Rambo: The Video Game - itt az első ingame kép

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 5.
  • Videó
Link másolása
Befutott az első ingame screenshot a Rambo: The Video Game-ből, mely az első film emlékezetes helyszínét, a rendőrőrsöt mutatja be. Itt kattant be Stallone agya, és lőtt halomra minden fakabátot, mert nem tudta feldolgozni, hogy már otthon van, és nem Vietnamban. Semmi extra.

A Rambo: The Video Game az első három mozifilmet veszi alapul, ahol még Sly fiatal, és vagány sörényt visel. A fejlesztést a viszonylag ismeretlen Teyon végzi, míg a kiadásért a Reef Entertainment felel. Megannyi koncepciós rajt és a filmekből összeollózott teaser után már használható ingame képet zsákmányoltunk a játékból. Íme:

A First Blood című mozifilm rendőrőrséről van szó, ahol Brian Denney megorrolt a Vietnamból hazatért veteránra, Rambóra: addig piszkálták a gyilkológépet, míg bepöccent, és majdnem kinyírta a fél kisvárost. A játék PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra jelenik meg, dátum nincs még.

22.
22.
Kerub
Látta a filmet a cikk író? Vagy olvasta a könyvet? O_o
21.
21.
Sniper Fox
#20: http://www.youtube.com/watch?v=YzJoEjHKZcs&feature=plcp
5:30-6:45
Végül is nem is robban fel a rendőrautó, csak Rambo belelöki egy parkoló kocsiba ami felrobban. Ezt nem hiszem hogy túl élik a kocsiban ülők. Bár ez egy film úgyhogy...
20.
20.
Giggsy
#4: Egyetlen rendőr hal meg. Nézz utána a hivatalos adatoknak. Amúgy nekem így hirtelen felrobbanó rendőrautó nem is rémlik. A benzinkutat robbantja fel.
19.
19.
MrBrooks
#1: Te amúgy mi a repedt sípot vársz egy rambo game-től ha nem agyatlan lövöldözést!?
18.
18.
Jinbobo
Ígéretesnek tűnik, de majd kiderül mi lesz belőle. Ez a kép még kevés ahhoz hogy bármely konzekvenciát levonhassunk.
16.
16.
Dark_Temptation
#15: ez tuti, hogy nem frostbite.
15.
15.
hunghost
#6: Ha jól sejtem ez nem CryEngine hanem FrostBite... Már csak a fények miatt. De ne legyen igazam...
10.
10.
Yanez
9.
9.
Stranger
Hú, de töredezett élek ez aztán a minőségtelen kép...
7.
7.
DollSyndrome
#5: Jah, úgy érted, hogy ha tíz ellen után arrébb kell tologatni két ládát, az már komoly agyi munkát igényel? Én kérek elnézést. ( semmi rosszindulat )
6.
6.
DON GONDOCS
A kép jól nézki, vajon cryengine fut alatta?
5.
5.
Yanez
#2: Nem volt dolgod még olyan shooter-rel,ahol nem csak halomra kellett lőni az ellent?Gondolom,akkor sokkal még nem is játszottál.
4.
4.
Sniper Fox
#3: A filmben sem egy rendőrt öl meg, gondolj csak arra a jelenetre amikor egy teherautóval menekül az őt üldöző rendőrautó elől, miután az látványosan felrobban, mert Rambo felburította azt.
3.
3.
Egy kis pontosítás:
"Itt kattant be Stallone agya és lőtt halomra minden fakabátot..."
"Addig piszkálták a gyilkológépet, míg bepöccent és kinyírta a fél kisvárost..." A filmben csak egy rendőr hal meg, és ő is csak kiesik a helikopterből. A könyvben tényleg rengetek embert öl meg, de nem hiszem a cikkíró erre gondolt.
2.
2.
DollSyndrome
#1: Melyik lövöldéhez kell neked agy?
1.
1.
Yanez
Gondolom ez egy újabb agyatlan lövölde lesz.Ám még ha az is,legalább legyen élvezetes!Mindenesetre már várom az első ingame videókat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...