dél-afrikai Köztársaságban, Görögországban, Kolumbiában, Lengyelországban és Oroszországban. Így ezeken a helyeken is elérhetővé válnak azok az alapvető játék- és közösségi funkciók, amelyek az Xbox LIVE-ot a világ első számú online célállomásává tette a játékosok körében.


Az Xbox LIVE lényege a közösségek építése, valamint az emberek egymással, illetve nagyszerű tartalmakkal való összekapcsolása. Ez a bővítés újabb lépést jelent a LIVE víziónk felé, amelynek keretében a felhasználók kedvenc szórakozási formáikat élvezhetik, és megoszthatják ezeket a számukra fontos személyekkel, a világon bárhonnan” – mondta Marc Whitten, az Xbox LIVE részleg vezetője.

A szolgáltatás idén ősztől lesz elérhető, és először azok az alapvető játék- és közösségi funkciók lesznek bevezetve, amelyek az Xbox LIVE-ot a világ első számú online célállomásává tették a játékosok körében – e funkciók közé tartozik az online többjátékos mód, az eredmények (Achievement) és játékospontok (Gamerscore) rendszere, a helyi igényeknek megfelelő Játékpiactér (Games Marketplace) és egyebek.

Ez egy izgalmas lépés afelé, hogy remek élményt biztosítsunk a kitartó és elkötelezett Xbox 360 közösségek számára” – jelentette ki Vígh Attila Microsoft Magyarország, Xbox360 marketing menedzsere.  „Az Xbox360 magyarországi rajongóinak ezentúl lehetősége lesz a legnépszerűbb játékokat játszani az Xbox LIVE többi 23 millió felhasználójával, akik ezt választották célállomásul az online játékok számára.”

Mit is mondhatnánk erre? Ámen! Ősszel találkozunk Live-on!
44.
44.
bence9
végre! Most már nyugodt szívvel és használni is fogom a live-ot.Ezzel együtt a gfwl is jó lesz.
43.
43.
fojesz
#37: MS azt mondta, hogy nem kell új profil.
41.
41.
K.G.
#40: Nos a kincetnél azt mondták, hogy amit látsz, azt mondhatod. Ha magyar a Live, akkor magyar nyelvű a felirat. De kétlem, hogy így lenne. Így viszont gebasz lehet, hogy a magyar menüt angolul kell megnyitni. De majd meglátjuk mit hoz a jövő.
40.
40.
Maccs187
Ja és a Kinect-et is lehet majd magyar nyelven vezérelni? Ha a kérdéseimre pizitiv válaszok vannak akkor nagyon ott lesz az egész!
39.
39.
AkosTorok88
#37: azon gondolkoztam h nem lehet-e módosítani a regisztrációs adatokat mert akkor minden változna bár szerintem nem lesz olyan jó mint az angol...
38.
38.
Maccs187
2010 beirta magát a történelembe az én szememben!

Egyébként ezekután akkor játékokhoz is kapunk majd feliratokat vagy szinkront?
37.
37.
Mathia$
Nagyszerű! Egy álom vált valóra!

Bár semmi kedvem új profilt csinálni, nemsokára 30,000 gamescore-om lesz...
36.
36.
AkosTorok88
hát én nem tudom hogy mivel lesz jobb a magyar ? magyar lesz, ahogy nézegettem más országok kínálata nem olyan jó akkor a miénk miért lenne kivétel...
35.
35.
renato999
tényleg shit, akkor oda nekem is az 1 éves goldom, bár nekem asszem akkor már le fog járni
34.
34.
Scoo
Azon nem csodálkoztam, hogy nálunk nem volt live, de hogy eddig a görögök és az oroszok is kimaradtak azon igen. De szerencsére vége nálunk is az ínységes időknek. Végre már értem mi volt este az a tüzijáték valamint az ünnepi tömeg az utcákon :)
33.
33.
K.G.
Így megszűnik a régiókorlát a dlckre igaz?
32.
32.
ultradani
szép szép DE ezt kéne csinálni a ps3-mal is
31.
31.
dzsiádzsó
Biztos hogy aradok USA livenál, csak kivennék belőle a sok funkciót, és ki tudja megmondani milyen DLC-k jönnek majd, egy sima mozi előzetest nem tudnék megnézni :/...
30.
30.
Yami
Én maradok az UK accomnál, túl sokmindent veszítenék az új accal.

Az összes gamerscoreom, valamenyi Collector's Edition -ös itemem, a Cerberus Network hozzáférésem... szóval nem éri meg.
29.
29.
Optimus Prime
Ez a PC-s Live-ra is igaz lesz? Mert bár két Live játékom van - Universe At War, Lost Planet - jó lenne, ha nem egy buherált accountom lenne. Mondjuk nem sok vész el, bár vagy 3x futottam neki, mire találtam egy fórumot, ahol le volt írva hogy lehet csak nekünk is Live fiókunk. :(



Tetszik a kép. Olyan pofát vágnak mintha maga Bill Gates lépne ki a TV-ből/monitorból. :)
28.
28.
gezku
Remélem így lesz ez a Windows Live-al is,mert GTA IV Multy várna rám meg Resi5.
27.
27.
K.G.
Csináltok egy új accot, azzal letöltitek, amit akartok és játszatok vele a régivel.
25.
25.
torppapa5
Neeee Most olvastam xbox.hu-n hogy magyar accounthoz újat kell majd csinálni. :( Tök jó, 4500 pont oda. :( Remélem legalább az avatar cuccok megmaradnak.
25.
25.
Szajolihoher
24.
24.
geri q
holy shit csinálhatok új profilt :S pedig most vettem meg az 1 éves goldom ez tök kib*szás
23.
23.
AkosTorok88
#22: hát ilyet nem igazán hallottam még :O
22.
22.
Gaben X
én már unom a live egész nap azon vok
20.
20.
AkosTorok88
#18: egyébként téged ez érint ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...