Assassin's Creed: Unity - óriás javítás közeleg

Link másolása
Ha az első napi javítást is beleszámoljuk, immár a harmadik Assassin's Creed: Unity patch fog megjelenni egy héten belül. A Ubisoft látványos javulást ígér az eddigi állapatokhoz képest.

Botrányos startot vett az Assassin's Creed első igazán nextgen epizódja, a Unity. A játék szaggat és belassul minden platformon, emellett pedig amatőr hibákkal és szörnyű bugokkal van teli.

A múlt héten érkezett már egy patch, de ezúttal radikális változásokat ígér a Ubisoft:

  • Kijavítják a hibás animációkat, a beragadásokat és a kamerakezelési problémákat.
  • Fejlődik az AI, eltűnnek a furcsa reakciók a tömeg részéről.
  • Javul a matchmaking.
  • Stabilabb lesz a játék, eltűnnek a kifagyások.
  • Továbbra is dolgoznak a framerate-problémák és lassulások megoldásán.


Reméljük, a javítások segítenek a játékon és a vásárlók végre a történetre és a játékmenetre koncentrálhatnak.

36.
36.
crashpipi
Mikorra várható, hogy felkerül a teszt?
35.
35.
lacinho01
jól fog jönni, plusz a co-op módot is javíthatnák mert partnert nem nagyon akar találni a co-op küldetésekhez. a játék viszont gyerekek nagyon jó
34.
34.
vnm51
#33: Nem tudom mennyien rendelték elő, és mennyi vette volna meg a megjelenés után, de szerintem az utóbbi több általában. Meg ezzel a húzásukkal nemcsak az AC-be rendült meg a bizalom, hanem ezek után az összes Ubisoft termékbe. Ezért írtam, hogy sokkal nagyobbat buktak ezzel.
33.
33.
akifourteen
#32: Csak gondolj arra,mennyi ember rendelte elo es mennyien fizettek mart ki joval a megjelenes elott a jatekot.
30.
30.
latis666
Szerintem pactchel lehet javitani a frame rate en de nyilván az a látvány rovására fog menni. Nem lesz 500 ember a főtéren ilyesmi. Belső térben meg textura csere, fények árnyékok stb. Nem feltétlen a grafikus motor hibája hiszen ez a motor mar egyszer kétszer teljesített jól. Már ha tényleg a korábbi részek motorja van turbózva. Viszont felesleges fröcsögni hogy "ubifos" meg ilyenek. Egyrészt nem fognak bele halni a játék rossz fogadtatasaba szerintem így is sikeres lesz, másrészt nem fogjak szerintem leállítani az AC gyártást sem mert van ra igény. Bár tény hogy kicsit sok mar belőle. Mondom ugy hogy a 4 előtti részeket végig nyomtam es szerintem az egyik legjobb játék.
28.
28.
vnm51
Egyszerűen nem értem hogy képzelte ezt az Ubisoft. Elég régi cég, pontosan tudták, hogy mi fog történni, ha piacra dobják ebben az állapotban. Fel nem foghatom mire gondoltak.
26.
26.
dzsiádzsó
#25: Ez generátor, nem mesterséges modellező :) ilyet senki nem is állított, a kettő nem ugyanaz. Hátulütője sztm az igénytelenség, egyrészt így nem lesz változatos eléggé a pálya, előbb útóbb kiismeri, de leginkább felismeri az ember a kliséket, amit egy ilyen generátor teremt. Hogy a belső tereknél miért van frame drop hát passz.... Az biztos, nem egy AC1 motorjával kéne még vackolni, illene fejleszteni egy normálisat, még ha ki is marad egy rész az évenkénti 10 AC-ból... Mert lehet az veszteség, de kövi eladásian még érezi fogják a mostani "sikerét", lehet buknak ugyanannyit, csak abban az esetben legalább a játékosok járnak jól, igaz tudjuk az már rég nem a cél!
25.
25.
randall13
#24: Szép is lenne, ha ott tartana a technológia, hogy magától képes modellezni... Ahhoz már marha erős gép kéne és mesterséges intelligencia.
A házakat ugyanúgy lemodellezik külön-külön (ezeket hívják prefab-nek), és azokat illeszti rá a pályaszerkesztő a sablon blokkokra. Ez a módszer eléggé leegyszerűsíti a pályaépítést, viszont hátulütője, hogy marha sok utómunka van vele. Bár Ubiék szerintem ezt is kispórolták, ezért lehetnek a durva fps dropok belső terekben is.
23.
23.
hurkagyurka2
Sajnos ide vezet napjaink egyre gyorsuló világa. A nagy rohanás, kapkodás, pénzéhség ide vezet. Gondolom semmiképp nem akartak lecsúszni a karácsony előtti nagy harácsolásról, inkább kidobták félkészen. Mondván, úgyis megveszik, majd ráérünk utána lejavítgani. Az a baj, hogy innentől senkit nem érdekel, hány ezer munkaórát törtöttek a Notre Dame kidolgozásával. Azt pedig nem lehet a PC végtelen számú variációira fogni, hogy nem az ajtón hanem a falakon keresztül szaladgálnak ki-be a karakterek, ráadásul ilyen horror fejekkel mint a fenti képen...
Nagy kár, hogy ilyen remek sorozatoknak ezért kell végül eltűnniük a süllyesztőben...
21.
21.
Neo1989
Ennek a kapkodásnak még meg lesz a böjtje ez akkora presztízs veszteség hogy sikerült lesüllyedniük a City Interactive mellé. Az eddig olvasottak alapján kb a Resident Evil ORC volt hasonlóan katasztrófa.
Én erre a szinte nem vágynék. UBI most nagyon savanyú vagy.
20.
20.
TheNuke
Na most ez akkor mi?
"Továbbra is dolgoznak a framerate-problémák és lassulások megoldásán."
Benne lesz ez is a patchben?
Kapunk 1 üzenetet a játék elején a patchelés után, hogy továbbra is dolgoznak az fps problémákon? :)
19.
19.
moonborn
Azt nem lehet tudni mikor jelenik meg ez ?
18.
18.
xinosz
Kíváncsi lennék, mi a véleményük a szakmabelieknek Ubisoftékról! Végül is a rossz példát is kell valakinek mutatni, dícséretes, h eme hősies feladatot Ubiék magukra vállalták! ;)
17.
17.
Unalmas ez már.
Az AC-nek ezek után már végleg vége. Már oda az a misztikus hangulat amire az egészet alapozták, ezek a hibák pedig csak tetőzik az élményeket.
Nekem már a Revelations-nél fájt a fogam, mikor egy menekülésre könnyen kényszeríthető bérgyilkosból hirtelen én lettem a Tömeggyilkos Sirius Black.
Csináljanak egy új Prince-t és akkor talán még visszanyernek valamit az egykor dicső renoméjukból, az AC-t ideje eltemetni az elcseszett szériák tömegsírjába.
Igen, kipróbáltam én is. Szavak nincsenek, bár Picasso festményekkel én nem találkoztam :D
15.
15.
sisxgame
Amit az ubisoft csinált ezzel a sorozattal az eléggé lehangoló. Az alap koncepció a kor,a karakterek stb. zseniális (kivéve szerintem a anymus t). És még is minden évben adnak ki újat. 1 év alatt a blizzard meg a rockstar sem tud kiemelkedően jó játékot csinálni! Én elhiszem hogy a pénz nagy úr de ha 1 részen "kotlanak" pl: 4 évet akkor ez majdhogy nem egy gta szintű legendás sorozattá növi ki magát. És ha 4 éven belül sincs kész akkor csúsztassanak fél évet és az még mindíg jobb mintha ekkora botrányt kavarnak. Végül még annyit írnék hogy akármennyire is tetszik a stílus az AC nálam nem több egy közepesen jó játéknál.írom ezt úgy hogy a legjobb reszek vannak meg.( AC 1, AC BH, AC III)
11.
11.
Meridius
klikkvadász szar cikk, ez egy hotfix, nem óriáspatch.
10.
10.
dzsiádzsó
Ugye ezeket kamukat senki nem hiszi el?? Ha olyan könnyen orvosolható problémák lennének max 1 hónapot csúsztatták volna a játékot és javítva adják ki elve! Soha nem fog megoldódni a frame rate probléma konzolon, csak ha új motort kap, amire nem sok esély van! Így jár az aki tesco gazdaságosan fejleszt! Aki az AC1 motorját tupírozgatja, mert nincs idő évenkénti 2 rész mellett újat kifejleszteni. Igen ilyen bugos, amikor a gép generálja a pályát, nem pedig a fejlesztő tervezi oda. Az UBI AI rendszerei meg messze földön híresek, attól elve nem is vártunk többet.
Vesszen a modern játékipar! AMGI!! Remélem az EA és az UBI eltűnnek egyszer és újból az igényes fejlesztők munkáival fogunk játszani, mint régen ps2 időszakába, amikor még karakteres, minőségi, újító jellegű játékok jöttek! Nem is sírtunk a grafika miatt. Most már ilyenek tűnnek fel, mint famerate :) meg 900p önmagába beszédes, ha ezekkel kell foglalkozni!
9.
9.
Adamknight
Gyerekek, azért a hírhez szóló képet is jól eltaláltátok :D.
8.
8.
toriell
Én nem is anyáztam senkit ;)
7.
7.
#3: De van csak ez a kiadot nem erdekli.
En meg sohasem dolgoztam olyannal aki ugy jott volna be na ma is irok valami szart, meg egy rakas bugot mert az vicces.
Nem "szakmunkast" kene anyazni mert mindig fejtol budos a hal.
Azaz, az ubi lett kovaszos.
5.
5.
DarkLord
Januárban megveszem, ha lecseng a karácsonyi áradat. Addigra pár ezerrel úgy is olcsóbb lesz meg már normálisan is fog futni, teszteli a sok előrendelő meg aki megvette :)
4.
4.
"..Assassin's Creed: Unity - óriás javítás közeleg.."

Visszahivjak es "bezuzzak" az osszest, majd az elozor reszt kezdik el ezen a cimen arulni.
:D
3.
3.
toriell
De,én ezt nem értem,mikor kész egy játék,náluk nincs ilyen ,hogy na basszátok meg ... nézzük mi a szart csináltunk ?!:D Valahogy ,homályos ez a dolog :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...