Jön a Survarium, a S.T.A.L.K.E.R. fejlesztőitől

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A feloszlott GSC Game World tagjaiból verbuvált Vostok Games bejelentette első játékukat, mely Survarium munkacímen fut. Nem szakadnak el a poszt-apokaliptikus témától. A cím egy hamisítatlan, free-to-play szellemben játszható MMOFPS lesz. Itt a S.T.A.L.K.E.R. utódja!

A S.T.A.L.K.E.R. 2 törlésével és a GSC Game World bezárásával a stúdió megmaradt tagjai új csapatot alapítottak Vostok Games néven. Már készítik a Survarium munkacímen futó alkotásukat, mely egy free-to-play MMOFPS lesz. A játék középpontjában egy tömeges ökológiai katasztrófa áll, mely a Földet sújtja, a kiváltó ok még nem teljesen tiszta.

Áthatolhatatlan erdők törtek utat a városok körül minden oldalon. Megvadult állatok és madarak támadtak az ipari létesítményekre, katonai bázisokra, raktárakra és erőművekre. A városok el vannak vágva egymástól, nincs vízszolgáltatás, nincs áram, gáz, a kommunikáció megszakadt. Az országok összeomlottak, anarchia terjed az egész világon. Most az erő diktál és a túlélés. Most új fajok jönnek létre a bioszférában, az állatok szándékosan teszik tönkre az emberi civilizációt. Furcsa növények és gombák telepednek meg a betonon és acélon. A világ minden táján tudósok keresik az okokat, meg akarnak birkózni az egész bolygót sújtó, burjánzó anomáliával, mely félelmetes sebességgel terjeszkedik.

"A Survarium koncepciója a következő lépés a S.T.A.L.K.E.R. ötlete után, amin már 10 éve dolgozunk." - mondta a projekt vezetője, Ruslan Didenko. "A Survarium bemutatja az emberek túlélésért folyatott harcát, mely túllép a csernobili zárt övezetből és még messzebbre kalauzol el."

A vezető designer, Aleksey Sytianov így beszél az alkotásukról: "A technológia áll szemben a természettel, a racionalitás pedig a misztikummal. Egy ilyen összecsapás lehetővé teszi számunkra, hogy új oldalról mutassuk be a világunk aktuális történéseit. A Survarium olyan világba kalauzolja a játékosokat, amikor a civilizáció összeomlott, számos frakció jött létre, vannak magányos stalkerek, vadászok a fennmaradt vad és rendhagyó környezetben."

A játékot a saját fejlesztésű Vostok Engine hajtja, PC-re jelenik meg - a tervek szerint 2013. végén.

12.
12.
Volk444
#11: abba gondolj bele, hogy ők nem az Activision, vagy az EA, milliárdos kereset mellett az a fontos, hogy több pénzt csináljanak. Ezek szétkergetett, állástalan Ukránok, ezeknek az a lényeg, hogy keressenek valamit. Egyébként simán meglehet oldani az ügyet: Nem OP fegyókat kell betenni prémium szekcióba, hanem mondjuk a játékban van 60 fegyó, ezek közül 25 ingyenes. De még ott van a skinek vásárlása.
11.
11.
Skyer
Free-to-play, viszont fizetés nélkül senki ne kezdje el.
Kis vérpistikék vesznek majd xp boostert, meg hasonló bizbaszokat, amiket szoktak árulni (páncél, fegyver, vibrátor, vazelin), aztán el is fogja veszíteni az értelmét a játék, mert csak a fizető játékosok fognak érvényesülni.
10.
10.
rasztaman
Nyugodj békében S.T.A.L.K.E.R. 2! :(
9.
9.
kebi90
Jó cucc lesz szerintem. Erre is én találtam rá :D
7.
7.
Thane
Helyeees, helyeees. Szuper, a stalker nekem nagyon tetszett, egyedül az 1.-t nem tudtam végig vinni a vége miatt amikor a sugárzás miatt mindig meghaltam(nem volt medikit, kötszer, anti-sugárzáscuccli). Ez meg azt hiszem hogy nagyon jó lesz a Free to Play miatt.
6.
6.
tmaster
ÉN személy szerint örülök az ilyen új témába bújtatott dolgoknak.
4.
4.
The Lone Drow
Na, erre aztán kíváncsi leszek. Ezek alapján nagyon jól hangzik :)
3.
3.
Cooper911
Hangulatos lesz és a free to play is jó hír.
2.
2.
thernielle
Jópofa! Bár nekem a poszt-nukleáris téma is bejött volna, de ezzel szerintem megint nagyot lehet robbantani! :)
1.
1.
watto
Hihetetlenül hangulatos kép !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...