A Realtime Worlds gondolkodik a Crackdown 2-n

  • Írta: fojesz
  • 2007. február 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A magyar boltokban csak mától kapható a Realtime Worlds illetve a GTA kitalálójának, David Jonesnak játéka, a Crackdown, a készítők már a folytatáson gondolkodnak.
A magyar boltokban csak mától kapható a Realtime Worlds illetve a GTA kitalálójának, David Jonesnak játéka, a Crackdown, a készítők már a folytatáson gondolkodnak.



Egy interjú keretében a cég vezető dizájnere, Stephen Ianetta elmondta, hogy készítenének második részt a játékhoz, azonban az alapokon nem kívánnak változtatni. Ettől függetlenül viszont rengeteget tanultak az első rész hibáiból, s ha elkészülne a Crackdown 2, akkor ezen melléfogásokat, bakikat mind kijavítanák. Ianetta még több lehetőséget adna a játékosoknak a magasabb fokú szabadság miatt, valamint az akciójáték városát is életszerűbbre formálná a következő részben, hiszen saját véleménye szerint a Crackdown legnagyobb pozitívuma a létrehozott élő-lélegző metropolisz.
8.
8.
norbi85
Én gondolkodom a megvételén mert nagyon tetszik a demó.
7.
7.
Ca$h
Én sem ingyen kapom. Csak megkaptam tesztelésre, utána meg elmentem szépen a boltba és megvettem!
6.
6.
Ca$h
A Ca$h és a Cash2 is én vók, ezt jobb ha tudjátok! Az oldal nem szűnik meg, ezt csak egy szerencsétlen lúzer találta ki. Hogy mi a warez azon, ha arról írtok, hogy hogyan kell feltort iso-t megirni? Komoly ez a kerdes? Rajottetek mar? Koszonom! A Crackdown maga az isten, csak az a bajom vele hogy nagyon rövid. Persze a hozzam hasonlo Achievment orulteknek sokkal hosszabb jatekidot nyujt hiszen nem egyszeru 100%-ra teljesiteni a gammat! De mar nagyon varom a masodik reszt, mert lassan ket hete vegigtoltam... ;) Jah és én CSAK eredeti jatekokkal tolom, mert megadom a tiszteletet a keszitoknek!!!
5.
5.
FNorberto
9:hülyítsd a nénikédet:D
4.
4.
VID993HUN
én az egyet már vagy egy hete végigvittem, várom a kettőt is :)
3.
3.
TOM X
nehogy el hidd már! nem az igazi fojesz írt
2.
2.
TOM X
Most ebbe mi a warez fuck?
1.
1.
FNorberto
jó neked,nekem max hétfőn lesz meg:(holnap menni kell melózni,vasárnap meg nincs platinumshop:(szal marad a hétfő,pedig vasárnap olyan jót tudnék játszani.a 2.ben legyen 6fős co-op:D és külön legyen a singli és a multi karakter+legyen benne karakter csináló:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...