Románok az űrben - magyarok nélkül

  • Írta: fojesz
  • 2006. július 10.
  • Érdekesség
Link másolása
Véget ért a Romanians in Space (Romanii in Spatiu) körül kirobbant botrány - olvashatjuk Tomcat blogján. Az ügyben végül az első lépést keleti szomszédaink tették meg.
Véget ért a Romanians in Space (Romanii in Spatiu) körül kirobbant botrány - olvashatjuk Tomcat blogján. Az ügyben végül az első lépést keleti szomszédaink tették meg.


Biztosan rengetegen értesültetek a hírről, miszerint egy román fejlesztőcsapat olyan játékot készít, melynek középpontjában a magyarok elleni küzdelem áll - legalábbis egyesek szerint. Többen magukon viselve a "magyarság elleni akció" súlyát, felháborodva tettek panaszt több helyen. Végül Nagy Zsolt, Románia informatikai minisztere tette meg azon lépést, hogy kérést intézett a 2 Bad Design felé: távolítsák el a játékból a magyar kisebbséget sértő részeket, valamint szüntessék meg a Traian Basescu elnök nevével való visszaélést is. A későbbiekben esetleges bírságot kell a csapatnak majd fizetnie. Ezek után lezártnak tekinthető az ügy, minden bizonnyal nem a magyarok lesznek a románok esküdt ellenségei a játék eddig is fiktív világában.

Ugrás a galériához

Továbbára is kérjük azon - még mindig - indulatos olvasóinkat és hozzászólóinkat, hogy kommentjeikben kerüljék a vulgáris kifejezéseket, vagyis lehetőleg nyíltan ne dícsérjük egymás rokonságát.

10.
10.
Ca$h
Jujj! Én személyesen is ismertem annak idején Tomcatet, még a csokiból. Már akkor is egy állat volt, de legalább kihasználja a szólásszabadságot. Néha még értelmeset is képes mondani... :)))
9.
9.
dr3l
Én nem, de vki fordítsa le, mert nagyon kíváncsi lettem :D
8.
8.
Daks
Pentru romanii grei de cap: ESTE O GLUMA. Ai auzit de sarcasm?



ezt le tudná nekem valaki forditani?
6.
6.
Fermaister
Szerintem ez csak egy ku.va nagy REKLÁM !!!!!! Ti mit gondoltok?
5.
5.
Imu
én már azt hittem itt hábotú lesz:)hál'Istennek vége:)
4.
4.
FNorberto
Na ezt egy pár nap alatt lerendezték a magyar közenberek,a GTA-t b@sztaó politikusoknak meg már évek óta nem sikerül.Ez vicces:)Ezt a román fejlesztő csapatnak.
2.
2.
Maarcy
1.
1.
Gery8
Hat lehet, hogy ez olyan jatek volt, mint amit a magyarok csinaltak, csak ciganyokat kellett benne irtnai!? Mindenesetre ennek orulok, es akar meg rosszabbul is elsulhetett volna! Aztan miutan megjelent majd mondok hozza meg velemenyt! :D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...