Elkészült Észak-Korea első videojátéka

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Elkészült az első játék, amit Észak-Koreában fejlesztettek, és bár színvonal tekintetében egy közepes navigációs programmal vetekszik, érdekességnek egyáltalán nem utolsó. Ki is lehet próbálni!

Kim Dzsong Un, Észak-Korea jelenlegi vezetője a legendák szerint maga is szereti a videojátékokat, így idő kérdése volt csupán, hogy elkészüljön az első "házon belül" fejlesztett program: a Pyongyang Racer böngészőben futtatható, ti is kipróbálhatjátok, jóllehet nem túl meglepő módon a link nem volt elérhető a cikk megírásának pillanatában.

A Nosotek nevű észak-koreai cég a Koryo légitársaság megbízásából fejlesztette le a propagandától sem mentes anyagot, a versenyjátékban a játékos Phenjan utcáin furikázhat, s míg verejtékezve próbálja begyűjteni az üzemanyaghordókat, és igyekszik kikerülni a forgalmat, megismerkedhet az ország fővárosának nevezetességeivel. Súlyos!

58.
58.
FrostsoulHD
segítsetek plz..ez most a Frostbite 2.5, vagy a Cryengine 3? nem tudok különbséget tenni :D
57.
57.
BrendOoN
Vajon lesznek hozzák DLC-k? :D
55.
55.
kopic
54.
54.
Animejetix
#52: Nem ártana néha belelapozni az atlaszba.... Ja és ha Észak Koreát keresed, segítek nem Dél Amerikában van XD
53.
53.
randall13
#52: a samsung dél-koreai, de no problem
52.
52.
myrte
#23: Szerintem ez nagyon nem igy van...fôleg, hogy a Samsung hazája és egy korerai gamer ellen senki se szivesen játszana
51.
51.
AzRaeL
Hú basszus,ez reggelre ütött xD
49.
49.
mestermagyar
#48: Riaszthatod freddyd-t ;D
48.
48.
Naridar
És mi még az NFS: Undercover-t szidjuk :D
Végre méltó vetélytársra lelt a Big Rigs
46.
46.
Urahara
NORTH KOREA IS BEST KOREA
45.
45.
giga321
Kiakarom próbálni. Wait....What?
44.
44.
névtelenség
#41: Ezt már nagyon mellékesen és OFF-ként jegyzem meg, hogy a politológia soha nem a problémák kimondására oktat. Mikor tanultam gyakorlatilag azt kaptam a tárgytól, hogy hogyan kell pártként funkcionálva lop/sikkasztani különböző ál-szervezeteken keresztül!
A tanár nem is tagadta, hogy a jelenlegi rendszerben visszaélések ezreit lehet végrehajtani! És ezt tanítják!!!
43.
43.
névtelenség
#41: Mellélőttél. Szociális munka. Kb. 20 éve fennálló égető társadalmi problémák M.o.-n és az EU-ban. Ismerem a bürökrácai útvesztőit, mert szinte mindegyik gyakorlatomon meg kellett küzdeni benne a beszűkölt emberek miatt.

Nem fikciókról tanultam, hanem a valóságról. Ezt pedig testközelből is meg kellett tapasztalni terepen (nem heti fél órában).

Én nem keresem a bajt, és örülök hogy utólag belátod, hogy "túlreagáltad" a dolgot. De (különösen akkor ha nálam tanultabb ember vagy, ahogy írod) É.-K. helyzetét egyenlő kalap alá venni az Európai helyzettel demagóg és nevetséges.

Nem kell diploma vagy érettségi ahhoz, hogy az ember 2-3 cikkből lássa az ordító különbségeket.
42.
42.
Racsni1987
#40: Szerintem felejtsük el ezt az egészet. Elismerem egy kicsit én is szemtelen voltam. Inkább elnézést kérek, és szerintem felejtsük el ezt az egészet! Remélem így ok!
41.
41.
Racsni1987
#39: Politológus vagy. Ha már erről van szó nekem magasabb a végzettségem! (A kérkedést nem én kezdtem.) Én is tanultam politológiát és szociológiát és tudhatnád az elmélet és a gyakorlat között van különbség, más szóval nem hiszem hogy kényes aktuális politikai kérdésekkel bárki is foglalkozna. Nem a fák kivágására, vagy a fenntartható fejlődés problémájára gondoltam.
40.
40.
névtelenség
#37: Ha holisztikus szemléletet vagy rendszer szemléletet írtál volna azt is megértettem volna. Persze ezeket nem lehet így 1 mondatban leírni, mert akkor pont olyan demagóg tévképzeteket kapunk a körülöttünk lévő világról, mint amiket te is írsz.
39.
39.
névtelenség
#38: Bocs! De képzeld, hogy 1 hónap múlva diplomát szerzek olyan dolgok kimondásával, amik kényes témának számítanak. :P
Jó dolog a szoc.tudomány öreg...

De te biztos jobban tudod...
38.
38.
Racsni1987
#36: Az hogy valaki baromságokat ír le, az sehol senkit nem érdekel, de az viszont hogy valaki kimer mondani olyat ami politikailag kényes téma, az viszont egészen más kérdés, és ekkor válaszolj 34-es kérdésemre. Bocs!
37.
37.
Racsni1987
#36: Nem akarok politizálni, és látom hogy az IQ-d magas! A dolgokat összhatásban és viszonyítva kell látni, ennyi!
36.
36.
névtelenség
#34: Leírhatod a véleményed? írhatsz ide baromságokat büntetlenül? Igen?
Na látod, ők még ennyit sem tehetnek...
35.
35.
Racsni1987
34.
34.
Racsni1987
#27: Máshol van szerinted?
33.
33.
névtelenség
Ez nekem durván évjátéka gyanús anyag. Nem is sokkal inkább az évtized játéka!

Éljen a vezér! Éljen a szexi Kim Dzsong Un! Észak-Korea a legjobb Korea!

32.
32.
frankek
Game of the year edition mikor lesz? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...