Szexi Dead or Alive filmes trailer

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 14.
  • Letöltés
Link másolása
Szexi filmes trailer érkezett a hamarosan mozikba kerülő, azonos című játéksorozat alapján készített Dead or Alive-ból. Megéri egy picit belenézni!
Szexi filmes trailer érkezett a hamarosan mozikba kerülő, azonos című játéksorozat alapján készített Dead or Alive-ból. Megéri egy picit belenézni!


A videó 26 MB, 640x360 pixel felbontású, 2 perc hosszúságú és tele van őrjítően vonzó csajokkal. A finomság itt helyben is megtekinthető egy YouTube player segítségével, de akár le is tölthető, melynek eredményeképpen egy sokkal nagyobb felbontású és sokkal inkább élvezhető filmecskét kaptok. Jó bambulást!

8.
8.
döncmester
Én már láttam de valami nagyon szar.
7.
7.
machintos
ez egy szorakoztato ljo csajos film.nem vmi komoplllyy darab de biztos megnézem.mer ilyen csajoat nem mnden filmben lehet találni:)
6.
6.
villko
Na igen a csajok jók de vajon ez mire lesz elég? Egyszer(talán kétszer) biztos meglehet nézni
5.
5.
FNorberto
Hüjeség hogy a csajok a főszereplők!!!Tudom hogy jól néznek ki de a csávók jobban bunyóznak a játékban!!!Ezt is csak a csajokért nézik majd meg!(nézem majd meg)
4.
4.
shyfter
Nekem tetszik. Végre egy film ami tényleg hasonlít is a játékára.
3.
3.
Halfer
Ne kövezzetek meg ha másképp látjátok, de ha nem tudom, hogy ez komoly, akkor egy b-kategóriás poén-trailer-nek fogom fel amit DOA fanok készítettek...
2.
2.
majoros25
Egy Cahrli angyalai ha a férfiakat ki vesszük karatéval fűszerezve szerintem:)
1.
1.
tjames
Ez olyan mint a Béjvaccs Míccs Bjukenennel. Azt sem miatta, se nem a szori miat nézte az ember....hanem a csajok miatt :) Az volt a lényege. Mint ennek... :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...