Még több hardcore játék várható Kinectre

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 8.
  • Érdekesség
Link másolása
Bizonyára minden Xbox 360 játékos üdvözölni fogja a Microsoft jövőbeli terveit, miszerint "több és még több" kidolgozottabb játék érkezik a mozgásérzékelős technológiára, melyek nem csupán az alkalmi felhasználók igényeit elégítik ki. Amit eddig láttunk, "az csak a kezdet".

A hardver fenomenális karácsonyi értékesítési szakaszában az eladások bőven meghaladták az elvárásokat, továbbá még több fejlesztő érdeklődik a technológia iránt, s minden, amit eddig láttunk a felhozatalból, az csak a kezdet.

Kevin Unangst, a Microsoft interaktív szórakoztatásért felelős producere szerint van még mit a tejbe aprítania a cégnek, mivel a közeljövőben észrevehető minőségi javulás mutatkozik a Kinect-játékok terén.

"Sok hardcore Kinect-játék jön. Csak dióhéjban elmondva itt lesz a Child of Eden, a Twisted Pixel The Gunstringerje, és biztosan többet fogtok még látni. Nem telt még el száz nap, hogy a Kinectet útjára indítottuk, s már olyan kasszasikerek készültek, mint a Kinect Sports és a Dance Central, olyan játékok, melyek szélesebb közönség számára készültek."

Unangst hozzátette, hogy bár a mozgásérzékelős játékokat fel lehet építeni ugyanolyan eszközökkel és technológiával, a cél az, hogy a hardcore gémereket is megnyerjék.

"A kulcsfejlesztőink tarsolyában még egy sereg dolog van még a hangvezérlésre és az arcfelismerésre, minden Kinect nyújtotta technológiát figyelembe véve. Most, hogy már a fejlesztők kezében van mindez, egyre több hardcore játékot fogunk látni."

40.
40.
Vopesz
Szerintem is simán van ebben potenciál, csak nem szabad kizárólag kinectben gondolkozni. Fps-nél simán el tudnám képzelni, hogy fal mögül kihajolni lehessen úgy hogy jobbra-balra dőlsz, vagy guggolásnál legörnyedsz, stb, stb, ezeket ülve, controllerrel a kezedben is meg tudod csinálni, és ez még csak az én kis szegényes fantáziám...
39.
39.
Fritz
Messi mekkora gólt lőtt!!!
Vamos Argentina ...
38.
38.
Fritz
Teljesen egyetértek veletek.
Egyébként valóban, a box kontrollere fps-ben verhetetlen.
37.
37.
K/G.
#30: Már az első híreknél is ez jutott eszembe, mikor még Natalnak hívtuk. Nem kéne, hogy felváltsa a joy, kurva jól megférne mellette is. Az egész testet beképezi, szóval jó pár gombot ki lehetne vele váltani, vagy csak szimplán lehetne hajolni egy fpsben, meg egyéb, még kivitelezhetetlen testtartásokat felvenni. És az RTSekről még nem is beszéltünk.
35.
35.
Fritz
Hány éves vagy ? 44
Én 43
33.
33.
Fritz
Ne feledjétek , hogy az eredeti izraeli szenzorok a hadseregnek készültek ,szóval rohadtul pontos a kinect. Emlékezzetek a Milo projectre, tehát megoldható lesz
tárgyak, például fegyver beadása a képernyőbe, vagy vissza és akkor a hangvezérlést még nem is említettem. Szerintem özönleni fognak az fps-ek teljes kézi vezérléssel, szóval a mozgáshoz 10 centit sem kell lépnünk.De amiben masszív lesz a kinect, azok az Oblivion féle rpg-k.
31.
31.
Yami
30.
30.
Apostol360
#26: mi kell még? :D csak ötletek egy jó hardcore gamehez,minden réteget meg kell célozni,ha csak félig építenék be esetleg a kinectet vmibe,úgy h közbe azért kell csinálgass vmit a joyal akk sztem az már rég jó.Én biztos vagyok benne,hogy M$ bácsi vmit kifog találni.
29.
29.
Gorre
A "hardcore" játékosok nem azért játszanak, hogy ugráljanak a képernyő előtt...
27.
27.
p.balou
Csiki, annyira fanboy vagy, hogy az már fáj...
26.
26.
Mortis
Hát, szerintem sem lenne érdemes erőltetni a hardcore címeket. Jó ez így ahogy van. Boldog a játékos népség, mert tud baromkodni a TV-előtt. Boldog a Microsoft és a játékok fejlesztő, mert áramlik hozzájuk a della. Mi kell még?
24.
24.
bucsok
#18: Képletesen értettem! Bár még mostanság is előfordul annyira ramaty játék amit akár lehet a PS2 teljesítményéhez hasonlítani!
20.
20.
Apostol360
csiki elég masszívan elfogult a véleményed,bár sztem kb az összes xboxos hírnél,vagy tévedek?
18.
18.
mataj
#6: Hát a ps2 szint egy kicsit tulzás egy nyito cimet mondok hát én le tettem az álam mikor meglátam Kameo, a mai napig az egyik legszebb game.
17.
17.
nasario
Nem kérdés hogy a Kinect egy nagyon jó dolog (el is adtak sokat) viszont alkalmatlan Hc játékra.....nehéz egyeseknek ezt elfogadni, de ez van :)
16.
16.
hakydakillah
15. pontosan, főleg az utolsó mondatodban ott a lényeg. :-)
15.
15.
bucsok
Na igen. Mondjuk a Wii jóval kiforrottabb mint a Kinect. A Move meg a Wii alapjaira épül. Mondjuk azért nem kell a Kinectnek sem 1.6m-nél több minden irányba, ami meg egy átlagos szoba szintje kb. A többjátékoshoz viszont kell az tény. A pontosságról csak annyit, hogy vannak játékok ahol észrevehető a LAG, de vannak aminél nem. Ez a software hibája. A konkurens oldalakon viszont mindig kell valami segédeszköz a használatukhoz.
Történetesen nekem volt Wii-m és nagyon szerettem. Ps3+Move is sokat játszom szomszédnál és nem éreztem a grafon kivűl semmi átütő különbséget,viszont marha jó! Otthon xbox360 van+Kinect és 2m van minden irányba a kamerától és marha jól elszórakozunk kényelmesen vele az asszonnyal. Akár ketten egyszerre.
A lényeg hogy ha valaki elfogult és csak a hibákat keresi az adott eszközben, az biztos nem fog jókat ökörködni a TV előtt!!
14.
14.
hakydakillah
11. Azzal kezded, hogy mindegy kinek milyen a technológiája van otthon, erre rá végig a Kinectet mondod le + látom, hogy még nem játszottál vele :-) 6méter??? 1,5 - 2M kell, annyival kényelmesen tudunk játszani otthon. Move pontosság terén jó, pl. Killzone-hoz, Kinect meg családi játékokhoz, főleg olyanokhoz, amikhez a teljes testedet bevonod a játékba, amire viszont nincs konkurenciája – számomra, és a családom számára.
10.
10.
hakydakillah
Szerintem meg nem kellene nekik erőltetniük a hardcore címeket. Kiadtak jó pár casual címet, és a nép vitte, mint a cukrot. Ahogy a családdal reklámozták, azon van a hangsúly, és a családi szórakozás jól bevált. Én semmilyen hardcore címet nem tudok elképzelni ezekkel a kütyükkel – Move, Wii, Kinect.
9.
9.
norbie1128
#8: És még egy "Z" tengelyt:)
8.
8.
bucsok
#7: Egyetértek. Szerintem ennek oka, hogy alapul vesszük a Wii-t csak jobb grafikával és kész is van a Move!
7.
7.
norbie1128
Viszont érdekes, hogy move-al mennyi hardcore game játszható már most. Nem azt mondom, hogy jobb mint a kinect, de azért ez érdekes dolog szerintem.
6.
6.
bucsok
Emlékezzetek vissza hogy amikor az xbox360 a piacra került, kb Ps2 szintet tudta hozni! És nézzük meg most milyen game-ek jönnek rá!! Eltelt az a bizonyos idő aminek el kellett telnie, és valszeg a Kinect-nél is így lesz.
5.
5.
mataj
Miröl beszélsz,1 játék több mint 10 nyito cim volt megjelenéskor.
4.
4.
nasario
"Még több hardcore játék várható Kinectre"

Ez jóóóó XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...