E3 2011: Overstrike az Insomniac új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Hír
Link másolása
Az EA Partners program keretében az Insomniac végre multiplatform fejlesztésbe kezdett, miután évekig csak a Sonynak húzták a gályát. Az EA konferenciáján nagy csinnadratta közepette leplezték le az Overstrike-ot, mint a cég új, négyfős kooperatív játékmódra kihegyezett poénos akciójátékát.

Csapatunk tagjai eltérő tulajdonságokkal rendelkeznek - nekünk egyértelműen a fondorlatos sunnyogásról elhírestült leányzó jön be. A team így épül fel: kapunk egy exzsoldost, egy tolvajt, egy tudóst és egy detektívet.

Az Overstrike brigádjában igazi kitaszítottak kapnak helyet, azonban váltig állítják róluk, hogy ők a lehető legjobbak, ha egy terroristacsoport megpróbálja elpusztítani az emberiséget - ilyenkor jönnek ők a képbe. Az Insomniac produktuma egyedülálló keveréke a cégről elhíresült funkcióknak: kapunk beépülő modulokat, profi gadgeteket, emlékezetes karaktereket, titokzatos univerzummal és persze egy csipetnyi humorral. S mivel multiplatform cím, ezért a csapat különösen izgatott, hogy az új közönség előtt is megállják a helyüket.

Dátum nincs, csak platformlista: PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik az Overstrike.

2.
2.
Slik
volt már egy hasonló játék ps3ra egy női kémmel
1.
1.
PolluxHUN
na erre a posztra se reagált senki...pedig jó gammának néz ki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...