Call of Duty 3 - Az első kép az első információkkal

  • Írta: fojesz
  • 2006. június 2.
  • Hír
Link másolása
Megérkezett az első hivatalos kép, illetve az első hivatalos információk a harmadik Call of Duty-ról, mely úgy tűnik minden platfromra megjelenik, csak PC-re nem.
Megérkezett az első hivatalos kép, illetve az első hivatalos információk a harmadik Call of Duty-ról, mely úgy tűnik minden platfromra megjelenik, csak PC-re nem.

Ugrás a galériához

A harmadik részben újfent a szövetséges erők hadjáratainak közepébe kerülünk, s az amerikaiakkal, a britekkel illetve az oroszokkal együttműködve kell szembeszállnunk Hitler seregével. Az új epizódban ismét lesz lövöldözés kétszázzal, de hatástalanítunk majd csapdákat és bombákat is - lássuk pontokba szedve, hogy mi vár a konzol-tulajdonosokra a jövőben.

  • Ezúttal minden tárgynak saját fizikája van - ha egy doboz fából készült vagy gyengébb fémből, az ott megbújó németeket akár azon a bizonyos dobozon keresztül is lelőhetjük. Ha mi esetleg botor módon efféle tárgy mögött lapulunk, ellenfeleink ugyanúgy szétszedhetnek minket ily módon.
  • Taktikázás szinte Brothers in Arms-módra: megkerülhetjük az ellenséges katonákat, vagy akár olyan testrészükön is meglőhetjük őket, hogy ne haljanak a sérülésbe bele, mégse tudjanak fegyvert ragadni.
  • Rengeteg, változatos csata vár majd ránk: ismét lesznek tankos küldetések, továbbá játszhatunk majd ejtőernyősként vagy SAS kommandósként is.
  • 24 fős multiplayer kerül a Call of Duty 3-ba. Természetesen most is rengeteg játékmód lesz majd, sok-sok választható kaszttal. Járművek az új rész többjátékos játékában is lesznek: tankok, jeepek, motorok oldalkocsival. Ofkórz minden pályán lesz elég ágyú elhelyezve azok semlegesítéséhez.
13.
13.
kaszas15
a call of 3 multi részében be lehet ülni a tankokba
12.
12.
Robert999
Jó ha lenne PC-s verzió
11.
11.
handrx
És vajon mikor lesz a Cod 2-höz kiegészítés?
10.
10.
Karidzs
Váááh...kellett ezt elolvasnom...egyből felb*szott az ideg! Megyek is és jáccom egy kis cod2 őt neten! MI LESZ ÍGY VELÜNK??!!

PC 4 EVER!!!
9.
9.
FNorberto
Ezek vagy ku**a bunkók vagy elborult az elméjük! Engem vigasztal hogy mindjá lesz X360-om de csóró PC-s társadalom! Rothadjanak meg!
8.
8.
skiz0
PC-s voltam, maradok, és leszek is...konzol suxx, legcsicskább cuccok...
7.
7.
Bermund
Na ez mind szép és jó, persze Pc-re még jobb lenne.

Csak tudnám, h mennyivel többen veszik majd meg a méreg drága játékot + a hozzá járó konzolt...
6.
6.
Bessas
Biztosan kijon Pc-re ...csak szorakoznak....meddig tart atirni az X-boxos verziot Pc-re??Forditva nehezebb lenne.Csak egy marketingfogas igy tobbet foglalkoznak a magazinok,hirportalok stb. a gammel es persze kivancsiak a Pc-s jatekosok reakcioira is ez ugyben...Bar a keszitok ha jol tudom X-boxos csapat...... :( .Majd az Infinity atirja nekunk....ha kozremukodnek :O.Ha meg nem akkor MoH:Airborne....
5.
5.
neo92
ez nem igaz asszem körbehugyozom a székem.

ne szokjanak már rá erre hogy pc-re nem csináják meg

a játékokat csak ps3 meg x360.

most ideges lettem.
4.
4.
NitroX
hogy rágjam meg a szőrüket, hát miért nem jön ki Pcre? csak 1 értelmes érvet mondjon már valaki..
3.
3.
Szajmon
A PC-én játszható a legjobban ez a gém és csak erre nem jön ki. Kijön mindenféle gépre amikkel alig lehet irányitani ezt nagyon nem értem és ráadásul PC-én jelent meg elöször a Call of Duty!!!!
2.
2.
Halfer
"csak PC-re nem" ?? Ezt nem hiszem el! Nem lehetnek ilyen hülyék!
1.
1.
Unrad
Csak legyen majd kész! Ez ugye csak next-gen konzolokra lesz?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...