Élőben közvetítjük a PlayStation 4-bejelentést

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Bizony! Február 20-én érdemes lesz sokáig fennmaradni, aznap éjfélkor kezdődik ugyanis a Sony rengeteget emlegetett PlayStation-sajtótájékoztatója. Miért olyan sokat emlegetett? A PlayStation 4 miatt!

Gyakorlatilag biztos, hogy a Sony február 20-án mutatja be a negyedik generációs PlayStationt, és bár rengeteg pletyka látott napvilágot az elmúlt hetekben, hónapokban, teljesen biztosak jövő szerdáig semmiben sem lehetünk. A sajtótájékoztató New Yorkban lesz, ottani idő szerint este 6 órakor, ami azt jelenti, hogy nekünk éjfélig kell várnunk a kezdésre.

Mi is nagyon várjuk már a premiert, éppen ezért jelenthetjük be nagy örömmel: a Gamekapocs élőben közvetíti majd az eseményeket, ami nemcsak a szokásos liveblogot, hírözönt és előzeteseket jelenti, de videóközvetítést is élvezhettek a Sony támogatásának hála. Addig álljon itt egy visszaszámláló - számoljatok vissza ti is!

73.
73.
spikee576
#56: teljesen igazad van akinek van egy kis agya annak leesik hogy nem a gép hibája a multis cimek sose használják ki a gép tudását nemúgy mint az exclusivok a példád tökéletes énseakartam elhinni mit tud a ps3 mikor toltam az unchartedet.
72.
72.
br1Koo
#70: Nem hinném hogy az általad leírt hardwerekkel 6 fps-el menne akármilyen játék amit a közeljövőben fejlesztenek.. Hiába beszélsz, tényleg baromságot írtál
71.
71.
reptile110
Bírnám ha nem jelentenének be semmit :D
70.
70.
Tokodboy
#69: Biztos igazad van, csak az a baj, hogy én látok nextgenes fejlesztéseket és nem légből kapva írtam.
69.
69.
Trapyd
#66: "Majd amikor jönnek a köv genes játékok minden PC-s sírni fog amikor rájön, hogy i7+gtx560ti kombó 6 fpst tud produkálni:D"

Emléxem, mikor kijöttek a jelen generáció gépei (x360, ps3) és a multiplatform címeket játszottuk PC n, azok egy középkategóriás gépen (p4, x szériás ati) 1280*720 as felbontáson, képminőségjavító eljárásokkal bőven jobban futottak, mint a konzolokon.

Süt a hozzászólásodról a butaság és a rosszindulat.
68.
68.
br1Koo
#57: Teljes mértékben egyetértek. Aki anno nem tolta ps1-el 2-vel az szerintem nem is értheti milyen játékokkal játszottunk anno, milyen hangulatuk volt, és hogy szívvel-lélekkel voltak megcsinálva. Anno a ps exkluzívok elképesztően nagyot ütöttek szerintem és mai napig vissza emlékszek egy medi evil-re, vagy egy egésznapos burnout party-ra..
66.
66.
Tokodboy
Az exkluzív konzolos játékok simán a legszebbek között vannak és még PC-n sem, látni jobbat azoknál.
Az multis címek azért olyanok amilyenek és azért PC-n mutatnak a legjobban, mert amikor egy multis játékot fejlesztenek, akkor sorra veszik a célhardverek hiányosságait és mindegyikből a leggyengébb láncszemet veszik.
Pl.: 360-nál gyenge proci, PS3-nál gyenge GPU, stb.
Tehát veszik a leggyengébb részeket és ennek megfelelpen fejlesztik le a játékot, tehát mindegyik konzolnál a lehető elgrosszabb teljesítmény kihasználtsággal.
PC-n azért mutatnak jobban, mert ott a HW belenyúl és kompenzálja ezeket.

Majd amikor jönnek a köv genes játékok minden PC-s sírni fog amikor rájön, hogy i7+gtx560ti kombó 6 fpst tud produkálni:D
65.
65.
#57: Ezzel vitatkoznék. Mindig is emlékezni fogok arra, hogy a God of War 3 bizonyos pályái úgy néztek ki, hogy lefostam a bokám az ámulattól.
64.
64.
trion96
#58: Tyűha... Még egy értelmes megmondó ember. Ajánlom fgyelmedbe P3ti és Norbi írásait. Én nem fogom ugyanazt leírni mert aki fogyatékos az úgyse érti meg.
63.
63.
.intel
Felvételre is kerül az esemény? Mert jó lenne visszanézni (és nem csak hírt olvasni róla), ha véletlenül bealudna az ember :)
62.
62.
Norbiii
#61: Ez is igaz, ami igaz az igaz. :)
61.
61.
rolmanus
Azt az apróságot ne feledjük el, hogy amint megjelenik a PS4, a PS3-ra elkezd egyre kevesebb játék érkezni, majd végül egyáltalán nem fog. Nem azért akar majd az ember új konzolt, hogy szebb játékokkal, hanem, hogy újabb játékokkal játsszon.
60.
60.
Norbiii
Nem mondom, hogy nem lehet jobbat csinálni. De ami most van grafika, az szerintem bőven megteszi. Ámulok-bámulok sokszor. Olyan mint egy film.
Én nagyon örülök a Wii-nek, és megbecsülöm. Örülök, hogy egyáltalán tudok valamin játszani. A mai nehéz gazdasági helyzetben örülnünk kell, amink van, ezt jó indulatból mondom! :D :)
Skacok nemsokára 20.-a. :)
59.
59.
#58: Kevés ember kérdőjelezi meg a Ps3 hardveri erősségét, de engem a számok speciel nem érdekelnek. A Ps3 grafikája engem is lenyűgöz! Jöhet ide Ps4, Ps5, had jöjjön. P3ti jól leírta...! Meg nem fogok én pixeleket számolgatni, ebben igaza van Norbinak, ő szokott hasonlókról írni, hogy ami ma van grafika, az már eléggé elfogatható. Kell ennél jobb? Akinek kell az vegyen Ps4-et új Boxot, akinek meg nem az nem fog venni....
58.
58.
errorHD
#42: Ha olyan állatira erős gépük lenne akkor nem 480p és 23fps el mennének a játékok, és nem kellene nekik a nextgen gép. Jöjjenek minél előbb az új konzolok, mert csak a PC-t fogják vissza.
57.
57.
p3ti
#53: A PC mindig is erősebb lesz a konzoloknál. A borderlands 1et játszottunk Lanban, ámultam az élességén. Viszont kicsit hosszabb játék után egyszerűen meguntuk. Akkor felteszem a kérdést. Ha valaki végig játssza a grafikai Etalon crysist, majd utána a Walking Dead 5 epizódját, ami olyan mint a képregény, szerinted 5 év múlva hányan fognak emlékezni a crysis csúcsgrafikájára ? A technika folyamatosan fejlődik, mindig lesz jobb és szebb, viszont az ötlet az ami meg marad az emberekben. Senki sem fog emlékezni arra hogy a fűszálak hogy lebegtek a crytek enginen 2012ben, viszont a Zelda ocarina of Timera mindenki emlékezni fog, akinek valaha volt dolga vele.
Aki ennyire görcsösen ragaszkodik a látványvilághoz, az vessen magára. Ez pedig az én véleményem
56.
56.
p3ti
#44: Ha lenne közöd az exclusive játékokhoz, nem csak videók és horváth márió véleményére adnál, tudnád hogy a Sonyra optimizált játékok néhol már félelmetesen élethűek és gyönyörűek. Az hogy a multiplatform címek úgy sikerülnek ahogy sikerülnek, az nem a gép hibája, hanem a fejlesztőké. Azért a PS3 bayonetta és az Uncharted között kvantumlépés van kb. Bayonetta annyira szaggat hogy szinte élvezhetetlen a játék. Az UC meg teszi a dolgát, mintha filmet néznél végig. Akkor ez kinek a hibája? Gép vagy fejlesztő? Örülök hogy minden hírnél felbukkan egy FPS számláló gép, te biztos szabad szemmel számolod a kockákat minden játékban
55.
55.
rolmanus
Világ életemben konzolos voltam, és az is maradok, de a szomorú helyzet az, hogy a PC-s játékok momentán összehasonlíthatatlanul szebbek, és stabilak, mint konzolos változataik. Ezt csak az nem látja, aki nem akarja. Megöregedtek már a vasak, nincs mit csodálkozni ezen, a PS3 lassan hét éves gép, a PS2-t is körülbelül ennyi idő után váltották le. Ennek pontosan most van itt az ideje. És ezzel nem azt mondom, hogy most fogja bejelenti a Sony a 4-et, bár erre mondjuk olyan 95% esélyt látok, inkább azt, hogy most kéne. Reméljük.
54.
54.
anonymus26
53.
53.
traumraise
#51: Erre is tudnék mit mondani de nem teszem....mert nem vitának írtam a pc vs konzol táborok között. ..ugyanis volt 3 xboxom és 2 ps3-am....de eladtam őket mert engem egy konzol excluseve se érdekelt és az irányítással is gondjaim voltak az fps-ekben a grafról ne is beszéljünk. Szóval télleg nem vitánaj szántam, csak egy vélemény.
52.
52.
Norbiii
#51: Egyetértek. Én most néztem meg a játék grafikáját, hát ámultam, bámultam. Akinek ez a grafika nem felel meg azzal nem tudok mit kezdeni. Olyan, mint egy film. Egyszerűen gyönyörű. Na lehet veszek egy Ps3-at, mert lenyűgözött!!!
51.
51.
TEEBEEX360
#50: Hidd el senkit nem vonz az hogy neked pc-n ultra giga mega brutál módon van kidolgozva a játékos mell szőrzete. Komolyan muszály ezt? Ha nem is akarsz vitát is lesz. Sztem azért maradjunk annyiban hogy lehet neked atom géped ha nincs rá jó játék. Mert azért valljuk be a legtöbb és legjobb játék konzolon lát napvilágot. És az ember ezért vesz konzolt nem a grafika miatt. De ez az én véleményem. Kinek mi.
50.
50.
traumraise
#49: Félreértés ne essék nem háborút indítanék de egy a pc-s grafika után nagyon nem voltam hasra esve az Unchartedtől....sőt. Aki többet játszik full hd-ban az nagyon észre veszi hogy amivel játszik az full hd vagy sem....ezért is várom a köv generációt mert az egy vicc hogy hosszú évek óta mennek a full hd-s tv-k és a konzolok még a 720p-nél pöcsölnek. De majd talán idén év végén jön aminek jönnie kell.
49.
49.
UnfoldedBow
#47: Uncharted? Szerintem ott eléggé ki lett aknázva a ps3 ereje.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...