Michael J. Fox az utolsó Vissza a jövőbe-epizódban

  • Írta: InGen
  • 2011. június 4.
  • Hír
Link másolása
A végéhez érkezett az ötrészesre tervezett Back to the Future játéksorozat. Ennek örömére a fejlesztő Telltale már régóta hangoztatja, hogy az utolsó részhez valami nagy meglepetéssel készülnek, s lám, tényleg: Michael J. Fox a hangját adja az ötödik epizódhoz. De nem Martyt szinkronizálja!

A Telltale Games szép ajándékkal kedveskedett az E3-ra: a Gamekapocs egyik személyes istenét, Michael J. Fox mestert kérték fel, hogy adja hangját az utolsó Back to the Future epizódhoz. Valószínűleg azonban furcsa lett volna, ha a Marty McFly-t eddig szinkronizáló - s egyébként zseniális - A.J. LoCascio-t egyszer csak leváltották volna.


Ezért Michael J. Fox nem neki, hanem Marty egyik ősének adta a hangját. Az OUTATIME alcímre hallgató ötödik epizód június 23-án jelenik meg először PC-re, s ezzel lezárja a Vissza a jövőbe 25. évfordulója alkalmából indított játéksorozatot.

2.
2.
deviques
Még a 4. részt nem fejeztem be, nem tudom miért, azt hiszem elfelejtettem, hogy fenn van a gépen. Holnap azt hiszem lesz programom :)
1.
1.
Józsi_Doe
De vajon a játék hangminősége marad ugyanolyan agyontömörített mint eddig? Nyilván
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...