Hivatalosan is StarCraft 2!

  • Írta: skiz0
  • 2007. május 19.
  • Bejelentés
Link másolása
Sejtettük, és igaz is lett. Méghozzá a Blizzard elnöke volt az az ember, aki nagy tömeg előtt, üdvrivalgás közepette mutatta be a videót a várva várt játékról.
Sejtettük, és igaz is lett. Méghozzá a Blizzard elnöke volt az az ember, aki nagy tömeg előtt, üdvrivalgás közepette mutatta be a videót a várva várt játékról.

Álcázott kémünk jelentette a helyszínről, hogy rövid és hangulatos videó keretében a Blizzard elnöke és társalapítója, Mike Morhaime felvezetésével a videó végén megjelent a szöveg, melyre milliók vártak: StarCraft 2 officially announced. (azaz a StarCraft 2 hivatalosan bejelentve!)



Azután prezentáltak még ingame anyagot is, remélhetőleg hamarosan mi is leadhatjuk nektek a képeket és a videóanyagokat. Maradjatok a közelben!



UPDATE: Időközben sikerült megkaparintanunk a videóból származó képeket, köztük a StarCraft 2 logóját ábrázoló gyönyörűséget is. Bár nem olyan jó minőségűek, viszont a lényeg kivehető, tehát egyelőre érjük be ennyivel! ;) Ráadásul a koreai rendezvényen látott, kegyetlenül hangulatosra sikeredett StarCraft 2-t bemutató CGI trailert is megtekinthetitek!


UPDATE 2: Sajnos a technika ördöge nagyon csúnyán megtréfált minket, ezért még nem láthatjátok hírünk sorai között a legfrissebb screenshotokat. A hiba orvoslásán természetesen már rajta vagyunk, mindenesetre a ropogósan friss képek már fel vannak töltve, így a játék galériájában megleshetitek őket. Addig nézegessétek a legelső gameplay felvételeket, melyekre nemrégiben találtunk rá.





UPDATE 3: A Blizzard megnyitotta a StarCraft 2 hivatalos honlapjának kapuit! Tessék meglátogatni azonnal, hiszen tömény mennyiségű artwork, screenshot vár rátok. A weboldalról még letölthetőek szebbnél szebb háttérképek, és rendezvényen bemutatott két trailer is, természetesen már jobb minőségben.



UPDATE 4: Megérkeztek a képek! Hamarosan jönnek még screenshotok, egyelőre azon dolgozunk, hogy a halálosan túlterhelt szerverre felcsöpögtessük az új anyagokat. Addig is jó étvágyat mindenkinek!

65.
65.
gomez18
Valamilyen szinten igazam volt:) de mostmár ezt is tudom.
64.
64.
SaSaLisk
Hát ha olvastátok a starcraft regényeket, főként agymosáson átesett átlagemberek, akikbe beleplántátltak szörnyű emlékeket, hogy gyilkoltak, raboltak, családjukat elpusztították, és főként a zergek és a protossok valami formában ártottak nekik. ezek után elhitetik velük, hogy az állam megkegyelmezett nekik, ha beállnak a hadseregbe és "jogos" bosszút éreznek az ellenség iránt. Mindezt a tökéletes katona elérése érdekében.
63.
63.
gomez18
hát mivel a Marinek mind bűnözők legalábbis én így tom..
62.
62.
KD
mér van lánc a faszi lábán???
61.
61.
KD
" Hell... its about time!" ez kurva geci jó lesz!!!
60.
60.
GW
Ez a Fekete Lyuk amit a Protoss anyahajó csinál tényleg nagyon jó. Csak úgy beszippantotta magába a Terranos BattleCruisereket. :) Kár, hogy még Zergről nem nagyon vannak képek meg videók. :(
59.
59.
ios008
jólenne, ha mihamarabb jönne már:) sztem is sajnos még min egy év, mire méltóztatnak...

a videó végén a nuclear launch detected.. ahh szép emlékek :)

alaposan át fogja rendezni a netet az biztos, amikor kijön;

már alig várom, biztos hogy megveszem - végre egy igazán jó stratégia. neten orrba-szájba fog menni, és ott leszek :D

cc sosem jött be annyira sajna, de a sc a szivem csücske volt mindig is.
58.
58.
csinku83
Hellosztok valahogy attól félek hogy ez is jó Blizzardos szokáshoz képest csúszni fog szerintem kb. 2 évet de ha azt már biztosan látom hogy megéri rávárni én már lassan hétéve játszom vele kisebb nagyobb meg szakítással és szerintem nagyon jó lesz amikor végig néztem a videókat úgy éreztem magam mint egy 5 éves gyerek mikor karácsonykor bontja kifele a fal alatt lévő temérdek ajándékokat és én már nagyon várom azt amikor a gépemre telepíthetem és elkezdhetek játszani a jó öreg Protossokkal és remélem nem azt hogy nem lesz igazam és evvel a játékkal a Blizzard nem fog 1-2 évet csúszni hanem tényleg jubileumot ülhetünk és kijelenthetjük hogy kereken 10 évet vártunk a folytatásra és meg is érte.
57.
57.
Pukhi-zik
torrenteken meugrott a starcr. keresés :-)
56.
56.
Bezi007
Myko szerintem is igazad van. Remélem leszünk oly szerencsések hogy lesz online béta teszt!!!!!!!! :)
55.
55.
Drago
Megjelenést nem tudom hol találtátok, vannak újságok akik tippelgetnek jobbra-balra. Hivatalos álláspont "jó szokás szerint" when it's done.
54.
54.
CULO
Igazad van Myko...én azok között leszek! :)
53.
53.
Myko Alto
Bezi, az nem is kétséges, hogy megéri :) Ha valamit megtanulhattunk sok-sok év alatt az az, hogy egy Blizz játékra megéri várni :) Csak tudod milyen a nép!? Már most tűkön ül mindenki, hogy csak egy picit játszhasson vele! Ha van esze a Blizznek, akkor tol belőle nyilvános online béta tesztet. Hidd el, szerintem minden rekordot megdöntenének vele :)
52.
52.
Bezi007
De megéri nem? :) Nekem meg :P
51.
51.
Myko Alto
Hogy én mennyire úúútálom az ilyet :) Most még egy jó évig csoroghat a nyálunk ezután a gyöngyszem után :S
50.
50.
Mast3rmind
Megjelenés: 2008 tavasz :S
49.
49.
Myko Alto
Ráadásul a gameplay video azzal kezdődik, hogy a csóka bemondja: ez egy fejlesztés alatt álló verzio és távol áll a véglegestől! .)
48.
48.
user1
Ez egy pre-alpha verzió, legalábbis a hivatalos forrásokból ennyit lehet tudni, hivatalos megjelenésről szó sincs, így egyenlőre ne is álmodjatok róla. Emlékeztek ugye hogy a stalker -nek mikor jött ki az első mozgó videója? Ha igen akkor tudjátok hogy ezek a filmek nem jelentenek semmit. Főleg azt nem hogy készen van a játék....
47.
47.
Myko Alto
A fekete lyuk balhé a Starcraft_2_PC_muvi_gameplay filmnek a végén látható, az időpajzzsal együtt
46.
46.
Aylon
Feel the blade of Aiur! Teljes nosztalgia... :D
45.
45.
felegyi
Én nem játszottam a Starcraft 1-el!Bevallom engem nemfogott meg,nemtudom mért,majd ha játszhatok vele majd akkor!De én is várom!
44.
44.
Bezi007
Gec én sem látom! Na mind1, majd ha meglesz akkor úgy is észleljük!! xD

Amúgy remélem hogy már nyáron kiadják, mert így hirtelen ennyi cuccot kiadtak róla, akkor nem lehet már messze a vége.... jah és STARCRAFT 4EVER!!!! :D
43.
43.
Pukhi-zik
hol van itt fekete lik? sry nem látom
42.
42.
General Thomas
Mert nincs kész, de ezek az ingame jelenetek után már nem tom hol állhat a fejlesztés...
41.
41.
Goku1
Azt nem értem ha már kész van a játék akkor miért nem adják ki. :(

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...