Magyarországra jön az Xbox 360

  • Írta: Daks
  • 2006. április 11.
  • Hardver
Link másolása
Legszebb álmainkban sem hittük volna, de most már tuti, hogy másfél éven belül Magyarországon is hivatalosan támogatott lesz az Xbox 360 konzol!
Legszebb álmainkban sem hittük volna, de most már tuti, hogy másfél éven belül Magyarországon is hivatalosan támogatott lesz az Xbox 360 konzol!



A Microsoft újabb nagy lépésre készül, hogy növelje (talán ideiglenes) előnyét a nextgen háborúban. Terveik szerint 18 hónapon belül kiépítik a kelet-európai, a közel-keleti és a dél-afrikai támogatást az Xbox 360 konzolnak. A legfontosabb pontoknak a masina Magyarországra, Csehországba, Lengyelországba és Oroszországba való eljuttatását tűzték ki célul. Ez mit is jelent? A közeljövőben nem kell majd függenünk a gonosz importőröktől, akik majdnem másfélszeres árért kínálják a konzolt, lesz kiépített támogatás, szervíz és persze sorra jönnek majd a legújabb játékok, amik várhatóan olcsóbbak is lesznek, mint amennyiért most kínálják egyes üzletek.



További finomság, hogy támogatott lesz az Xbox Live, melyet immáron magyarul is igénybe vehetünk. Bár a sajtónyilatkozat másfél évet emleget, mi biztosak vagyunk benne, hogy ezek csak a távoli (afrikai, közel-keleti) régiókat érintik és mi, magyarok legfeljebb fél éven belül bekerülhetünk az Xbox közösségbe.

4.
4.
renom
pl a sima xbox az meg most sem tamogattott tan pedig itt gyartottak(nemregiben teljesen beszuntettek a gyartast)
3.
3.
Daks
azt a nemet media markt kuldte hozzank, eddig hivatalosan nem volt tamogatott az x360
1.
1.
fojesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...