Dátumot kapott a FIFA 13, jön az Ultimate Edition

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Az EA Sports bejelentette, hogy a FIFA 13 szeptember végén kerül boltokba, egyúttal lehullott a lepel az úgynevezett Ultimate Editionről, amihez kizárólag az előrendelők és az első napi vásárlók juthatnak hozzá. A kiadó szerint eddig egyetlen FIFA megjelenésére sem készültek ekkora akciókkal.

Az Electronic Arts szerint eddig egyetlen FIFA tiszteletére sem készültek ennyi előrendelési akcióval, a szeptember 28-án megjelenő játékból PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra egy Ultimate Edition változat is érkezik, továbbá boltspecifikusan egyéb nyalánkságokra, ingame extrákra is lecsaphatsz majd.

Az Ultimate Edition csak és kizárólag az előrendelők és az első napi vásárlók jutalma lesz, ahogy az EA többi játékánál, itt is gyorsnak kell lenned, hogy megcsíphesd az egyébként felár nélkül elvihető spéci kiadást. Az Ultimate Edition révén 24 héten keresztül hetente új aranycsomagot kapsz a FIFA Ultimate Teamhez - ezek egyenként 15 fontot érnek, és lesznek bennük vegyesen játékosok, szerződések, stadionok, menedzserek és alkalmazottak is többek között.

Bolttól függően az előrendelők az EA Sports Football Club és az adidas All-Star Team extrákkal is gazdagodnak: előbbi 10 ezer kreditet, utóbbi pedig egy spéci adidas cuccokba öltöztetett álomcsapatot jelent olyan focistákkal, mint Messi, Nani vagy Benzema. Hogy ezek közül eljut-e valamelyik hazánkba, azt még nem tudni.

9.
9.
simon 555
#8: mivel ugyan annyi lesz mint a sima verzió ezért nem látom értelmét,hogy valaki ne ezt venné.(valszeg megjelenés után is bőven kapható lesz még ez mint az EA többi limitált kiadása)
8.
8.
Hardy
#6: "Ezek egyenként 15 fontot érnek, és lesznek bennük vegyesen játékosok, szerződések, stadionok, menedzserek és alkalmazottak is többek között."

Egy csomóan megfogják venni, akik nagy FIFA-sok, van akinek megéri van akinek nem. Lehet én is beszerzem ezt a csomagot még nem tudom.
7.
7.
JacoB
Az ultimate kiadás Magyar lesz ? :ĐĐĐ
6.
6.
Vurgi
Valaki tanult és tapasztalt kollega mondja már el légyszi, hogy megéri-e ez az Ultimate Edition?
5.
5.
cucu007
Lehetne rajta a Détári is :D
3.
3.
SLi
#1: szerintem igen. nem láttam sehol más időpontot vitára, egyszerre jön az összes platformra.
2.
2.
shatterhand
hát elég hülye egy borító
1.
1.
turi
Ez érvényes ps vitára is?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...