Mégsem késik a PC-s Assassin's Creed III?

  • Írta: fojesz
  • 2012. július 16.
  • Csúszás
Link másolása
Kérdőjellel, mert bár a Ubisoft jelenlegi álláspontja szerint nem késik az Assassin's Creed III PC-s verziója, nagyon úgy fest, hogy a kiadó terel, és végül a korábbi híreknek (és empirikus példáknak) megfelelően csúszni fog a számítógépes játék megjelenése. Ne legyen igazunk!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Assassin's Creed III cseh forgalmazója idő előtt megszellőztette, hogy csak a játék PS3-as és Xbox 360-as változata fog megjelenni október 30-án, a PC-s verzió egy hónapot csúszik. Sajnálatos tény, de semmi esetre sem meglepő: a Ubisoft ezt már több Assassin's Creed epizódnál eljátszotta, sőt mondhatni örülni kell, hogy "csak" egy hónapos a késés.

Viszont jelen pillanatban úgy fest a helyzet, hogy van remény. Ugyan a cég kreatív igazgatója, Alex Hutchinson a Comic-Conon megerősítette, hogy késni fog a PC-s játék, és "csak valamikor karácsony előtt, a konzolos verziók megjelenése után nem sokkal" fog boltokba kerülni, utóbb a cég a The Verge-nek adott nyilatkozatában cáfolta a késésről szóló híreket, és leszögezte: a PC-s verzió is október 30-án fog debütálni.

Jelen állás szerint tehát nem lesz csúszás, de azért a cégen belüli zavaros kommunikáció aggasztó. Kinek higgyünk?

10.
10.
kontakt
Annak ellenére, hogy mennyire nem tetszik az első két része ennek még én is várom és kíváncsi vagyok mennyi idő után fogom megunni.
9.
9.
sherex
jó lenne ha nem késne :P
8.
8.
jasko
a "C" verzió nekem is tetszene :D
7.
7.
hedzsooo
A. verzio: Bocs, megis kesik! - Mondjak majd a kiado reszerol.

B. verzio: Kijon a PC-verzio egyidoben a konzolossal, de lesznek vele gondok.

C. verzio: Tevedtem, az A. es B. verzio sem jon be, mivel az AC3 kijon idoben PC-re is, plussz meg jo is az egesz, igy aztan mindenki boldog! :D Remelem igy lesz!^
6.
6.
bsg09
A késés pedig nem lenne baj. Legalább tartalmazná a később megjelenő DLC-ket is.
5.
5.
DON GONDOCS
úristen itt a világvége.
4.
4.
Uhu123
#2: Nem azért késne, mert nincsenek kész (hiába azt mondják). A warez miatt félnek, azért van olyan védelmük ami azokat idegesíti és hátráltatja csak akiknek eredetiben van meg valamilyen Ubisoft játék.
2.
2.
jasko
3éve csinálják asszem,már csaknem késik. meg azért alex a kreatív igazgató,hátha jobban tudja. remélem nem késik.freedomot rendelem elő :)
1.
1.
Gt17
Szerintem az időnek kell hinni.Ha lesz okt 30.-án akkor lesz, ha nem akkor meg nem.Szegény Ubiék jól megvan szerevezve a belső PR XD (szerencsétlenek)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...