Far Cry 2, Prince of Persia 4, Splinter Cell 5 stb.

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Kisebb botrányt okozott az Ubisoft-nak, hogy egy ügyes hacker kilopta szerverükről az összes bejelentésre váró játékának féltve őrzött részleteit.
Kisebb botrányt okozott az Ubisoft-nak, hogy egy ügyes hacker kilopta szerverükről az összes bejelentésre váró játékának féltve őrzött részleteit.

A hacker egy 2 giga anyagot lopott el, melyben volt techdemo, képek, screenshotok, leírások, tervek és egyéb nyalánkságok. Az UbiSoft már hivatalosan is kommentálta az eseményeket - elmondta, hogy nagyon nem örülnek a váratlan vendégnek és hogy nem tesz jót a fejlesztéseknek sem az idő előtti publikáció. A tettes ellen feljelentést tettek és nyomozást kértek.

Assassins Creed

A sok olvasónk által epekedve várt, PC-re, PS3 és Xbox 360-ra készülő Assassins Creed-ből 11 kép került fel az internetre, amik a doboztervet leszámítva kivétel nélkül a "húvazz" artwork kategóriába tartoznak. Nézzük, mit sikerült ma este zsákmányolni!

Far Cry 2

Bezony-bezony! Jól olvassátok - hihettek a szemeteknek! A Far Cry folytatódik, csak ezúttal már nem a CryTek-es srácok keze által, hanem az UbiSoft egyik saját stúdiójának a műtermében. A játékot eredetileg készítő csapat az Electronic Arts megbízásából jelenleg a Crysis-en munkálkodik, így szabad erőforrás híján a jogokat birtokló Ubi kénytelen volt házilag megoldani a Far Cry 2 projektet. Hacker barátunk 39 képet és 2 videót lopott Puha Ubiéktól, mely előbbiket most itt prezentálni is tudunk.

Far Cry PSP

A Far Cry PSP-re készülő verziójáról még nem sokat tudni, de a kép alapján erősen gyanítható, hogy nem átíratról, hanem egy vadi új részről van szó. Sajnos egyelőre csak ennyit tudni, amint megesik a hivatalos bejelentés (benne az alcímmel), azonnal közzétesszük itt, a GK-n.

Far Cry: Vengeance (Wii)

A Nintendo Wii tulajok sem ússzák meg Far Cry nélkül a közeljövőt. A Vengeance alcímet viselő epizód a Far Cry: Evolution utódja lesz - a képek tanúsága szerint egy picivel csúnyácskább grafikával. Az Evolution résztől eltér, hogy a történet más lesz, sőt még új pályák és új fegyverek is helyet kaptak ezúttal. Érdekesség, hogy a Wiimote-tal lesz ugyebár megoldva a mászkálás, a lövöldözés, a vezetés, sőt még a gránátozás is. Járgányok terén illik megemlíteni, hogy lesz ATV, légtalpas, pickup, jetski és egyéb más is. A Vengeance a Nintendo Wii novemberi nyitócímei közt már szerepelni fog!

Lost

Már korábban is pletykálták, hogy játék készül az egyik magyar kereskedelmi csatornán is futó Lost sorozatból, de most már tutira biztosak az infók. Végre a PC-k képernyőin is lesz lehetőségünk megtapasztalni, hogy milyen piszok érzés lehet, ha egy titkokkal teli szigeten zuhan le repcsink. Képek még nincsenek, de ezen a problémán még rajta vagyunk!

Naruto 360

A Playstation 2 konzolon a Namco által már bemutatkozott, méltán híres japán mangasorozat, a Naruto most Xbox 360-ra is készül, ezúttal az UbiSoft jóvoltából. A képek azt hiszem magukért beszélnek: aki ismeri a Naruto-t, vagy csak érdeklődik a stílus felé, azt biztosan magukkal ragadják a látnivalók!

Open Season

Nem nagy meglepetés az Open Season cím, hiszen az amerikai mozikban épp egy hét múlva fog debütálni a Sony új animációs filmje - így gyanítom, hogy már hallottatok az őrült erdőlakók történetéről. A játékot már régen bejelentették, nem is igazán értjük, hogy miért került be most a listába - főleg, hogy a neten még nem találtunk semmi új anyagot róla. Az Open Season (Nagyon Vadon) hazánkban november 9-én kerül a mozikba.

Prince of Persia 4

A mai este egyik legnagyobb meglepetése kétség kívül az eredetileg trilógiának tervezett Prince of Persia negyedik része - melyben ismét visszatér a herceg, hogy rendet tegyen az ezeregy éjszaka sötét erői között. A történetről és a játékról bár még semmit nem tudunk, azért azt megemlítjük, hogy a kis hölgy igencsak hasonlít Nathalie Portman-re :). Egyem a kis szívét.

Rainbow Six: Vegas

A Szivárvány osztag Las Vegas-ban játszódó része cseppet sem újdonság, a listába csak azért került bele, mert most új látnivalókat csempésztek ki. A Gamekapcson már sokat írtunk róla, sőt még egy mindenre kiterjedő, E3-as élménybeszámolóval egybekötött előzetest is véstünk csak nektek. Következzenek a képek.

Rocky PSP

Vérbeli boxos sportjáték az örök fiatal, megunhatatlan, betegesen imádott Rocky Balboa-val a főszerepben! A játékról azon kívül, hogy az UbiSoft készíti csak és kizárólag PSP-re, még semmit nem tudunk.

Splinter Cell: Conviction

A Prince of Persia 4 és a Far Cry 2 után Sam Fisher ötödik visszatérése a mai nap harmadik legnagyobb durranása. Az új Splinter Cell alcíme Conviction lesz és ha a triumbinalokra kattintotok akkor olyan vizuális élményben lesz részetek, melyeket nem mindennap él át az ember. Nagyon várjuk, hogy infót is megtudjunk a kicsikéről!

Surf's Up

A Surf's Up egy aranyos sportjáték az Ubis arcoktól, melyben egy szörfdeszka segítségével mindenféle madárral kell meglovagolnunk a tenger zord hullámait. A kép és a sztori nem egy felsőkategóriás játékról árulkodik, de a srácokat ismerve minden bizonnyal nagyon szórakoztató lesz!

Star Wars: Lethal Alliance

A Star Wars: Lethal Alliance nem új a nap alatt, már beszámoltunk róla itt, a Gamekapcson. A játék az Új Remény előtt néhány hónappal játszódik, a főszereplőnk pedig ezúttal Rianna Saren, egy Twi'lek harcos, akinek a küldetése, hogy ellopja a Halálcsillag tervrajzait. A cuccot az Ubisoft Montreal fejleszti, de folyamatos beszámolási kötelezettségük van a LucasArts-nak - mely már egy garancia, hogy minőségi anyaggal állunk szemben. Apró szösszenet, hogy nem lehet majd benne lézerkardozni, amit azzal indokoltak a készítők, hogy a Twi'lek-kük nem jedi, ezért az ő kezébe nem való ilyen fegyver.

Shaun White Snowboarding

Úgy látszik nem csak a pingvines őrültség az Ubi egyetlen új sportjátéka, hanem jön egy olyan cím is, amire már nagyon rég óta vártunk. A Shaun White Snowboarding - mint a neve is mutatja - egy profi snowboard szimulátor lesz a megszokott Ubi minőségben prezentálva. Képet még nem sikerült szereznünk, de már égünk a kíváncsiságtól, hogy milyen lehet.

Teenage Mutant Ninja Turtles

A Tini Nindzsa Teknőcök visszatérnek! Michelangelo, Raffaelo, Leonardo és Donatello kalandjait mindenkinek kötelező ismernie, a játékot pedig ajánlatos kipróbálni, még ha a bő tíz év elteltével meg is szűnt volna a korai nagy TMNT imádatunk. Az új teknőc akció PSP-re és GBA-ra készül - a képet elnézve nem holnap fog megjelenni :).

22.
22.
SL89
Blogger Chie stumbled across a listing for Prince of Persia: Ghost of the Past on Play.com, who, unsurprisingly, quickly removed the listing once everyone had discovered it. Thankfully, Chie nabbed a barely-readable screen shot to prove its once-existence, but a little squinting proves it was, in fact, once there.



20.
20.
Lath
A POP a király, de én azt halottam hogy netes játék lesz, ami számomra nem túl jó...

Ha ez így van hát: Assassin's Creed

ez még bejöhet...
20.
20.
Lath
A POP a király, de én azt halottam hogy netes játék lesz, ami számomra nem túl jó...

Ha ez így van hát: Assassin 's Creed

ez még bejöhet...
19.
19.
Guevara
A FarCry2-re kiváncsi leszek, nyílván majd kiderűl hogyan keveredett ez a Feri gyerek a dzsungelba! remélem nem egy erltévedt disszidens
18.
18.
Ca$h
Mindenki tudta, hogy lesz folytatása a PoP-nak. Ráadásul egy teljesen új trilógia, úgyhogy nem igazán esett le az állam ettől a dolgotól. Sokkal inkább a Splinter 5-től, hiszen még meg sem jelent a 4... :)))
17.
17.
riccor89
Imádom a PoP-ot de félek egy kicsit a 4. résztől.Nem tetszik a herceg kinézete a előző 2 részben sokkal királyabban lett megtervezve + a csaj is olyan Indiana Jones feeling-es várom nagyon a Assasin Creed-el együtt ami nagyon jó játéknak ígérkezik.

16.
16.
Utys
Jeee..PoP4....aztán legyen megint 3 részes történet nekem, ami jó is !....tönkre ne vágják.
13.
13.
machintos
a psp-s far cry és az assains cred a legbarobbak:):)
12.
12.
majoros25
Ez az Assassins Creed naon állat alig várom hogy megjelenyen grafika tökéletes ahogy így látom vagy csak káprázik a szemem de ez naon menni fog ja és a Princére is kíváncsi leszek ja és a NFS Carbonttt az a tuti ha még ez nem is ide tartozik szerintem:)
11.
11.
Chocho
lol....PoP 4...ha egy üzlet beindul, nincs megállás...
10.
10.
Halfer
Hú de klassz dolog várt itt engem este! Far Cry 2 hangulatképek és Assassin's Creed finomságok? Már el is fogyasztottam őket, jöhet a játék :D



Roly, hmm most hogy mondtad meglestem azokat a csinos kis hölgyeményeket, bár az Open Season-ra azonnal rákerestem hogy vajon milyen játék ez :D hát nem olyan amire gondoltam
9.
9.
MadDragon
PoP4re kíváncsi vagyok. Úgy látom már új történetet kezdenek, tehát már nem lesz köze az előző háromhoz.

Ja és az egyik Far Cry 2es szereplőnek igen magyaros neve van(Paul Ferenc). :)
8.
8.
skiz0
hm... Assassin's Creed, PoP4...ezek a várólistán...és persze a Far Cry 2 :P





hááát, Ubi, te meg jól megszívtad, de ez most csak nekünk jó :D

már csak az kellene, hogy ezeknek a játékoknak a jelenlegi verziójuk kiszivárogjon :DDDD LOL...mekkora lenne már :D
7.
7.
DACANAL
Én azért jobban örültem volna ha egy uncsi hideg télinapon amikor ninsc 1 hír se akkor robbant volna ez az infó! De azért kösssszi

6.
6.
General Thomas
és Daks épp ezerrel töltögeti fel a cuccokat az oldalra, legyetek türelemmel ;)
5.
5.
Guppi
aha. ok csak kiváncsi voltam.
4.
4.
Guppi
És a Techdemókkal mi van??? melyik játékból lopta el a techdemót???
3.
3.
FNorberto
Én azt mondom hogy az egészet az Ubi találta ki!Ez valami jó marketing fogás!
2.
2.
Roly
Open Season?! Halfer mit szólsz hozzá?

csak nem egy svájci tradi ska zenekart kell majd felvirágoztatnunk? ;)

apropó Half, ugye tudod, hogy nekik nagyon csinos a szaxis lányuk meg a szintisük ? :))))
1.
1.
General Thomas
pffffff....ez aztán nagy szívás az Ubinak :(

de azért igéretesnek hangzik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...