Modtámogatást kap a PC-s Black Ops III

  • Írta: fojesz
  • 2015. november 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A Treyarch bejelentette, hogy modtámogatást kap a Call of Duty: Black Ops III számítógépes változata, igaz, csak jövőre, jó eséllyel azután, hogy a hivatalos pályacsomagok már megjelentek.

Úgy tűnik, tud még meglepetéssel szolgálni a Treyarch a pénteken megjelenő Call of Duty: Black Ops III-mal kapcsolatban! A rajongók sokat kérték a fejlesztőket, hogy biztosítsák a modtámogatást a játéknál, és az imént bjelentették, hogy a PC-s verzióhoz készülnek majd ehhez szükséges eszközök.

Túl sok részletet nem árultak el egyelőre, de az biztos, hogy lehet majd pályákat és játékmódokat készíteni, illetve lehetővé teszik, hogy a játékosok maguk indíthassanak (unranked) szervereket a moddolt tartalmakkal - ez utóbbihoz szerverkeresőt is biztosítanak. A fícsör előzetesen tesztelhető lesz, a zárt alfa 2016 márciusában esedékes.

Bár ezt még nem erősítették meg a fejlesztők, az időzítésből úgy tűnik, hogy a modolás lehetősége csak a hivatalos pályacsomagok megjelenése után fog élesedni.

6.
6.
maros1977
#5: köszi már jelöltelek
5.
5.
DON GONDOCS
#4: De ha megnézed a profilom nem gondocs a psn IDm, hanem Simatonimusha
4.
4.
maros1977
#1: Szia Gondocs.gondoltam rád keresek ps-en mivel nekem is meg van a ghost és tolhatnánk esetleg a multit.van pár gondocs felhasznaló ezen a néven.
3.
3.
vanpear
#1: Nem az a fontos mennyi szart tudnak egyszerre belefejleszteni. Hanem, hogy a pénzért azt kapjam, amit akarok, amit elvárok. Pl.: tegye már fel a kezét, aki az AW-ban játszott azzal a survivor móddal, vagy mi a fenével. MW3-ban új dolog volt, Ghostban elment. 3. újrarágásra és kiköpésre szánalmasnak gondolom.

Tetszik a hozzáállásod, hogy olcsón szerzed be később. Az AW-t kár jövőre beszerezni, már most alig játszanak vele :D.
2.
2.
atesz89
Mehet majd akkor a promod készítés amivel lehet warozni, amiben a sok szar kiegészítőt a beépített wh-t és társait le lehet tiltani. Talán a Black ops 1 volt moddolható utoljára. Jöhetnek a pályák. Nem kell a season pass. :) Szerverkereső meg a legjobb az egészben.
1.
1.
DON GONDOCS
Egy biztos a tartalommal nem lesz gond ebben a részben. Coop kampány, Zombi, Multi, Parkour. Nem azért de más fpsben fele ennyi tartalmat nem kapsz ennyi pénzért.
Szerencsére most sikerült ps3ra a Ghosts beszerezni 2500ftért, ezzel is elleszek egy darabig, bár fura hogy itt a trófeák a kampányra korlátozódnak, majd jövőre ugyenennyiért az AW-t :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...