PC-re is megjelenik a D4: Dark Dreams Don't Die

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Hidetaka Suehiro kalandjátéka annak idején kizárólag Xbox One-ra jelent meg, az erőteljesen rétegjátéknak számító anyag viszont csak a Games with Gold-akcióval együtt tudott szemmel látható letöltésszámot felmutatni.

Hidetaka Suehiro, vagyis Swery kalandjátéka Xbox One-exkluzív címként mutatkozott be, nem is sikerült rosszul, azonban azt már jó előre lehetett sejteni, hogy nem ebből a címből gazdagodik majd meg a Microsoft: a készítők csak januárban, a játék Games with Gold-akciója során jelentették be, hogy elérték az egymilliós letöltésszámot.

Most újra hallattak magukról a srácok, az imént ugyanis bejelentették, hogy PC-n is tiszteletét teszi az anyag, ezzel a D4 is csatlakozik azokhoz az Xbox One-játékokhoz, amelyeket idővel számítógépekre is portoltak. A PC-s változat érkezése egyébként benne volt a levegőben, a GDC-n például már a játék PC-s irányítását is demózták.

Swery korábban azt mondta, hogy PS4-es változat biztosan nem készült a D4-ból.

5.
5.
#3: Te hol informálódsz sátánka?Sok cég szeretne fele olyan nyereséges lenni mint a microsoft vagy akár az xbox! A játékokat meg a saját op rendszerére adja ki!Akkor bizonyára veszteséges :) Quaestor-os brókernek ill tanácsadónak jó lettél volna
4.
4.
Gykrizsi
#3: Vagy inkább Apple, vagy General Motors, vagy British Airways, vagy mi a fene köze volt ennek a cikkhez részvényeket.
3.
3.
Amilyen pénztemető mostanság az ms-nek a konzol biznisz, mindenki jobban járna ha inkább Valve részvényeket vennének. ;)
2.
2.
Gerovner
#1: Korábban amiatt rinyáltatok az oldalon, amiért a Microsoft leszarja a pc-t...
1.
1.
Úgy tűnik a nem éppen best-seller Xbox One exkluzívok szépen mind átköltöznek PC-re, vagy (pl. Titanfall, Fable Legends) rögtön jönnek PC-re... Kis túlzással az Xbox-nak lassan tényleg csak a Halo meg a Forza marad exkluzív cím...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...