Váratlanul kiadja a lemezt a PS4? Itt a megoldás!

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 13.
  • Hír
Link másolása
Néhány PlayStation 4-tulaj azt tapasztalta, hogy a konzol egy csipogó hang kíséretében mindenféle ok nélkül kiadja a lemezt. Úgy tűnik, pár játékos nem tudta orvosolni ezt az egyszerű hibát, ezért a Sony egy videóval készült.

Roppant idegesítő tud lenni, amikor a PS4 se szó, se beszéd váratlanul kiadja a meghajtóban lévő lemezt egy csipogó hang kíséretében. Nem nagy dologról van szó, de sokak számára ez komoly problémát jelent. A Sony egy videóban magyarázza el, hogy mit kell tenniük az érintetteknek.

Elsőként, tartsuk nyomva a bekapcsoló gombot, amíg két sípszót hallunk. Várjunk 30 másodpercet, húzzuk ki a konzolt a konnektorból három percig, majd dugjuk vissza és kapcsoljuk be a masinát. Ennek a megoldásnak minden esetben működnie kell, nem muszáj a szervizbe rohanni, eret felvágni, ideg-összeroppanást kapni és hasonlóak.

38.
38.
Zombiekiller6
Nekem eddig annyi bajom volt vele, hogy kb. 5x kilépett játékokból.
37.
37.
kazuma1989
Nálam nemvolt mèg ilyen problèma,bár èn kikapcsolás után mindìg kihùzom a konektorból.Már megszokásból:)
36.
36.
zozo76hun
egyre jobb ez a ps4... :)
35.
35.
lacinho01
Durva lehet főleg játék közben hogy kuadja a lemezt . Nekem eddig nem csinálta thanks god
34.
34.
Oldskoolgamer91
#33: A mai konzolokkal semmi gond nem lenne ha x y ember nem húzta volna ki a gyufát. Sok ilyen csoport van. Ez olyan hogy a BMW-seknek se kívánnám hogy hajtsd kiflibe a verdád miközben benne ülsz ha nem volna egy végtelenül egocentruus abszolút túl értékelt márka hasonlóan mint az Apple mondjuk kezdve azzal hogy nem ő kezdi és esetleg emberszámba vesz... És jah fikázzuk mert MEGTEHETJÜK :D. Azért van az internet...
33.
33.
Chelseafan1989
#29: Ez így van nekem is van PS1-em és még mindig tökéletesen működik.
De azért nem szaroznám le a mai konzolokat mert nekem se a PS3 se a PS4 de még az X360 sem csinált semmi hibát.
Szerintem jó a PS4 de mindenkinek a saját véleménye ha neked nincs nem tudom mi alapján fikázod.
32.
32.
randall13
#27: Azt hittem okoshűtőn fejlesztenek. Minden nap tanul valamit az ember. Akkor gondolom ez a kémfotó sem az Infinity Ward stúdiójáról van:
http://image.made-in-china.com/2f0j00JSYEjieRCUbk/Refrigerator-Production-Equipment.jpg
31.
31.
Oldskoolgamer91
#27: Jah és miközben a kekszboksz CPU hőfoka erősen passzív hűtéssel értsd ráteszel egy 50-est kemény 22 fok július közepén. (sarcasm bitches)
30.
30.
Oldskoolgamer91
#27: Ezt mond seggeszkinek.. Ő az előlapi panelek nyomkodásával napi szinten gyárt exkluzív címeket miközben a háttérben egy 4 órás 4K-s filmet renderel és egy Photoshop fut ugyancsak 4k-s felbontásban 283 layerrel miközben az Adoba After Effects éppen végzett.
29.
29.
Oldskoolgamer91
Jó szarok a mai játékkonzolok ez vitathatatlan kezdve az kekszboksz 360-al túlmelegedéses konstrukciójával és most ez... A Playstation 1 "felültöltős" meghajtója röhögve működik 15 év után is de ezek annyira "next genek" mint a autista pista tulajaik.
27.
27.
Zozzancs
am , ugye mindenki tisztában van vele, hogy a konzolos játékokat is PC-n fejlesztik?:) sose értettem ezt a konzol-PC háborút :D
25.
25.
LeBlanc
#8: mer a konszolokk szarok mer itiótákk csinájákk itiótáknak
20.
20.
markoci555
19.
19.
Azeroth87
Nekem a kezdetek óta produkálja olykor a fent említett helyzetet. Rendkívül bosszantó, cserélni szerettem volna (garanciában) a készüléket, de hosszú hetekig is tarthat, ha pedig beviszem egyenesen a Sonyhoz... ugyan úgy egy használt, de egyébként javított gépet adnak, aminek ki tudja mi baja volt korábban...
Nem kockáztattam. A fenti megoldásra magam is rájöttem a sok kísérletezésben, viszont nekem elég volt kihúzni a konnektorból...
16.
16.
Ennek az egésznek nem a játék öröméről kellene szólnia, eszköztől és a hozzá vezető úttól függetlenül ? balf@szok... :(
15.
15.
Birkazoli
#8: Azért a PC-ben általában olyan meghajtó van, ami ajtós mechanikával dolgozik, szóval ott azért picikét könnyebb az eset, mint egy olyan mechanikával, ami egy parancsra ki kell, hogy adja a lemezt.:D
13.
13.
dzsiádzsó
#8: Hallod soroljam mennyi minden romlott már el pc-n az ismerősi körbe? Vagy meséljek hogy 250e pc-n miért lagol egy játék, ami 50e konzolon nem? Vagy hogy naponta hány kismillió gond van a programokkal, telepítéssel, működéssel, routerrel stb? Arról nem is beszélve, hogy te egy x360 árából egy működő gépet nem raksz össze. Nekem egyébként a második Asus író van a gépbe annyira minőségi.... Sőt laptoba sem működik már (3 éves) valóban pc-n minden minőségi!
12.
12.
strike19
#8: Megnézem milyen blu-ray meghajtót veszel te 5000Ft-ért.
11.
11.
PaulBlake
#10: *az a baj hogy a konzol a két .... :) bocsi
10.
10.
PaulBlake
Imádom a PS4-emet. De néha sok probléma van vele!
Pld. ez a lemez kiadogatós cucc történt már velem is, de csak akkor amikor horizontálisan (vízszinttessen) volt elhejezve a konzolom. Az segített hogy felálítottam és vettem rá azt a talpat, na de most az a baj hogy mivel a konzolnak a két oldaláról szívja be a hideg levegőt, így az eggyik fele ( amin ál ) el van blokkolva, s így nagyon gyorsan felmelegszik. Na de mind1 :)
9.
9.
Yanez
Nekem pont ez volt, összesen háromszor. Három percre kihúztam a konnektorból, utána minden ok lett, nem kellett lenyomva tartani semmit. Legelôször persze rohantam visszavinni, de csak cinkes helyzetbe kerültem, mert ott már minden jól mûködött. :)
8.
8.
Gyula93
Amúgy, a konzoloknál sose sikerül normálisan működő meghajtót tenni? Egy 5000 Ft-os PC meghajtó sose csinál ilyeneket. Nekem, az xbox 360 meghajtója beragad, ha nincs benne lemez, tiszta gáz, hogy ennyit költenek rá, és mégsem megy normálisan!
7.
7.
Chelseafan1989
én még nem tapasztaltam ilyet ma csinált olyat hogy betettem a lemezt pörgette de azt írta nincs lemez a gépbe mikor a játékot akartam elindítani akkor csak kikapcsoltam meg be azt kész is.
6.
6.
deviques
Figyeljetek ide! Nekem is volt ilyen problémám és nem így kellett megoldjam, sokkal egyszerűbb, azt hittem itt is az lesz leírva. Ugye mindannyian tudjuk, hogy a PS4 gombjai érintősek, tehát nem fizikai gomb. Namármost ha sokat rángatod a konzolt, akkor az alján lévő gumi láb előrecsúszik és folyamatosan érinti a kiadó gombot, ezt kell hátrébb nyomni, ennyi az egész!
5.
5.
kocka6
elegge gaz ez az ugy is... az uj konzolokkal csak a bajok vannak...
nem felre erteni! nem partolok senkit! de rakjanak mar ossze egy hibatlan masinat kerem szepen!! vagy NE kerjenek el erte "millio"kat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...