PSN-re jön a House of the Dead utolsó két része

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega a minap bejelentette, hogy hamarosan letölthetővé válik a PlayStation Networkről a House of the Dead harmadik és negyedik része - mi főleg az utóbbiért izgulunk, elvégre a House of the Dead 4 eddig csak a játéktermekben volt játszható, otthoni konzolokon egyáltalán nem.

A House of the Dead két utolsó része (már ha a spin-offnak tekinthető Overkillt nem számítjuk) 2002-ben és 2005-ben jelent meg, ezek közül csak az előbbi jelent meg PC-re, Xboxra és Wii-re, míg utóbbi a mai napig csak játéktermekben játszható. A Sega mai bejelentése szerint a két játék hamarosan a PlayStation Networkre költözik, elsőként a harmadik rész érkezik, már február 7-én - a House of the Dead 4-re tavaszig várni kell.

A játékok HD felbontással, PlayStation Move-támogatással és trófeákkal érkeznek, azt egyelőre nem tudni, hogy mennyi pénzt kérnek értük. A harmadik rész átiratából már megkaptuk az első látnivalókat: egy rövid traileren és öt miniatűr képen (mert minek a HD felbontás, ugye) csodálhatjuk meg a játékot.

5.
5.
Kit érdekel mikor jelentette be, kurva jó hogy kiadják őket!! Basszus, most már vennem kell egy move-ot, nincs mese xDD
3.
3.
Motig
a 4 volt egy ideig a westendbe.. ki is zsebelt a szemét...
ps3 ra meg ok ott a move de x360ra esetleg nem lehetne?(nem hiszem hogy kinetel nem lehet megoldani...)
2.
2.
Petiop
Nem értem minek a célkereszt, annyira hangulat romboló!
1.
1.
Matt8888
Hát ez kritikán aluli még mindig szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...