Lollipop Chainsaw - nyalóka és láncfűrész

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 4.
  • Videó
Link másolása
Ha találgatnunk kellene, hogy vajon a Grasshopper Manufacture az egyik legelborultabb fantáziájú játékfejlesztő, akkor már rosszul tennénk, elvégre holtbiztos, hogy az. A Lollipop Chainsaw testnedveket ígér, mindegy, hogy az vörös vagy más színű. Videó és képek is érkeztek.

Szeretjük a beteg játékokat, szerencsére a Lollipop Chainsaw eléggé éles kontrasztot ad: itt van nekünk a szexi és döngölhető főszereplő csaj, aki úgy néz ki, mint egy beképzelt pompomlány. Csak éppen esténként nem a menő focista bájdorongját szopja, hanem a saját nyalókáját - mellékállásként sem babysitterkedik, hanem láncfűrésszel aprítja a szörnyek hadát. A hangulat terén a játék az exploitation filmek után megy. Tudjátok, mint a Terrorbolygó, a Hobo with Shotgun vagy a Köpök a sírodra - tehát ahol a cici és a vér elfogadott, és kéz a kézben jár. Kaptunk egy rakás képet a Lollipop Chainsawból és egy új gameplay videót is. Csemegézzetek!

6.
6.
Mortician
#5: Az osztja az észt játék közben.

Az oké, hogy szeretem a hack 'n' slash játékokat és ez is kellőképp brutális meg látványos... De a szőke tinipicsát meg a szívecskéket nem veszi be a gyomrom. Ha ilyennel akarok játszani, akkor maradok a Splatterhouse-nál...
5.
5.
M3rcy
Miért van egy élő férfi fej hozzákapcsolva a lány derekához? Ő mondja el a tutorialt?
4.
4.
giga321
Köpök a sírodra *
Amikor a shotgunt feldugja a seggébe a csávónak és elsül XD. Egyben beteg de a forma feje amit vág hát én azon nagyon szakadtam. De azért elég durva film . Csak erős idegzetüeknek ajánlott.
3.
3.
ilor14
Ez a videó is már 1 hónapja biztos fent van XBOX live-on..
2.
2.
deathdave42
hát én akkor is ki fogom próbálni :D
1.
1.
kebi90
Csak konzolra jelenik meg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...