Januárban érkezik a Vista

  • Írta: Daks
  • 2006. március 22.
  • Hír
Link másolása
Sir Bill Gates ma éjszaka jelentette, hogy kompatibilitási gondok miatt kénytelenek voltak kitolni a Windows Vista megjelenését 2007. januárra.
Sir Bill Gates ma éjszaka jelentette, hogy kompatibilitási gondok miatt kénytelenek voltak kitolni a Windows Vista megjelenését 2007. januárra.

Ugrás a galériához

Az új Windows állítólag remek új élményeket nyújt majd a játékosoknak, ezért is döntött Gates barátunk úgy, hogy addig nem adja ki az operációs rendszert, míg minden optimalizálási és kompatibilitási probléma meg nem oldódik. A tesztelések alatt állítólag nagyobb gondot okozott a Halo 2, a Flight Simulator és az első DirectX 10-et használó játék, a Crysis futtatása is (3-ból 2 MS termék, grat).
8.
8.
Drago
Most kivételesen egyetértek InGennel, amúgy meg nem értem miért vagytok kiakadva. "A tesztelések alatt..." ők legalább tesztelnek és kiszűrik a hibákat amiket találnak. Manapság már divat fikázni az MS-t, mikor elég szépen haladnak ők is.
7.
7.
InGen
Az XP nekem is mindig atomstabil, ha gondotok van vele, akkor gyíkül raktátok össze a gépetek, ennyi.
6.
6.
Lonward
Ez a hír csak a Halo 2 késése miatt érdekes.Milyen szánalmas h MS 2 terméket összeakad.lol.akkor mit várnak másoktól ??

5.
5.
Drago
Érdekes, nekem az XP nem volt valami instabil, elég jól bírta a strapát. De én már Vistat akarok!!!! Fenébe, minden szart bejelentenek, majd eltolják, akkor ne mondjanak időpontot vagy mittomén...
4.
4.
Myko Alto
KHM! Ami a legszebb! MIÉRT IS CSÚSZIK?!?! Mert a játékok nem mennek rajta rendesen... azt hiszem ez önmagáért beszél és a no comment ide illiK!!!!!
3.
3.
mephi
Mykoval kell egyetértenem. Nagyon jó lenne végre egy stabil oprendszer, amiben ha valamit elindítok, akkor ne attól kelljen félnem, hogy borul a gép 2 perc múlva:)

Az, meg, hogy rájöttek, hogy lehet küllemre is szép dolgot csinálni, az meg igazán példás.

Szóval én várok még, ha kell egy évet is, csak legyen stabil.
2.
2.
Myko Alto
Azért ez elggé nagy érvágás ám az MSnek! Gondoljátok el, karácsony előtt, év végén az emberek egyszerre többet költenek minden újra, mint egész évben :D Iszonyat nagy kaszától esnek el, de tudjátok mit? Inkább essenek is el és ne jöjjön ki csak jövö áprilisban vagy jövö télen, DE VÉGRE LEGYEN STABIL ÉS MEGBÍZHATÓ OPRENDSZER!!! :D
1.
1.
neo92
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...