Blogajánló: A félkész játékok korát éljük?

Link másolása
Maktub blogjában korunk egyik legégetőbb problémájával, a félkész játékokkal foglalkozik. Sajnos a No Man's Sky megjelenése után újra aktuálissá vált a téma, mivel a játék nem éppen azt nyújtotta, amit sokan vártak.
36.
36.
#32: Nem, tényleg nem probléma, a világon semmit nem adtak a kommentjeim a.. többi értékéhez (hír híján). Ugyanakkor azt sem mondtam, hogy te törölted a többit, igazából teljesem mindegy. Szerintem született elfogadható stílusban is válasz, de azok is eltűntek. A tiéd viszont valamiért megmaradt.
35.
35.
Extol
Zsír játék a NMS! Félkész, de zsír!
34.
34.
Csoki80
A félkész blogok korát éljük :-)
32.
32.
K2 The Highest
#29: Nem én nyúltam a kommentjeidhez, bár az világos, hogy ez is a bajod.
Én mindig igyekszem megtárgyalni az adott userrel a gondot, tehát nem törlöm vagy némítom egyből. A reakciókkal nincs gond soha, mindig a stílusra kell ügyelni. De nem magamtól estem be a kommentekhez sem, pm-ben jelezték, hogy gond van és rendezzek valamit.
29.
29.
Kivételesen pont nem érdekel, hogy az én kommentjeim is mentek a süllyesztőbe a többivel együtt, de K2-vel miért kivételezünk? Az övé ugyanúgy egy puszta reakció a már kiírtott trollra, önmagában értelmetlen, akkor is, ha igaza van.
22.
22.
K2 The Highest
#21: Inkább a tejet kellene :D

16:
Akárhogy ragozod nem fogom azt mondani, hogy igazad van. Mikor egy könyvet olvasol, ott is előfordulnak ilyesmik, de a szövegkörnyezet figyelembevételével értelmet nyerhet minden. Most pont ez a helyzet, szvsz egyébként is úgy gondolom, hogy nem kellene, hogy szükséges legyen szájbarágni a mondandót. Olvasod és szépen felfogod, ennyi kellene, hogy legyen, ha viszont kötekedni akarsz, akkor persze megteheted, bármit is írnak... Mármint egy darabig.
21.
21.
Yanez
Hé Baritej! Ennek nem úgy kéne lennie, hogy rákattintok a cikkre és rögtön a blog jön be? Ennyi! Egy hónapra megvonom tőled a barackot!
13.
13.
DON GONDOCS
Amúgy kíváncsi lennék ha ez a NMS mondjuk egy Star wars vagy Star trek köntösben jelent volna meg akkor is ekkora bukta lett volna?
9.
9.
#4: Pedig engem mindennap megerőszakolnak a kommentjei >:(
7.
7.
2xhun
#6: Ok noob vagyok, Maktub blog :D
6.
6.
2xhun
Miért nem lehet látni a cikket? :(
1.
1.
anarchoid
Hehe na most holvannak a NMS hype olok ? :) itt vertek az asztalt , hogy milyen jo lesz ;) a szkeptikusok nyertek

http://www.pcinvasion.com/no-mans-sky-steam-refunds-support
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...