Tölthető a Warhammer 40k: Dark Crusade demója

  • Írta: fojesz
  • 2006. szeptember 2.
  • Letöltés
Link másolása
Lokálból tölthetitek le a Warhammer 40.000: Dawn of War második kiegészítésének, a Dark Crusade-nek demóját, mely több, mint háromszáz megásra sikerült!
Lokálból tölthetitek le a Warhammer 40.000: Dawn of War második kiegészítésének, a Dark Crusade-nek demóját, mely több, mint háromszáz megásra sikerült!

Ugrás a galériához

A 306 megabájtos demóban az oktatópályán kívül végigtolhatunk további két egyjátékos küldetést, melyeknek főszereplői az Űrgárdisták illetve az új választható fél, a Tauk. A demonstráció, illetve a játék gépigénye túlzottan nem vészes, gyengébb vassal rendelkezőknek is ajánlott hát a letöltés - figyelem! A demó csak Windows XP operációs rendszeren fut!

Minimális rendszerigények:

  • 2Ghz-es processzor
  • 512 megabájt RAM
  • 32Mb-os videókártya
7.
7.
fojesz
A Stealth Team viszont épp elég gyenge. Szóval türelem kell ahhoz, míg lekaszabolsz velük mindent - egyébként én inkább madárijesztőnek használtam őket: vagyis elkergettem a népet. :)
6.
6.
Mast3rmind
Gyártottam 3 Fire Warrior Team-et és 1 Commander-t és szétgyepáltam a gépet :)



u.i.: Csak nálam van az, hogy a Scout - Scoutot nem sebez :D A Stealth Teamem simán végigfoglalgatta az egész pályát :) a gép meg ha látott akkor se bírt kicsinálni :D
5.
5.
fojesz
A tau faj jó nagyon, csak szerintem nagyon erősre sikerültek, ami multiban nem túl kifizetődő majdan. :S Remélhetőleg azért meg lesz valamennyire ez oldva.
4.
4.
Mast3rmind
Fúúú tényleg tetszik ez a Tau faj :) főleg a "kutyaszerű" lényeik (vs rgárdisták 1:0) Amúgy csak én vettem észre egyedül, hogy az ikonja nagyon hasonló a Age of Mithology kiegészítőjének ikonjához? :D Csak zöldben és homályosítva? :D
3.
3.
StoryTeller
nm. kár hogy nincs benn mulit! :) Tau sztem elég tápos lett...
2.
2.
StoryTeller
önmagában is megy semmi nem kell hozzá :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...