Késik a Cellfactor: Revolution

  • Írta: Daks
  • 2007. január 4.
  • Hír
Link másolása
Az Artificial Studios ma jelentette, hogy késni fog a Cellfactor. A játék eredetileg decemberre volt kiírva, de csak most értesítettek minket a munkálatok elhúzódásáról.
Az Artificial Studios ma jelentette, hogy késni fog a Cellfactor. A játék eredetileg decemberre volt kiírva, de csak most értesítettek minket a munkálatok elhúzódásáról.


A Reality Engine hajtotta Cellfactor: Revolution 2007. tavaszán (ez ugyanis az új dátum) egy sosem látott játékélményt fog elhozni a személyi számítógépek és az Xbox 360 konzolok képernyőire. A címszereplő egyik említésre méltó érdekessége, hogy eredetileg nem is játéknak, hanem az Ageia PhysX kártya promóciós techdemójának készült Cellfactor: Combat Training néven. Ha szeretnél a játékról részletesen olvasni, akkor ne habozz, kattanj az alsó linkre!

6.
6.
user1
utys:

Dehogy feküdne. Főleg ha végre használják majd a második magot is. HL2 -vel is tudtál játszani nem? Na azóta nem hiszek az olyan fejlesztőknek akik a fizikai megvalósításra kenik a magas gépigényt. X dobozos játékosokat majd kínlódhatnak a joystick -al.



FNorberto:

Box -on is akadnak ám a játékok. Pl a splinter cell d.a. -et személyesen is volt szerencsém látni döcögés közben.

Pc -re meg majd jön a milliónyi mod, amiről ti nem is álmodhattok.

5.
5.
Utys
Hát nem tudom lehet-e. Mindenesetre az azt jelenti, hogy a multi megoszlik. Lesznek PhysX-et igénylő szerverek, és olyanok amiknek nem kell. Mert azért egy alap proci lehet, hogy lefeküdne aludni annyi fizikai objetumtól egyszerre.
4.
4.
Utys
Hát ezzel sem fogok játszani soha. PhysX-et tutira nem veszek. Majd ha tényleg úgy hozza a technika, hogy bekerül a mindennapokba.
3.
3.
szerblisztes
mondjuk az vicces hogy nagyjábol anyiért amenyiért kapsz egy PhysX kártyát vehetsz egy X360 at is jo az még egy kicsit drágább de nem ez a lényeg :D . Mellesleg kár hogy nem jelenik meg PS3 ra nem mintha lenne egyetlen konzolom is de hát attol még álmodozhatom :D
2.
2.
FNorberto
És az jó hogy a 360-ba nem kell phisix kártya!:DPC-n hogy szaggatott!360-on nem fog,egy kicsit sem!
1.
1.
Pukhi-zik
Volt itt egy ombre jol lefikázott hogy nem lesz x re.Annyit rolad haver.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...