Törölték az NBA Live 13-at

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 28.
  • Gyászhír
Link másolása
Annyira tudtuk. Miután az EA Sports az NBA Live 13 megjelenésének csúsztatásáról határozott, már lehetett sejteni, hogy még mindig nincs rendben minden a sorozat körül, és lám, beigazolódtak az aggályaink: a kiadó bejelentette, hogy az NBA Live 13 nem készül el.

Az EA Sports bejelentette, hogy leállította az NBA Live 13 munkálatait - idén már harmadik éve nem ad ki kosárlabdás játékot az óriáskiadó. Andrew Wilson, a cég alelnökének közleménye szerint "elkötelezettek a magas minőség felé", és elnézve a játék jelenlegi állapotát, biztosan nem fognak elkészülni a tervezett októberi megjelenésre. Csúszni nem akarnak, ezért inkább azt utat választotta a csapat, hogy idén nem, csak jövőre állnak elő új NBA-anyaggal.

A történet kísértetiesen hasonlít az NBA Elite 11 sztorijára: akkor is csúsztatással kezdődött minden, és bár alapvetően jónak tűnt a helyzet - a játékból még demót is kiadtak anno -, az utolsó pillanatban mégis leállították a fejlesztési munkálatokat. Most is így történt: az EA Sports szeptember közepén jelentette be, hogy késni fog az NBA Live 13 megjelenése, de hogy ne gondoljunk rosszra, egy gameplay trailert is elérhetővé tett.

Miután tavaly sem jelent meg NBA Live, ez lesz a harmadik év, hogy kosárlabdás játék nélkül marad az EA Sports, a rajongóknak az azóta rendkívül megerősödött NBA 2K-szériával kell beérniük. A Kotaku kérdésére az EA leszögezte: nem a sorozatot lőtték le, hanem csak az idei epizódot, arról viszont már nem beszélt, milyen változások várhatók a menedzsmentben az ügy miatt.

8.
8.
shatterhand
maddent is törölhetnék
vagy legalább legyen esély újra 2K nfl-re is
az is sokkal jobb volt
7.
7.
DarkLord
#6: Úgy más, viszont nem is baj szerintem, ha nincs választék, ha a 2k ilyen magas színvonalat képvisel egyedül is :)
6.
6.
fojesz
#4: A mondat nem a 2K minőségére, hanem a választékra vonatkozott.
4.
4.
DarkLord
...NBA 2K-szériával kell beérniük... mondjuk ez azért vicces a cikkben :)

Egy nab live játék sosem érte el semmilyen tekintetben a 2k által kiadott játékok színvonalát szóval az, hogy beérni az nem állja meg a helyét hisz mérföldek vannak a két játék között a 2k javára . max ha a 2k nem jelentetne meg játékot és netán az EA igen na akkor helytálló lenne az írás :D
3.
3.
DarkLord
#2: Én meg régi motoros vagyok még az oldschool időkben kezdtem el kosárlabdázni 90-ben és számítógépen is játszani... amikor betört a 2k a kosárlabda játékpiacra onnantól kezdve nem volt kérdéses a dolog, hogy az nba live-nak annyi és a 2k ahogy évről évre fejlődött az nem semmi.

Ha szereted a kosárlabdát semmi kérdés a 2k13 vétele szerintem über jók voltak az eddigi részek is és ahogy írtam egyfolytában fejlődik a játék nem csak keret frissítésekről van szó, mint más cégeknél.
2.
2.
Moldren
Még új vagyok a mostani generációs NBA játékokban, ezért a következőt kérdezem:
Gondolkodom az NBA 2k13 megvételén. Megéri?
1.
1.
RewmacIcon
Egyértelmű volt már egy ideje. Sehol sincs grafikailag, mechanikailag a videók alapján a 2K féle NBA játékokhoz. Esélytelen lett volna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...