Aliens: Colonial Marines - számít a patch?

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 20.
  • Videó
Link másolása
A VideoGamer-féle videó, ami az Aliens: Colonial Marines felturbózott demóját és a kész játékot hasonlította össze, zajos sikert aratott, most pedig itt a folytatás: a patch utáni változások is górcső alá kerültek.

A Gearbox tegnap 4 GB-os javítást adott ki az Aliens: Colonial Marineshez, amiben többek között a látványon is finomítottak a fejlesztők - elvileg. Hogy a gyakorlatban mi történt, azt az alábbi videó szemlélteti: a VideoGamer munkatársai maguk is elismerik, hogy helyenként szebb lett a játék a patch feltelepítése után, összességében viszont ez még mindig kevés. Köszi, ArrowCross!

17.
17.
zsákosdildó
#9: Ezt ugye nem gondolod komolyan?A Border unalmas?Addiktív,az ok,mert tényleg függőséget okoz!Soha rosszabb förszt perszon shúterrel ne találkozzam,mint a megannyi ötletet és grafikai újdonságot felhalmozó Borderrel... Már most aláírom a nyilatkozatot,miszerint ennél unalmasabb förszt perszon shúterrel nem találkozhatom.Humor,ötletek,valami egészen más...Teljességgel megújította ezt a rém unalmas szegmenst!
16.
16.
GodGamer
#15 Ebben a játékban mindennel problémák voltak. :)
15.
15.
dBLOOD
Mintha rugdalnának valakit aki már a földön van. Nem a grafikával, hanem a szkripttel voltak komoly problémák...
14.
14.
Twinsen
#4: pedig az is egy rakás fos, igaz legalább jól néz ki.
13.
13.
Pharaoh
Tegnap vettem egy Twix-et, de a csomagolásban csak két kekszrúd volt! Azt mondták, a csoki meg a karamell a hétvégén jön, de be kell mennem érte a boltba! ;D

11#: THX!
12.
12.
ViktorG
Na ez már szégyen......igértek a játékkal kapcsolatba füt-fát, erre meg mi gamerek kaptunk egy genetikai hulladékot....az még hagyján, most meg javító patchekkel próbálják feltámasztani a játékot, de ezek miatt szerintem nem sokan fogják újrajátszani...ha 2004-05 ben dobták volna ki, akkor ESETLEG ütött volna..de így?!
Haverral kipróbáltuk PC-n, és egészen siralmas volt..eléggé meggyalázták az ALIENS nevet. Ha hozzámvágnák, akkoris átgondolnám legalább 10x. :D

Nemértem, hogy ezért a semmiért hogy kérhetnek el még mindig 10-11 ezret a boltokban (mitöbb a pápai TESCO-ban 15 ezerért adják oda).
11.
11.
metercsiken
#10: Hát igen ,így kellene sikeres játékokat csinálni! : )
És reméljük, hogy azért vannak,és lesznek még olyan fejlesztők akik szintén így gondolják!
( és szerencsére vannak is )

Egyébként jó kis írás. : )
10.
10.
Pharaoh
8#: Gyors haszonszerzés!

Blogom a sikeres játékokról:

http://www.gamekapocs.hu/tag/pharaoh/blog/4350/mi_a
9.
9.
Necreon
Nem is emlékszem mikor volt utoljára igazán jó FPS a Gearbox-tól. A Borderlands 1-2 nagyon határeset, mert borzalmasan unalmas mindkettő, vagy borzalmasan addiktív, de ha a játékmenetet nézzük mindkettő borzalmasan buta és egyszerű. Persze egy jó Diablo klónnak ilyennek kell lennie, szó nem érheti a ház elejét. Azt tudom, hogy még sem szívesen emlékszem vissza egyikre sem. Aztán itt a Colonial Marines, ami sikerrel elérte a lehetetlent, alulmúlta a Duke Nukem: Forever-t. Persze védhetőek, hogy 3D Realms így meg úgy, de akkor is ők adták ki a kezeik közül a kész terméket, és rettenetes lett.
8.
8.
metercsiken
#5: Persze, hogy marketing, de nem gondolnak abba bele, hogy az a "suttyó" is ( élve a te szavaiddal ) látni fogja az "igazi" játékot, mikor megveszi !?
Oké, hogy akkor már leperkálta érte a lóvét, de ez akkor is negatívum lesz a részükre, a jövőre nézve!
Ezt a címet nézve, gondolom értitek mire gondolok ?
Egyébként én nem játszottam vele,( lehet attól még játszható játék ) csak a megtévesztésről írok!
Egyébként meg, ha csináltak volna egy igazán ütős game-t, akkor abból eleve többet értékesítenének, és a továbbiakban is( plusz kiegészítők, amik szintén jól össze vannak rakva természetesen...stb ) tudnának belőle gazdálkodni.
Na az lenne az igazi marketing !!!
7.
7.
bodortamas1
Nem értem minek a patch, úgysem fogja senki újrajátszani.
6.
6.
Simonus18
Siralomvölgy, hogy ezért a minimális fejlesztésért 4GBot kell lefoglalni a gépen. Hihetetlen. Bárkik is fejlesztették, már nem lehet semmivel megmenteni ezt a címletet, sem pedig kompenzálni a csalódott tömeget ... csak még nevetségesebbé teszik magukat, megint, bárkik is azok.
5.
5.
crytek
Amiket bemutatokon mutogatnak az egyértelmű hogy marketing legtöbb esetben az a rész benne sincs a játékban.

Ezeket direkt a suttyóknak csinálják akik annak ellenére hogy tudják mit tud a konzol elhiszik hogy azt kapják amit látnak. Magyarán alapból debilek akiket meg lehet etetni.
Ennyi az egész minden a pénz körül forog. De még jó hogy volt warez és ezért a kakikupacért nem adtam 1 fillért se!
4.
4.
kanos005
Áldom az urat hogy végül megvettem a Crysis3-mat e helyet (legalább azt tudom hogy ki fejlesztette)
3.
3.
Stranger
#2: Én sem értem. Vagy a bemutatóra kidolgozott pályák részletessége túlságosan elütött volna a többitől? Vagy úgy nagy lett volna a gépigény? Miért nem lehetett meghagyni? Most meg elkezdenek pár területet jobban kidolgozni... Semmi értelme az egésznek...
2.
2.
metercsiken
Ezt soha nem fogom megérteni!
Miért nem úgy adják ki a játékot( játékokat, mert most nem csak erről beszélek ), ahogy annak ki kell néznie!?
Vagy ha már nem tudják "normálisan" megcsinálni, akkor legalább ne mutogassanak róla felturbózott demót!
Engem az kevésbé zavarna, ha azt mutatnák amit tud a game( még ha nem is annyira jó ), mint így!

1.
1.
kanos005
a kövi patch meg 8 gb lesz aztán bejelentik hogy az azutáni patchal meg is lesz a teljes játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...