RE: Revelations 2 - mégis van PC-n offline co-op

Link másolása
Sokan meglepődve tapasztalták, hogy a RE: Revelations 2 PC-s verziója nem támogatja az osztott képernyős kooperatív módot. Ezúttal is lelkes modderek siettek a játékosok segítségére, így már itt is elérhető az offline co-op.

Egy FluffyQuack nevű moddernek hála a Resident Evil: Revelations 2 PC-s verziójában is elérhető az osztott képernyős kooperatív móka. A mod innen tölthető le, a linkelt oldalon leírást is találtok a használatához. Ismert hiba, hogy egyelőre csak a kampányban működik a mod és két kontroller szükséges a játékhoz.

A Resident Evil: Revelations 2 PC-s verziójáról a megjelenés napján derült ki, hogy nem tartalmazza a konzolokon elérhető osztott képernyős kooperatív módot. A csalódott vásárlók szerint a tájékoztatás az offline co-op hiányáról csak a játék megjelenése előtti pillanatokban került ki, így több előrendelő is hangot adott a nemtetszésének.

A Capcom azóta bocsánatot kért és megígérte, hogy megpróbálnak valami megoldást találni. Egyelőre nem tudni hogy kárpótlásról van-e szó vagy pótolják a hiányzó játékmódot.

19.
19.
randall13
#18: Mér, lanozni nem lehet hamachin keresztül? Aztán mindjárt online.
18.
18.
l4cyk4
#16: Valószínűleg én értelmezek valamit félre, de ezek közül néhány biztosan támogatja LAN-t vagyis az offline multiplayer-t. Én kizárólag az online-kooperatív móddal rendelkezőkre gondoltam, mint például a Far Cry 4 vagy mint a GTA Online. A Far Cry 4 tört verziójával biztos, hogy nem lehet ily módon a játszani, a GTA online-nak pedig nincs is tört verziója.
16.
16.
randall13
#15: Arma, Space Engineers, Dying Light, Minecraft, Rust, DayZ, CS:GO, elvileg GTA5

Többet nem írok, a tökömnek sincs kedve keresgélni.
15.
15.
l4cyk4
#7: Köszönöm a korrigálást, valóban, elsiklottam az osztott képernyő felett.

#14: Értem, de azért kérlek a jobb érthetőség érdekében írj még pár példát!
14.
14.
randall13
#5: Portal 2. És úgy kb az összes játék, ahol kiadták a szerverfájlokat.
13.
13.
DON GONDOCS
Nem létfontosságú az offline coop, de majd ha ez a mód is dlc-ként jön majd akkor lesz gond. Hát igen egy letöltést megér a játék.
12.
12.
KeXxX
#10: David02 már leírta.. :)
10.
10.
PrimYaz00
#8: Gondolkozz még agyatlan 20 gombos, talán rájössz mire célzott...
9.
9.
crytek
#7: Mert a Trine 2 istentelen jó game azt veszi a nép ez meg egy rakás foshalmaz optimalizálatlan ocsmány fos. Kár hogy ömlesztik a szennyet folyamatosan.

7.
7.
Stranger
#5: Az osztott képernyős coop, egy szolgáltatás. Van akinek ez opció és azt mondja, hogy na megveszem a játékot és tudunk ketten játszani. Hogy lehetne kiszedni warez miatt? Érdekes egyébként, hogy ezek a nagy AAA cégek mindent a warezre fognak, közben egy low budget Trine 2-nél megtudták csinálni a LAN, helyi és online coopot úgy, hogy még tört verzióval is felléphetsz az online szerverekre...
6.
6.
Unknown
#5 azert is flamel, mert nehogy mar legyen egy flame mentes cikk

Accot meg annyit csinalok amennyit akarok :D
5.
5.
l4cyk4
#1: Talán a warez miatt dönthettek így. Van olyan, kizárólag online-kooperatív móddal rendelkező játék, melynek a tört verziója is alkalmas az együttműködő mókára?

#4: Érdemes ilyesmivel a két éves felhasználói fiókod törlését kockáztatni?
4.
4.
Unknown
TheFlash ty si kokot
2.
2.
bodortamas1
Ez az, amit sosem fogunk megérteni :)
1.
1.
Gorrister
De ha eddig tartott egy moddernek akkor a Capcomnak mégis miért esett nehezére beletenni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...