DirectX 11-javítást kapott az Arkham City

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 7.
  • Letöltés
Link másolása
Mától eljött az az idő, hogy a Batman-rajongók teljes pompájában élvezhetik az Arkham City nevű csodát, mivel elérhető a DirectX 11-es vizuális orgazmust aktiváló frissítés. A tapasz ezen felül számos hibajavítást tartalmaz, szóval mindenképpen érdemes lerántani.

Nem eszik olyan forrón a kását az Arkham City esetében sem, elvégre a DirectX 11-es patch egyelőre csak 64 bites Windows Vistán vagy Windows 7-tel működik. Ha 32 bites rendszered van, még várnod kell egy keveset a legteljesebb látványvilághoz.

Ami nem is sikerült rosszul, ha más dimenzióba nem is kerülünk, jó pár fontos vizuális elem határozottan jobban néz ki. Sőt, ha hihetünk a frissítések listájának, akkor a teljesítmény is jelentősen javult, és egyéb kritikus hibákat is javított a tapasz.

A mai napon elérhetővé vált egy új skin pack, mindhárom platformon. A denevérember jó pár ismerős gúnyáját kiválaszthatjuk a segítségével (lásd a képen). A csomag nem ingyenes, 4,99 dollárt vagy 400 MS pontot kell leszurkolni érte.

22.
22.
thelegendary
amúgy a Batman of he future design (5.) nagggyon fasza :)
21.
21.
thelegendary
#11: De cserébe hard fokozaton megy a game és nincs vizuális jelzés beérkező támadások előtt :P
20.
20.
roadkill1
#19: Az utolso ketto fel van cserelve
19.
19.
roadkill1
#9: Included in the pack are: Year One Batman, 1970's Batman, Earth One Batman, Dark Knights Returns Batman, Batman Beyond, Animated Series Batman, and the weird Sinestro Corps Batman previously only available by suffering through "Green Lantern" on Blu-ray.
18.
18.
hedzsooo
Egyenlore csak Skyrim hebe-hoba, a szabimon, laptopon. De kesobb az asztali vasat beizzitom ezzel a Batman-nel, tuti! :D

Mar jatszottam vele picit NV 3D-ben, a megjelenesekor, elkepeszto volt mar akkor is, tapasz elott. :)
17.
17.
venoom
#16: tudom, a kérdes eléggé értelmetlen :D
16.
16.
Hubert Cumberdale
#14: Addig oké, csak nem ez volt a kérdés :)
15.
15.
Gábor36
Én a limited játékomhoz megkaptam az első, második, és az utolsót, de az 5. nagyon bejön és épp az nincs meg, én meg hajlamos vagyok pénzt kidobni ilyenért is még. Azért még várok vele, az biztos.
14.
14.
venoom
#8: elvileg nem:
"a DirectX 11-es patch egyelőre csak 64 bites Windows Vistán vagy Windows 7-tel működik. Ha 32 bites rendszered van, még várnod kell egy keveset a legteljesebb látványvilághoz"
13.
13.
Necreon
#12: Mármint a játékot magát, skin DLC-ért nem fizetek, leszámítva Street Fighter, de az számomra szent ^^.
12.
12.
Necreon
Majd megveszem ha olcsóbb lesz. De addig úgy is jön a 30k -s Diablo III CE, szóval erről ennyit, életem se lesz, nem hogy pénzem még Batman-re is :D
11.
11.
Rabit Wars
A ruhákat úgy tudjuk használni story módban, előbb normál nehézségi szinten kell végig tolni a gamet , és utána meg nyílik a "story +" mód és ott már a kampányt lehet a kiválasztott ruhával végig tolni és a már meglevő fejlesztéssekkel azaz nem kell fejleszteni a ruhát sem az elejéről!
10.
10.
Hubert Cumberdale
9.
9.
Hubert Cumberdale
#7: Gondolom mert az a rajzfilmes batman akar lenni, de a harmadik az melyik? a nyugdíjas batman? :D
8.
8.
kalandorklubbja
Ezekszerint a DX11 fut 32 bites oprendszeren is?
7.
7.
strike19
7. batman olyan mese szerű.
6.
6.
kebi90
#5: Még valamit nem értek, ha végigtoltuk a játékot, miért nem lehet normális gúnyát magunkra húzni? Meg lehetett volna több karakterrel is nyomulni nem csak a macskával meg a denevérrel. Ez mind csak a "challange" módban van... :-/
5.
5.
kebi90
Nekem így is tetszett a játék. Szóval ezt már csak lehúzom valahonnan én is ingyen :)
4.
4.
kobrax17
#1: Egyetértek az 5. tényleg jó, amúgy szerintem inkább az Arkham Asylum-ban szereplő páncélozott batman skin-t kellett volna bele tenni, mert az nagyon jól nézett ki.
3.
3.
csako84
honnan lehet letölteni?
2.
2.
kivenoko
Ezek a Skinek tényleg nagyon gagyik, volt szerencsém kipróbálni őket... 2-3. nem is értem minek... egyáltalán nem passzolnak a képbe... tudom hogy kritizálni könnyű, de ezért fizetni......
1.
1.
wardprod
5.-et leszámítva ha fizetnének érte se kellene egyik skin sem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...