Delta Six - a fegyverkontrollerek új generációja?

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 9.
  • Hardver
Link másolása
Egyre-másra érkeznek a remek és élethű lövöldözős játékok, ám az ember egy ritka makacs jószág, csak akkor nyugszik meg, ha az illúzió teljes lesz. A Delta Six névre keresztelt kütyü vajon új színt visz a fegyverkontrollerek világába, vagy csendben elvérzik a piacon? Döntsd el Te is!

Mit tudhat az a kiegészítő, amely iránt oda vannak a neves videojátékokkal foglalkozó magazinok? Mennyivel nyújthat többet, mint a rengeteg hasonló példány, aminek elejébe belenyomkodjuk a PS Move fagyiját? Kétségtelen, hogy a Call of Duty vagy éppen a Medal of Honor esetében nagyon jó szolgálatot tesz a Delta Six, amely kifinomult gyorsulásérzékelővel rendelkezik, és megdöbbentően hasonlít egy valódi mordályhoz. Piaci forgalomba a jövő év elején kerül egészen baráti, 89 dolláros áron.

Készítője David Kotkin, aki a jelen videó alapján rajong a shooterekért, s ha a játékosok rákapnak a ketyerére, az bizonyára kicsapja a biztosítékot a szülőknél és a repülőtéri biztonságiaknál. A Delta Sixet kézbe véve egy minőségi termék képét festi le előttünk, érzékeljük a visszarúgást és újratölthetünk is; pont úgy, ahogy a valóságban tennénk. A ketyere egy teljes értékű kontroller szerepét is betölti, s könnyen átalakíthatjuk géppisztolyból mesterlövész puskává. Kotkin szerint elfelejthetjük a Wii-t és a Move-ot, hiszen a mozgásérzékelős móka tényleg lehet szórakoztató az FPS-ek esetében is.

13.
13.
Bako
eléggé made in china kinézete van. A mozgás érzékelős fps irányítás pedig a WII-nél is kényelmetlen.
12.
12.
shooter1234
#10: Nekem ak47esem van. AEG rendszerű.
De azért 1x kipróbálnám gép előtt ezt is.
11.
11.
KhamÛl
Nekem tetszik a kütyü bár én is inkább a kontrollernél maradok! Bár ez nem azt jelenti hogy ne szórakoznék vele végig pár órát de én maradi vagyok! Szerintem ez is csak egy szűk réteg terméke lesz. Hiszen volt már ilyen próbálkozás nem is egy de mind eltűnt a süllyesztőben!
10.
10.
Csoola
#7: Nekem még pont egy hasonló G36-osom van, jó is az, szobában meg maradok a kontrollernél :)
9.
9.
Elyas
#7: jah és a story sem olyan rossz :)
7.
7.
Hubert Cumberdale
6.
6.
Yanez
Nem rossz!Gondolom akadnak olyanok,akik már rég egy ilyenről álmodoznak.De a többség biztos a kontroller mellett marad.Hacsak ez a csodapityu nem nyújt majd valami nagyon szuper élvezetet!
5.
5.
strike19
Már látom előre a youtubon a balesett videókba ,hogy véletlenül papa vadász puskájával átlövik a TV-t, :)
4.
4.
Rayzax
mér nem megyünk már ki airsofotzni akkor?
3.
3.
Cuppak
Persze, biztos emiatt a fegyver miatt jobb leszel a játékokban, marhaság.
2.
2.
shooter1234
Egész jó 5let, de nem hiszem hogy le tudná váltani az igazi kontrollereket vagy az egér+billentyűzetet. Bár singleplayerben biztos faszán el lehetne vele hülyülni egy darabig. :)
1.
1.
csonti02
Mert ugye a hülye amerikainak fegyver kell mindenképp :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...