Frissítve: Készül a Gran Turismo-film?

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 26.
  • Pletyka
Link másolása
A Hollywoodból szállingózó pletykák szerint a Sony Pictures már megkereste tervével Mike De Luca és Dana Brunetti producereket. Miért is? Állítólag a gyártó egy mozifilmet szeretne a Gran Turismo alapján.

A TheWrap magazin névtelen forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy Gran Turismo-mozifilm már előkészületi stádiumban van. A névtelenségbe burkolózó szivárogtató szerint a Sony Pictures már producereket is talált a filmhez: a jövőre bemutatkozó Fifty Shades of Grey-ről elhíresült Mike De Luca és Dana Brunetti bábáskodhatna a projekt felett.

A két producer olyan filmeket egyengetett, mint az Amerika história X, vagy éppen a Social Network - A közösségi háló. A Sony az executive producer-szerepkörre Elizabeth Cantillont, DeVon Franklint és Hannah Minghellát jelölte. Igazából majd a rendező és író személyére leszünk kíváncsiak és arra, hogy mit hoznak ki a témából.

A Halálos iramok sikerei és a Need for Speed-mozi tudatában az autóversenyes moziknak igenis van létjogosultsága - kérdés, hogy a Gran Turismo nyugodt, letisztult körözgetései hogyan csapódnak le a filmen. Talán egy feltörekvő pilótáról szól a történet?

Update! A hír immáron hivatalossá vált: a Sony illetékese megerősítette, hogy valóban készül a Gran Turismo-film, de ennél többet sajnos nem árult el.

38.
38.
Juha
#36: Én majd arra várok, amikor egy játék alapján csinálnak egy filmet, ami alapján majd megjelenéskor kiadnak ahhoz egy játékot :)
És könyv nem is lesz?
37.
37.
trion96
#34: :D A kis gonosz xD
36.
36.
Gamerdavid
Ki tudja holnap milyen hír jön? Assassin's creed vagy GTA film? Esetleg Castelvania?
34.
34.
p3ti
Remélem arról fog szólni, hogy miért nem fért bele több prémium autó az 5. részbe.
30.
30.
Angelwing
én szeretném látni a filmet,és benne az 1200! autót is LOL muhahahahaaa
29.
29.
Falcon
megértem hogy valahogy promozni akarják a cimet mert nagyot zuhant minőségben ebben a generációban a gran turizmo és sokan elpártoltak a címtől és már nem is érdekel pl engem sem! inkább nfs shift 2 unleashed vagy wrc 3 at játszok és várom a project c.a.r.s.-t
26.
26.
KeXxX
#4: xDDDD :DD ezen sírtam :D főleg a végén.
25.
25.
Én meg már a Halo sorozatot húztam le. Na ez aztán tényleg csak a pénzért megy.
24.
24.
UrbyG
Végül is lehet, hogy csak gameplay jeleneteket meg Jamaucsi Kazunorival készült interviewkat vágnak össze egy egész estés mozi filmmé... :D:D GT Film ugyan hagyjuk már... :D:D
23.
23.
Jani379
Bocs a duplázásért.
22.
22.
Blyan000
- kérdés, hogy a Gran Turismo nyugodt, letisztult körözgetései hogyan csapódnak le a filmen. Talán egy feltörekvő pilótáról szól a történet?

Ez egy nettó marhaság. Nem hiszem, hogy bármi is vissza köszönne ami a GT-ra vonatkozna - és ne lehetne mondjuk a TOCA-Shift, vagy bármelyik ehhez hasonlóé.
21.
21.
Jani379
Remélem "standard" autók nem lesznek benne :)
Nagy kedvencem a GT, a belőle készülő film úgy gondolom egy versenyző pályafutását fogja bemutatni. Filmet készíteni a Gt-ből elsőre talán blődségnek tűnik, jó másodikra is :) de akár még valami jó is kisülhet belőle a végén. Majd meglátjuk...
20.
20.
Jani379
Remélem "standard" autók nem lesznek benne :)
Nagy kedvencem a GT, a belőle készülő film úgy gondolom egy versenyző pályafutását fogja bemutatni. Filmet készíteni a Gt-ből elsőre talán blődségnek tűnik, jó másodikra is :) de akár még valami jó is kisülhet belőle a végén. Majd meglátjuk...
19.
19.
marko97
Need for Speed film akkor legyen Gran Turismo is :D
18.
18.
Caine
Szarból akarnak várat építeni!Sok sikert!
17.
17.
KPCS1975
Gondolom Yamauchi munkásságáról fog szólni...
16.
16.
immortal1hun
Szerintem eleve hülyeség minden adaptáció, film és játék is. Két külön műfaj, semmi értelme lemásolni a másikat, nagyon ritkán sül el jól...
15.
15.
TheBigBoss
Azért ez már tényleg durva..a Gran Turismoból milyen filmet lehet csinálni? :D Amugy is hányok mindenféle játékból készült filmadaptációtól..pl a Kaptár.. :D
13.
13.
SLi
Mondjuk az nem "Forma 1 film", hanem egy konkrét, valós történetet visz vászonra, ráadásul Ron Howard egy Oscar díjas rendező:
Frost/Nixon, A remény bajnoka , Egy csodálatos elme stb.
10.
10.
Daks
#6: Az F1-ből pont lesz most egy tök jó film :)
http://www.vezess.hu/forma1/megjott_f1_film_elozetese/43157/
9.
9.
Dontrip
Hát én max egy Halálos iramban-szerű sztorit tudok elképzelni. De miért kell Gran Turismo néven kiadni?
8.
8.
Ehhez a játékhoz már régóta készült film, és készülnek újabbak is. Az a címe, hogy autóverseny közvetítés :D
7.
7.
akifourteen
#5: Master Chief csak azert mert mar van bukosisakja.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...