Csak a fizetős Black Mesához jönnek a Xen-pályák

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 12.
  • Hír
Link másolása
A Half-Life remake-jének fejlesztője, a Crowbar Collective elárulta, hogy a Black Mesa ingyenes változatához nem kapjuk meg a Xen-pályákat, azokat csakis a fizetős, steames verzió tulajdonosai zsákolhatják be.

Noha a fejlesztők korábban azt ígérték, hogy a Black Mesa korábbi ingyenes verziójához is megkapjuk a Xen-pályákat, a fejlesztők a Redditen megerősítették, hogy a jövőben csak a fizetős változatot frissítik majd a hiányzó pályákkal.

A designer, Joe R szerint "lehetetlen", hogy az ingyenes modot kibővítsék a hiányzó szintekkel, mivel a csapat arra törekszik, hogy a Xen-pályák a lehető legjobban nézzenek ki, amit csak a frissített motorral és az új funkciókkal érhetnek el. "Ezek az új funkciók összeegyeztethetetlenek a modverzióval."

A Source motor korábbi változata egyszerűen nem kompatibilis az organikus környezetet megjelenítő Xen-pályákkal, a csapat már sokat dolgozott az engine renderelési és bevilágítási képességén és ezeket a változásokat nem tudják visszaültetni a modba.

Ez persze nem azt jelenti, hogy végleg lemondtak az ingyenes változatról, kisebb-nagyobb hibákat mindenképp javítanak majd a hároméves játékon.

9.
9.
Dugong
#1: Lesz az 5 € csak ki kell várni egy leárazást!
6.
6.
McDuff
Az a terko szöveg TE JÓ ISTEN! :DDDDDD
A EA meg az Ubi nem szokott ekkora baromságokat mondani...
Igen,a Source engine pont erről híres. Mondják meg,hogy pénzt akarnak a munkájukért,nem szégyen az,most mit kell itt színezni,mint az oviban?
5.
5.
amperovszki
bekaphassák, kinyahassák

annyira úgyse tetszett sose a vége
4.
4.
crytek
Akkor várom amíg lemegy 3.7euro körülre az ára.
3.
3.
randall13
Szerintem a 20€-nak több mint felét a Valve elveszi. Nem úgy van az, hogy valaki csinál egy játékot, én kicsit feltupírozom és elkezdem sajátomként árulni.
2.
2.
mestermagyar
A mocskos k***. Mit idegeskedem? Ha ennyire le akarom játszani azt az uccsó pályát, majd úgyis letorrentezem...
1.
1.
Ruga
Szerintem nem ér ez 20 eurot, annyiért már játékot is lehet kapni hl ide vagy oda. 5 euroért sokkal többen megvennék szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...