Rockstar Games Presents Table Tennis

  • Írta: Daks
  • 2006. március 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rockstar keményen odavág a rajongóknak! A Grand Theft Auto, a Bully és a Manhunt után egy egészen új, minden eddigitől eltérő játék fejlesztésébe kezdtek!
A Rockstar keményen odavág a rajongóknak! A Grand Theft Auto, a Bully és a Manhunt után egy egészen új, minden eddigitől eltérő játék fejlesztésébe kezdtek!

Ez a játék pedig nem más, mint a Rockstar Games Presents Table Tennis névre keresztelt apróság, mely konkrétan kimondva egy überbrutál professzionális PING-PONG szimulátor!

A cucc kizárólag Xbox 360 konzolra készül, és természetesen képviseli a már megszokott Rockstar-féle innovatív, pergős és példát statuáló játékmenetet, melyet már az előző játékaiknál is tapasztalhattunk. Izmos, mi?
6.
6.
Janika24
hát én nem is tudom én magam is pingpongozom,de ennek az igazi pingponghoz nem sok köze van most komolyan a labdák olyan lassan pattannak az ütőről mintha egy vissza játszott labdamenetet látnánk,ha igazi pingpongba egy pörgetett labda ilyen lassan jönne az ellenfél ütőjéről már régen világbajnok asztaliteniszező lennék az xbox kinect sports table tennis nél jobb de amúgy gagyi,az aki szereti a pingpongot inkább mennyen el egy pingpong edzésre és ott pingpongozzon.
5.
5.
Myko Alto
Lehet, hogy besokalltak kicsit a GTA cuccoktól már :P
4.
4.
fojesz
Én csak egyen csodálkozom: miért pont a Rockstar tol ping-pong játékot? :O
3.
3.
Myko Alto
Nos, valószínü azért ping-pong, mert baromira nem találsz ping-pong játékot a piacon, viszont világszerte rengetegen vannak oda érte, mint pl. én is! :)
2.
2.
lewton6
rockstar? akkor lehet verekedni id az ütővel (ála San Andreas)? :P
1.
1.
Halfer
szerintem is fura az 5let, de azért a képek odavágnak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...