Videó - ilyen a FIFA 07 magyar szinkronnal

  • Írta: Daks
  • 2006. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
Nem túloztak az EA emberei, amikor azt mondták, hogy várakozáson felül teljesített Hajdú B. István és Faragó Richárd, a FIFA 07 két magyar kommentátora.
Nem túloztak az EA emberei, amikor azt mondták, hogy várakozáson felül teljesített Hajdú B. István és Faragó Richárd, a FIFA 07 két magyar kommentátora.


Egy közel tíz perces videó formájában most ti is tanúbizonyságot nyerhettek arról, hogy ténylegesen milyen piszok jó lett a magyar nyelvű FIFA 07. Nos, ezek után még van olyan focirajongó, aki nem rohan el a tegnap megjelent játékért az első hypermarketbe?
17.
17.
tominho
NEKEM PS2-őn van meg csak még nem tom hol lehet beállítani magyar.Szóval ha valaki tudna segíteni kérem hogysegítsen. Előre is kössz
16.
16.
tominho
csősztökTTi hol állítottátok be magyarra?
15.
15.
LonGleY
Hát ez ku. undorító..
14.
14.
Barcelona2006
Nekem meg van és nagyon király nekem jobban tetszik mint a PES.
13.
13.
Daks
gondolom ugy erted, hogy a polcrol szedted le... ;]
12.
12.
fojesz
Sok a butagyerek, én már látom. Teljesen felesleges vitatkozni arról, hogy melyik a jobb sorozat, mert mindegyiknek megvannak az előnyei és hátrányai. Hajszálnyi különbségek lehetnek, de annyival nem lesz jobb egy játék a másiknál, hogy elkezdjük kurvaanyázni olvasótársunkat miatta. Hogy a FIFA 07 currentgenes változata (vagyis ez) olyan mint a PES5, de a PES 6 majd úgyis jobb lesz és ő lesz a király? Badarság: minden bizonnyal a next-gen FIFA 07 rendesen szorongatni fogja a legfrissebb PES-t, s akkor megint csak az aktuális hangulatunk tudja eldönteni hogy melyiket ítéljük meg jobb játéknak.



Pstomi: te meg vegyél vissza a stílusból, légyszíves, kultúráltan is el lehet mondani a véleményed. Ha nem tetszik, szia.
11.
11.
pstomi
mastermind én szarom le a magyart engem a játékélmény izgat nem a magyar igaz ha nem lenne benne magyar kommentár ki se probáltam volna a játékot. szoval a hangon kivül minden szar szerintem a pest utánozták le csak rosszul. mert a tökéletest nehéz leutánozni. pes 5el képes versenyezni a 07. de a pes 6 nagyon elörrébb van a fifanal.
10.
10.
Mast3rmind
pstomi: De a PES nem magyarul lesz, magyar kommentárral... ez nagyon nagy pozitív a EA felől :P
9.
9.
pstomi
PES 6 SOKKAL JOBB LESZ MINT EZ.
8.
8.
hunlord
Talán jövőre a grafó is felveszi a nextgen szintet... (nekem nem nagyon számít a jelenlegi konfiggal hogy hogy néz ki, de sokaknak ez a mértékadó)
7.
7.
Barcelona2006
tényleg zsír tegnap otaa meg lehet venni én meg vettem és PS2 re nagyon király!!
6.
6.
skiz0
én nem vagyok oda a FIFA-kért, meg a fociért, de ez így tényleg tökjó már, mint hogy az angol rinyálást kéne hallgatni :)
5.
5.
Necros
Nem rossz, de azért érződik, hogy először csinálják. :) Én maradok majd az angol verziónál, ha majd kipróbálom. De talán a rivális sorozat jobb...
4.
4.
Roly
3.
3.
fojesz
Az új fifa hatalmas lett. Nekem nagyon bejön.
2.
2.
dr3l
hát nem vagyok egy nagy fifa rajongó, de sztem remekül eltalálták az egész kommentálást!
1.
1.
Myko Alto
Gyerekek! Ez igen! :) Szerintem csak most tudjuk igazán átélni, milyen jó hangulatot tud árasztani egy ilyen Fifa játék, ha az ember anyanyelvén szól a kommentátor. Le a kalappal Hajdúék előtt.



Persze kicsit sablonos lesz a szöveg (gondolom én) de hát ez kit érdekel?!?! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...